MedCare Ukraine -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut MedCare Ukraine -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan MedCare Ukraine -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

MedCare Ukraine -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki MedCare Ukraine -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 9 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Pidin siitä todella

Rated 5,0 out of 5
26/05/2022

Kirjoitan harvoin arvosteluja, mutta haluan todella auttaa ukrainalaisia ​​tyttöjä. Nautin todella hampaideni hoitamisesta teidän avullanne. Paras laatu, huipputaso ja halpa. Toivottavasti tämä kauhu loppuu pian ja voin vierailla Kiovassa uudelleen. Rukoilemme nopeaa voittoa

Lue alkuperäinen

Marco

Hieno kuntoutusohjelma. Hyödyllisiä neuvonantajia ja lääkäreitä

Rated 5,0 out of 5
11/01/2022

Kuntoutusohjelma on muuttanut minua ja mitä haluan tehdä elämälläni. Vain 2 viikon sairaalahoidon jälkeen. Ohjelman puitteissa lääkärit auttoivat minua käsittelemään riippuvuuteni sekä fyysisiä että henkisiä puolia. En tajunnut ennen kuin puhuin ammattilaisten kanssa, kuinka haavoittunut lapsi olin suurimman osan elämästäni. Tunsin oloni turvalliseksi ja minusta huolehdittiin koko ajan. Kiitos – parhaat suositukset täältä.

Lue alkuperäinen

Johan

Edullinen, ammattimainen ja kätevä hoito.

Rated 5,0 out of 5
23/12/2021

Kun olet lähettänyt pyyntösi, he vastaavat 24 tunnin kuluessa ja pitävät yhteyttä aina, kun tarvitset heitä. Arvostan todella sitä, että he ovat suunnitelleet lääkärimatkani ja tehneet minulle kaikki tapaamiset, mukaan lukien siirrot, koska minulla oli useita lääketieteellisiä ongelmia. Lähdin Ukrainasta sen kanssa, mitä varten tulin. Erittäin suositeltavaa.

Lue alkuperäinen

Jim Bright

Erinomainen asiakastuki

Rated 5,0 out of 5
18/12/2021

Olemme olleet heidän kanssaan nyt 7 kuukautta. Loistava asiakastuki.

Lue alkuperäinen

Sampan Gift

Luotettava Palveluntarjoaja. Käytän niitä varmasti uudelleen.

Rated 5,0 out of 5
19/10/2021

Olen käynyt Ukrainassa 3 kertaa hammaslääkärissä, terveystarkastuksessa ja patikoimassa (Hoverla-vuori, 2 061 m) MedCare Ukraine -suositusten perusteella. Paljon nähtävää ja tehtävää: se on erinomainen sekoitus historiallisia, moderneja, neuvostoaikaisia ​​kohteita ja kaunista luontoa. Mukavat klinikat ja palvelut ovat huomattavasti edullisia verrattuna Tanskaan ja jopa Liettuaan. Illalliset olivat herkullisia ja maksoivat korkeintaan 400 dkk 4 aikuiselle alkupalojen, pihvien, virvoitus- ja alkoholijuomien sekä kahvin kanssa. Noin 2 tunnin matka halpalentoyhtiöillä. Keski- ja länsiosat ovat rauhallisia ja nautinnollisia. Suosittelen, hyvät ihmiset.

Lue alkuperäinen

Deividas Pocius

Empaattinen tiimi, joka keskittyy ratkaisemaan…

Rated 5,0 out of 5
17/10/2021

Empaattinen tiimi, joka keskittyy ratkaisemaan ongelman. Lääkärin saaminen oli nopeaa.

Lue alkuperäinen

Khris Markia

Hieno kokemus

Rated 5,0 out of 5
04/03/2021

Minulla on hieno kokemus Ukrainan yksityisestä terveydenhuollosta. Hammaslääketiede, kosmetologia, kirurgit (mukaan lukien plastiikkakirurgia) – korkea laatu, edullinen hinta.

Lue alkuperäinen

T Wouters

Kokeilemisen arvoinen

Rated 5,0 out of 5
04/03/2021

Olen Yhdysvalloista, mutta asuin Ukrainassa useita vuosia. Tapasin paljon kunnianhimoisia nuoria lääkäreitä ja lääketieteen opiskelijoita, jotka innostuivat auttamaan ihmisiä ja palvelemaan heidän yhteisöään. On mahdollista löytää lääkäreitä ja hammaslääkäreitä, jotka puhuvat hyvää englantia. Yksi asiantuntijoista, jonka luona menin, auttoi diagnosoimaan selkärangan ongelman, jota Yhdysvaltojen lääkärit eivät olleet huomanneet. Ne olivat erittäin perusteellisia, ja itse asiassa toin röntgenkuvani ja tallenteeni takaisin Ukrainasta näyttääkseni amerikkalaisille lääkäreilleni.

Lue alkuperäinen

Cortney C

Hyvät tulokset. Detox

Rated 5,0 out of 5
04/03/2021

Tuntuu hyvin levänneeksi. Todella mukavia hierontoja. Juuri mitä tarvitsin. Hyvä wi-fi töihin. Erittäin rento ilmapiiri, vähän ihmisiä, raitista ilmaa (metsän vieressä) ja huomaavainen henkilökunta. Hyvin järjestetty matka. Myös kilot pudonneet. 2 viikon detox-ohjelma.

Lue alkuperäinen

Jannik N. Thomsen

Arvostele MedCare Ukraine Tanska

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Tanska.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.