Smile Antalya Dental -arvostelu

Klinikan pisteet
4,9
Rated 4.9 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Smile Antalya Dental -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Smile Antalya Dental -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Smile Antalya Dental -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Smile Antalya Dental -arvostelut

4,9
Rated 4.9 out of 5
4.9 out of 5 stars (based on 79 reviews)
Excellent97%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible3%

Erinomainen palvelu

Rated 5 out of 5
04/05/2023

Erinomainen palvelu

Lue alkuperäinen

Josh Daley 2

Asiakaspalvelu on aivan huippua

Rated 5 out of 5
01/05/2023

Asiakaspalvelu on aivan huippua. Suosittelen ketään Antalyassa 100%

Lue alkuperäinen

Sabina Taşçı

En voi SUOSITTAA Smile Antalyaa tarpeeksi…

Rated 5 out of 5
21/03/2023

En voi SUOSITTAA Smile Antalyaa tarpeeksi KELLEELLE, joka haluaa tehdä hymyn muodonmuutoksen tai edes yksinkertaisin hammashoidon. Siellä on ammattitaitoisimpia hammaslääkäreitä, joiden luona olen käynyt hoitoon koko elämäni aikana.

Lue alkuperäinen

Rob Beckwith

SmileAntalya on 1. luokka

Rated 5 out of 5
25/02/2023

Palvelu oli aivan 1. luokkaa, lentokentältä hoitoon, ihana henkilökunta, hienoa työtä, suosittelen ehdottomasti 100%👌

Lue alkuperäinen

Eddie

Upea kokemus erittäin ammattitaitoiselta tiimiltä!

Rated 5 out of 5
10/02/2023

Olen juuri palannut Smile Antalya Dentalista, erittäin tyytyväinen asiakas. Tänään suoritin hoidon – hampaiden valkaisua ja komposiittitäytteiden vaihtoja. Mitä ihmeellistä hoitoa olen saanut. En ollut edes aikonut mennä "hammaslääkärille" Turkkiin, se ei ollut tullut mieleeni, mutta koko prosessi oli nopea ja helppo. Valitsin Smile Antalya Dentalin heidän upeiden arvostelujensa vuoksi. He jopa hakivat minut hotelliltani ja pudottivat minut takaisin, kahdesti, mikä poistaa kaiken stressin. Klinikka on erittäin tilava ja tyylikkäästi sisustettu. Yunus, Esra, hammaslääkäri ja hänen hoitajansa ovat todellisia ammattilaisia. He käyttävät huippulaatuisia tuotteita ja heidän työnsä on erinomaista. Voit vain lähettää heille WhatsApp-sovelluksen, ja he palaavat sinulle melkein välittömästi. He jopa tarjosivat minulle tapaamisen samana päivänä, he ovat erittäin mukavia. Älä mene minnekään muualle hammashoidon tarpeidesi vuoksi, käytä Smile Antalya Dentalia. Paljon kiitoksia kaikille upeasta kokemuksesta, hampaani näyttävät upeilta. Tulen takaisin ystävieni kanssa!

Lue alkuperäinen

Ms Denise Watts

Smile Antalya

Rated 5 out of 5
29/01/2023

Mistä aloitan! Mikä kokemus ja uskomaton tulos, kun en käynyt hammaslääkärissä vuosia pelon vuoksi, tein päätöksen vierailla Smile Antalyassa ensimmäisestä yhteydenotosta Britannian tiimiin ja heidän varmistuksestaan, saapumisesta ja Yunasin ja hänen tiiminsä tapaamisesta, se oli täydellisyyttä 22 kruunua ja 4 implanttia myöhemmin hymyilen koko kokemus oli fantastinen ja kivuton, en voi suositella niitä tarpeeksi. Hampaani näyttävät nyt upeilta, ja minulla ei todellakaan ole "kalkkunahampaiden" ulkonäköä, jonka valitsin juuri sen, mitä halusin, ja siitä olen todella iloinen. Odotan innolla paluuta

Lue alkuperäinen

Rona Marnoch

Paras Turkissa!!

Rated 5 out of 5
24/01/2023

Upea hammaslääkäri ja seura! Vierailin viikon ja sen aikana J laitettiin 11 zirkoniumkruunua päälle ja 10 alapuolelle! Yli kuun uudella hymylläni palvelua ja viestintää koko prosessin ajan! Yunus ja hänen tiiminsä ovat aivan uskomattomia alusta loppuun! Ikuisesti kiitollinen xxx

Lue alkuperäinen

MISS LORNA

Loistava palvelu alusta loppuun

Rated 5 out of 5
20/01/2023

Upea palvelu alusta loppuun. Siinä oli täysi ylä- ja alakruunu/siivekkeet. Suosittelisin ehdottomasti. Henkilökunta oli erinomaista. He ovat perfektionisteja.

Lue alkuperäinen

Danny

Smile Antalya; mikä hämmästyttävä palvelu!

Rated 5 out of 5
14/11/2022

Ensimmäisestä hetkestä lähtien, kun löysimme Smile Antalyan, tiesin, että olemme hyvissä käsissä. En odottanut heidän hakevan meidät ja jättävän meidät takaisin hotelliimme joka tapaamisen yhteydessä, puhumattakaan siitä, että he kohtelisivat meitä perheenä ensimmäisestä päivästä lähtien. Näet kuinka läheisiä henkilökunta on ja kuinka aidosti ystävällisiä he ovat, koska he leikkivät meidän kanssamme. tytär, joka rakasti olla vuorovaikutuksessa koko henkilökunnan kanssa. Nyt puhutaan hampaista. Tapa, jolla he huolehtivat minun ja mieheni tarpeista, oli uskomatonta. Minulla oli hammasimplantti, joka tehtiin huolellisesti ja mukavasti. Tunsin täysin nolla kipua, vain hieman painetta toimenpiteestä ja Yunus johtaja jopa vei meidät apteekkiin varmistaakseen, että minulla on paras tarvitsemani jälkihoito.

Lue alkuperäinen

MiniMoZaksMama

Olin etsinyt hammaslääkäriä...

Rated 5 out of 5
10/11/2022

Olin etsinyt hammaslääkäriä jonkin aikaa hymyn muodonmuutosta varten. Paras päätös, jonka tein, oli hymyillä Antalya Dental Clinic. Konsultoinnin ja Smile-suunnittelun jälkeen lomalla tänä kesänä. Palasin marraskuussa asentamaan 26 zirkoniumkruunua. Yunus ja hänen tiiminsä ovat olleet fantastisia, siitä hetkestä lähtien, kun hän nouti minut lentokentältä, josta olen huolehtinut, koko prosessi oli rento ja kivuton. Lähdin täältä täydellisen luonnollisen näköisenä hymyn kanssa ja suosittelen Smile Antalya -hammasklinikkaa kaikille, jotka harkitsevat hymyn muodonmuutosta.

Lue alkuperäinen

Danny Mahoney

Arvostele Smile Antalya Dental Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Antalya, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.