Aalborg Tandplejeteam -arvostelu

Klinikan pisteet
4,0
Rated 4,0 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Aalborg Tandplejeteam -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Aalborg Tandplejeteam -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Aalborg Tandplejeteam -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Aalborg Tandplejeteam -arvostelut

4,0
Rated 4,0 out of 5
4,0 out of 5 stars (based on 53 reviews)
Excellent73%
Very good0%
Average0%
Poor6%
Terrible21%

Danmarks bedste tandplejeteam!

Rated 5,0 out of 5
26/01/2024

Danmarks bedste tandplejeteam!

Anne-Sophie Friis

Tandlægekunst

Rated 5,0 out of 5
15/01/2024

”Genopbygning af Slid og Bid” – kaldes min behandling. OG, hvor er jeg glad. Tandlæge Connie Blauenfeldt var tandkunstneren, Mette Marie Klinikassistent og Marian Tandplejer. Tidsplanlægning forløb perfekt, Megen omsorg for mit velbefindende i forløbet, information undervejs. Jeg lærte, af alle de oplysninger, Teamet gav om tænder. Det, der blev lavet for mig, var Kunsthåndværk.

Gitte Lie

Upea paikka

Rated 5,0 out of 5
14/12/2023

Upea paikka, hymyilevä ja vieraanvarainen henkilökunta, se oli todella mukavaa

Lue alkuperäinen

Tinna Siegenfeldt

Mukavia hammaslääkärin avustajia, kauhea johtaminen

Rated 1,0 out of 5
28/11/2023

Heillä on todella mukavia hammaslääkäriassistentteja, mutta hammaslääkärit pakottavat sinua tekemään asioita ja poistamaan hampaat, jotka eivät ole millään tavalla häiritseviä, jos sanot ei, sinut POISTETAAN asiakkaana!! !

Lue alkuperäinen

Thomas Á Rógvi

Useiden vuosien jälkeen, kun en ollut käynyt hammaslääkärissä...

Rated 5,0 out of 5
20/09/2023

Kun en ollut käynyt hammaslääkärissä useiden vuosien ajan hampaiden pelon takia, etsin hammaslääkäriä suurempaa tehtävää varten.

Lue alkuperäinen

sren poulsen

Kauhea paikka

Rated 1,0 out of 5
11/09/2023

Ainoa syy, miksi Aalborg Dental Team saa minulta yhden tähden, on se, että vähempää ei voi antaa. Siitä lähtien kun aloitin siellä muutama vuosi sitten, minusta tuntui, että heillä oli kiire tarjota minulle yksi tarpeellinen hoito. Toiseksi ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, heille kävi liikaa, että minä (kolmen lapsen yksinhuoltajaäitinä kokopäivätyössä ja melko kiireisen kalenterin kanssa) varasin aikani uudelleen ajallaan useita kertoja peräkkäin, että olin potkittiin ulos…

Lue alkuperäinen

Dorte Scheel

Fantastinen hammaslääkäri

Rated 5,0 out of 5
04/09/2023

Pelkäsin mennä hammaslääkäriin, koska minulla oli erittäin huono kokemus useita vuosia sitten. Sitten googletin hammaslääkäripelkoa ja varasin ajan Aalborgin hammashoitotiimille Camilla Søndergaardille. Hän on yksinkertaisesti fantastinen, hän on kantanut minut läpi pelkoni, ollut siellä hymyillen ja mitä suurimmalla kärsivällisyydellä ja saanut minut läpi

Lue alkuperäinen

kunde

Todennäköisesti Tanskan paras hammasklinikka!

Rated 5,0 out of 5
04/09/2023

Fantastinen henkilökunta ja ihana ilmapiiri. Minulle tehtiin ensimmäinen ontelo ja olin hyvin hermostunut, mutta hammaslääkärit olivat niin välittäviä ja ohjasivat minua koko prosessin läpi. Se oli nopeaa ja kivutonta. Olen aina niin tyytyväinen kun tulen Aalborg Tandplejeteamiin❤️

Lue alkuperäinen

Kristine

Aalborgin paras hammasklinikka

Rated 5,0 out of 5
22/08/2023

Palvelu on huippuluokkaa ja mukavat sihteerit ovat aina tervetulleita tullessasi. Huippuammattitaitoinen ja osaava henkilökunta, joka antaa aina parhaansa perusteellisella hoidolla. Klinikalle on aina ilo tulla. Erittäin suositeltavaa! 🙂

Lue alkuperäinen

Sara Marcus

Suositus

Rated 5,0 out of 5
22/08/2023

Aalborg Tandplejeteam-aikanani olen kokenut tulleeni erittäin tervetulleeksi. He ovat hyviä hillitsemään tunteitaan ja pitämään heistä huolta, kun olen surullinen.

Lue alkuperäinen

Consumer

Arvostele Aalborg Tandplejeteam Tanska

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Aalborg, Tanska.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.