Care 360 Plus -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Care 360 Plus -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Care 360 Plus -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Care 360 Plus -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Care 360 Plus -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 7 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Poikkeuksellinen palvelu

Rated 5,0 out of 5
02/01/2024

Minulle tehtiin elinsiirto viime vuonna. Olen tutkinut monia klinikoita. Huomasin, että Care 360 ​​Plus oli halvin ja paras. Kaikki meni hyvin, minulle on tehty onnistunut elinsiirto. Sain heiltä poikkeuksellista palvelua.

Lue alkuperäinen

Muhammad Qasim

Care360 plus teki koko kokemuksestani…

Rated 5,0 out of 5
14/07/2023

Care360 plus teki koko kokemuksestani sen arvoisen. Mikään ei ole heille liikaa. Vierailuni ja kokemukseni olivat henkilökeskeisiä, mikä teki kokemuksestani sen arvoisen. Heillä on hyvä lääkäreiden tiimi.

Lue alkuperäinen

Farirayi Khaka

Mahalaukku

Rated 5,0 out of 5
09/07/2023

Minulle tehtiin mahalaukun leikkaus, ja koko myynti- ja lääketieteellinen tiimi auttoi poistamaan kaikki epäilykset ja varmistamaan, että minusta ja perheestäni pidettiin hyvää huolta. Leikkausta edeltävät testit saatiin päätökseen ja lääkärit kirjautuivat leikkaukseen ennen kuin siirryimme eteenpäin, ja leikkauslääkäri selitti minulle koko toimenpiteen varmistaakseen, että olin tietoinen siitä, kuinka leikkaus tehdään. Leikkauksen jälkeinen toipuminen sujui sujuvasti sairaalan henkilökunnan asiantuntevan hoidon ansiosta. On kulunut muutama kuukausi ja olen jo menettänyt yli 50% ylimääräisestä painostani. Neiti Aisha ja herra Salim seuraavat minua edelleen säännöllisesti varmistaakseen, että olen tavoitepainossani.

Lue alkuperäinen

Habibullah Shaikh

Loistava tiimi, erinomainen lääkäri

Rated 5,0 out of 5
06/07/2023

Sain mahalaukun Care360:lla ja se oli hieno kokemus. Aisha on erittäin perehtynyt menettelyyn ja selvitti kaikki epäilyni ennen kuin lensin Lontoosta. Hotellimajoitus ja sairaala olivat molemmat siistejä ja mahtavia. Lääkäri keskusteli leikkauksesta minun ja poikani kanssa ja selitti kaiken odotettavissa olevan.

Lue alkuperäinen

Andrea Silvedere

Erinomainen palvelu

Rated 5,0 out of 5
05/07/2023

Erinomainen palvelu! He auttoivat minua kaikissa polven tekonivelleikkaukseen liittyvissä yksityiskohdissa. Lääkäri oli erittäin mukava ja selitti leikkauksen yksityiskohtaisesti. Olin sairaalassa vaimoni kanssa, ja hänestäkin pidettiin hyvää huolta. Siitä on nyt kaksi kuukautta ja voin liikkua ilman kipua. Polven tekonivelleikkaus ja Care360 plus -tiimin saaminen oli paras päätös ja sijoitus terveyteeni. Kiitos rouva Aisha ja tiimi hyvästä palvelusta ja tuesta.

Lue alkuperäinen

Gary Andrews

Laadukas palvelu ja erinomaista tukea koko ajan

Rated 5,0 out of 5
02/07/2023

Care360 plus -tiimi teki hiustensiirtoni suorittamisen erittäin helpoksi. Olin ottanut yhteyttä useisiin hiustensiirtoklinikoihin Istanbulissa, mutta Care360 antoi minulle rohkaiseimmat vastaukset kysymyksiini ja selvensi hoitoa, jotta minut valmistautui hiustensiirtoon.

Lue alkuperäinen

Mohammed Salim Syed

Matkustimme vaimoni kanssa Istanbuliin Care 360 ​​Plus -palveluun saadakseen hänen hampaat valkaisemaan. Olemme uskomattoman tyytyväisiä tuloksiin ja meistä huolehditaan niin tehokkaasti. Kiitos paljon Care 360 ​​Plus.

Rated 5,0 out of 5
15/03/2023

Vaimoni ja minä matkustimme

Lue alkuperäinen

Mark Reid

Arvostele Care 360 Plus Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Istanbul, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.