Smile Antalya Dental -arvostelu

Klinikan pisteet
4,8
Rated 4,8 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Smile Antalya Dental -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Smile Antalya Dental -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Smile Antalya Dental -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Smile Antalya Dental -arvostelut

4,8
Rated 4,8 out of 5
4,8 out of 5 stars (based on 90 reviews)
Excellent96%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible4%

5 star service

Rated 5,0 out of 5
29/05/2024

From start to finish my smile journey has been handled with the most professional, courteous and friendliest attitude. I highly recommend these guys. They were all very friendly and gave me exactly as I’d asked. I was instantly comfortable in the clinic and with the staff. Exceptional at what they do!

Natasha Blake

I cannot thank smile Antalya enough!!

Rated 5,0 out of 5
03/05/2024

I cannot thank smile Antalya enough!!

Everyone was so friendly, the hotel is lovely & the room was way bigger than I expected!

Not to even mention how in love with my new teeth I am!! I felt like I was I’m safe hands through the whole process, thank you

Georgia Price

I cannot thank smile Antalya enough!!

Rated 5,0 out of 5
03/05/2024

I cannot thank smile Antalya enough!!

Everyone was so friendly, the hotel is lovely & the room was way bigger than I expected!

Not to even mention how in love with my new teeth I am!! I felt like I was I’m safe hands through the whole process, thank you

Georgia Price

I would highly recommend this dentist

Rated 5,0 out of 5
15/02/2024

I would highly recommend this dentist, myself and my partner came over from Scotland. We were made to feel so welcome from start to finish. Nothing is a problem what so ever. From the first steps messaging and calling Cammy, no question was issue and Cammy reassured me and took me through step by step what would happen and how everything works. Then coming into the dentist and meeting Yunus, X-rays were taken then Yunus then explained the whole process I was so relaxed. Then went to see Dr Aykut who makes you feel so welcomed and he is so patient with you and throughout the whole time your in the chair getting treatment done he is always making sure you are ok and comfortable. The whole experience for me has been amazing. If anyone is thinking doing it definitely go for it.

Ainslie Thomson

Absolutely over the moon with my smile…

Rated 5,0 out of 5
15/02/2024

Absolutely over the moon with my smile makeover reasonably priced . The service is 100% From the minute you got if the flight all staff and doctors are amazing and have a good understanding of English I would definitely recommend smile antalya for your smile make over DR aykut has the best skills and knowledge in dentistry in the whole of antalya highly recommend you come for free quote and experience ❤️

Daniel brown

Ei voi suositella tarpeeksi

Rated 5,0 out of 5
18/12/2023

Ei voi suositella Smile Antalyaa tarpeeksi..Otin yhteyttä Cammyyn, jonka kotipaikka on Iso-Britannia, ja kun olin antanut minulle tarjouksen, josta olin iloinen, varasin lentoni ja olin valmis lähtemään. Tarvitsin 2 matkaa, koska sain implantteja sekä zirkoniumkruunuja, joten ensimmäisellä matkallani elokuussa minulta poistettiin silta ja hampaat ja asetettiin implantit. Tulin kotiin väliaikaisella yläsarjalla ja varasin lennot takaisin marraskuussa, koska implantit tarvitsevat 3-4 kuukautta sulautuakseen luuhun. Palattuani marraskuussa sain loput työt tehtyä, mikä oli uskomatonta ja olen iloinen uudesta hymystäni. En voi kiittää tarpeeksi Cammya, Yunusta ja tohtori Aykutia sekä koko tiimiä. Erityishuuto Atlasille ja Melikelle, jotka pitivät minusta heti saapumishetkestä lähtien, ja myös Hakarille (toivottavasti kirjoitin sen oikein) kuljettajalle, joka ajoi minut kaikkiin tapaamisiin sekä lentokenttäkuljetuksiin. Jos kaipaat uutta hymyä, Smile Antalya on 100 % paikka, johon mennä, moderni ja tahraton klinikka ja oikea perhetunnelma. Käytetyt laitteet ovat vertaansa vailla.. ylpeänä olla osa Smile Antalya -perhettä ja odotan innolla näkevämme teidät uudelleen, kun palaan tarkastukseeni. Olette muuttaneet elämäni!

Lue alkuperäinen

Elaine Wallace

En voi kiittää tarpeeksi tätä hammaslääkäriä…@smileantayla

Rated 5,0 out of 5
19/11/2023

En voi kiittää tarpeeksi tätä hammaslääkäriä hämmästyttävästä uudesta hymystäni ja hampaistani alusta loppuun. Kokemus oli uskomaton, henkilökunta on niin tarkkaavaista ja kohteliasta, että he saavat sinut tuntemaan olosi rentoutuneeksi. perhe kuin hammaslääkäri ja työn taso ensiluokkaista mielestäni äitinikin sai uudet hampaat ja muutos ja huippuluokan tulos on hämmästyttävä ei voi suositella tarpeeksi myös sinua kuljettava kuljettaja luksuskuljetuksessa on niin kohtelias ja aina ajoissa.

Lue alkuperäinen

John Mcgill

VÄLTÄ VÄLTÄ

Rated 1,0 out of 5
15/11/2023

Luettuani useita myönteisiä arvosteluja Smile Antaliasta luottamuspilotista sekä sosiaalisesta mediasta ja saatuani, kuinka hyvämaineisia he vaikuttivat, tein päätöksen, antaisin hammashoitoni (implanttini) heidän hoitaakseen. Etuhampaani ovat löystyneet ja hammasimplanttien neuvottiin olevan sopiva ratkaisu. Kävin Cammyn kanssa täydellisen konsultaation ja selitin sairaushistoriani (osteoporoosi) ja siihen saamani lääkkeet (infuusio). Minulle tehtiin panoraamaröntgenkuva täällä Isossa-Britanniassa, jonka lähetin Smile Antalyaan ja hoitosuunnitelma ja hinta oli sovittu. Tein matkajärjestelyt ja lähdin Turkkiin. Saapuessani majoitukseen (varannut Smile Antalya) olin hämmästynyt. Se oli hyvin rappeutunut, syrjäinen paikka, jota ympäröi autiomaa, eikä lähellä ole mukavuuksia, kauppoja tai ravintoloita. Se oli myös täynnä kissoja. (100:aa) ja koirien haukkuminen noin klo 3-8, se oli kauheaa.

Lue alkuperäinen

customer

Smile Antalya jättää huomioimatta lääkitysriskin

Rated 1,0 out of 5
08/11/2023

Luettuani useita positiivisia arvosteluja Smile Antaliasta luottamuspilotista ja sosiaalisesta mediasta ja saatuani, kuinka hyvämaineisia he vaikuttivat, tein päätöksen, antaisin hammashoitoni (implanttini) heidän hoitaakseen. Etuhampaani ovat löystyneet ja hammasimplanttien neuvottiin olevan sopiva ratkaisu. Kävin Cammyn kanssa täyden konsultaation ja selitin sairaushistoriani (osteoporoosi) ja siihen saamani lääkkeet (infuusio). Minulle tehtiin panoraamaröntgenkuva täällä Isossa-Britanniassa, jonka lähetin Smile Antalyaan ja hoitosuunnitelma ja hinta oli sovittu. Tein matkajärjestelyt ja lähdin Turkkiin. Saapuessani majoitukseen (varannut Smile Antalya) olin hämmästynyt. Se oli hyvin rappeutunut, syrjäinen paikka, jota ympäröi autiomaa, eikä lähellä ole mukavuuksia, kauppoja tai ravintoloita. Se oli myös täynnä kissoja. (100:aa) ja koirien haukkuminen noin klo 3-8, se oli kauheaa.

Lue alkuperäinen

customer

Vau mitä voin sanoa kuin 'Smile'

Rated 5,0 out of 5
18/10/2023

Vau, mitä voin sanoa. Perheenjäsenet suosittelivat minua SMILE ANTALYAA. Viestintä Yhdistyneen kuningaskunnan agentin (Cammy) kanssa oli erittäin helppoa, koska hän oli erittäin reagoiva. Hän kertoi minulle menettelyn läpi ja vastasi kaikkiin kysymyksiini, jotka saivat minut helpottamaan. Päätin ottaa askeleen ja saada itselleni kirkkaan hymyn poikani häihin.

Lue alkuperäinen

Jacqui Graham

Arvostele Smile Antalya Dental Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Antalya, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.