FeRa Clinic -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut FeRa Clinic -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan FeRa Clinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

FeRa Clinic -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki FeRa Clinic -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 8 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Hello my name is Ranford Anderson today…

Rated 5,0 out of 5
15/01/2024

Hello my name is Ranford Anderson today I went to Fera clinic and I have to say they were so lovely to me every one at Fera clinic treated me good I’m so happy with my treatment words can’t describe I recommend everyone to go to Fera clinic also the doctor was amazing he made me feel at ease when I was feeling nervous thank you to everyone at Fera clinic Istanbul you’re the best

Ranford Anderson

No, en todellakaan tiedä mitä tehdä…

Rated 5,0 out of 5
27/09/2023

No, en todellakaan tiedä mitä aloittaa. Ja jos olisi 10 tähden arvostelu, se ei silti riittäisi.

Lue alkuperäinen

Consumer

Minulle tehtiin kruunu kaikille hampailleni ja…

Rated 5,0 out of 5
14/08/2023

Minulle tehtiin kruunu kaikille hampailleni ja rakastan niitä ❤️ FeRa Clinic ja tapaamani henkilökunta Voin rehellisesti sanoa, että he ovat ystäviä loppuelämäksi. Minusta he olivat ystävällisiä ja ymmärtäväisiä. Olin hermostunut ja skeptinen, minulla oli vakavia epäilyksiä. Mutta he rauhoittivat minua ja luotin silloin. Hampaani olivat keltaiset kahvista ja ikääntymisestä, en halunnut hymyillä tai kun nauroin, laitoin käteni suuni eteen, jotta ihmiset eivät näkisi hampaitani. MUTTA nyt minulla on Hollywood Smile 😃 Rakastan ja FeRa Clinicin ansiosta hymyilen koko ajan ja olen niin ylpeä saadessani esitellä, hymyni ja nauraa. Minulla on ihmisiä, jotka täydentävät minua koko ajan ja sanovat, että näytän paljon nuoremmalta kuin olen. Olen ohjannut palvelijat FeRa Clinicille ja 33-vuotias poikani on menossa marraskuussa hoitamaan hommansa. Pidän heihin edelleen yhteyttä ja saan vastauksen heti takaisin. Lähetän ja aion lähettää kaikki FeRa Clinicille. Kiitän FeRa Cliniciä, että annoit minulle elämän takaisin. Mieheni rakastaa uutta minua, uutta hymyä.

Lue alkuperäinen

Tricia N Dino Pizzino

Overall

Rated 5,0 out of 5
11/08/2023

Overall, my experience at Fera Clinic exceeded my expectations. If you’re seeking top-notch dental care accompanied by impeccable service, I highly recommend choosing Fera Clinic for your treatment needs. Trust me, you won’t be disappointed!

Ismail Lakehal

Kokemukseni hammasklinikalta *fera…

Rated 5,0 out of 5
10/08/2023

Kokemukseni hammaslääkäriklinikalla *fera clınıc*Turkissa oli hämmästyttävä alusta alkaen. He tarjosivat minulle noutopalvelun lentokentältä, ja löysin klinikan edustajat helposti heidän selkeiden opasteidensa ansiosta. He olivat ystävällisiä ja ammattitaitoisia, auttoivat minua siirtämään matkatavarani ja järjestivät kuljetustiedot hotelliin.

Lue alkuperäinen

Omar Allojy

Hammaslääkärikokemukseni

Rated 5,0 out of 5
10/08/2023

Hammaslääkärityöni tehtiin Fera-klinikalla. Olen erittäin hermostunut potilas, mutta kaverit olivat onneksi mahtavia ja erittäin kärsivällisiä, koska tarvitsin paljon työtä. Erittäin tyytyväinen kaikkiin tuloksiini ja uusi hymyni on upea, kiitos paljon kaverit

Lue alkuperäinen

Patrick Mangan

Fera Clinic -kokemus

Rated 5,0 out of 5
10/08/2023

Tiesin heti, kun laskeuduin lentokentälle, odottavani poikkeuksellista kokemusta Fera Clinicistä. Heidän huomionsa yksityiskohtiin ja sitoutumisensa erinomaiseen palveluun erottuivat todella joukosta. Se, että he järjestivät kätevän noudon lentokentältä, osoitti, kuinka paljon he arvostavat potilaiden mukavuutta.

Lue alkuperäinen

Bilal Tayeh

kokemukseni Fera Clinicistä oli todella…

Rated 5,0 out of 5
10/08/2023

kokemukseni Fera Clinicistä oli todella poikkeuksellinen. Yhdistelmä kutsuvasta ympäristöstä, ammattitaitoisista ammattilaisista ja keskittymisestä moderniin hammaslääketieteeseen tekee tästä klinikasta erottuvan. Poistuin klinikalta terveemmällä hymyllä ja uudella tavalla hampaidenhoitoa kohtaan. Suosittelen lämpimästi FeRa Clinicia kaikille, jotka etsivät hammasklinikkaa, joka asettaa etusijalle potilaan mukavuuden ja hyvinvoinnin laadusta tinkimättä.

Lue alkuperäinen

Allache Mohamed Oualid

Arvostele FeRa Clinic Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on İstanbul, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.