Best Dental İstanbul | Veneers | Implants | Crowns -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Best Dental İstanbul | Veneers | Implants | Crowns -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Best Dental İstanbul | Veneers | Implants | Crowns -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Best Dental İstanbul | Veneers | Implants | Crowns -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Best Dental İstanbul | Veneers | Implants | Crowns -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 7 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

En voi kuvailla, kuinka hyvin täynnä olen…

Rated 5,0 out of 5
09/06/2023

En voi kuvailla, kuinka suuri täynnä olen löytäessäni tämän paikan. Minulla oli niin kauhea kokemus ennen kuin tapasin tämän paikan. Kävin Istanbulissa toisella klinikalla tekemässä viiluja, koska käytin melkein 12 vuotta oikomiskiinnikkeitä, mutta he valehtelivat minulle ja he ottivat irti puolet ikenistäni ja yrittivät antaa minulle metallikruunuja ja oli niin myöhäistä. he tuhosivat ikeni ja hampaani, ne leikkasivat melkein 50% hampaastani kuin vampyyri, kun maksoin 5000 euroa. Olin niin surullinen, mutta aloin googlettaa 5 päivää ennen paluuta Eurooppaan ja löysin tämän klinikan, he kirjaimellisesti pelastivat henkeni, vaihdettiin zirkoniumvariksiin, koska hampaideni toipuminen oli myöhässä, koska viimeinen klinikka teki minulle, Pelastitte henkeni vielä kerran, upea tiimi ja hammaslääkäri, niin ammattimainen, että he pitivät minut rauhallisena olosuhteiden vuoksi, jotka minulla oli toisella klinikalla Istambulissa. He viimeistelivät hampaani 4 päivässä, koska minun on palattava pian Eurooppaan, uskomatonta työtä, suosittelen teitä ystävilleni ja perheelleni.

Lue alkuperäinen

Fabio Costa

Suosittelen tätä klinikkaa

Rated 5,0 out of 5
21/05/2023

Suosittelen tätä klinikkaa. Heidän tarjoamansa palvelu on hienoa. Upea lähestymistapa asiakkaisiin, kivuton palvelu ja erittäin ystävällinen henkilökunta. BestDental klinikka auttoi minua hotellijärjestelyissä ja kuljetuksissa Istanbulin ympäri. Klinikan hygienia on korkeimmalla tasolla ja lääkärit työskentelevät uskomattoman hyvin. Kiitos uudesta hymystäni BestDental ja erityinen kiitos AG:lle. Stefan

Lue alkuperäinen

stefan bakalov

TÄYDELLINEN kokemukseni parhaasta hammashoidosta

Rated 5,0 out of 5
18/06/2022

Minulla oli hieno kokemus parhaasta hammashoidosta. Kävin parhaassa hammaslääkärissä toukokuussa komposiittiliimauksen ja täytön takia. Siisteys oli huippuluokkaa!!! Ei vain henkilökunta, vaan kuinka puhdas leikkaus oli. Toimenpide oli kivuton ja hammaslääkäri ja sairaanhoitaja tekivät todella erinomaista työtä. Arvostan todella sitä, että he antoivat minun katsoa, ​​olenko täysin tyytyväinen. He käyttivät aikansa parantaakseen hampaitani. Englanti oli erittäin sujuvaa, joten oli todella helppoa kommunikoida tarpeistani. Toivon palaavani pian tulevaisuudessa mahdollisiin hoitoihin.

Lue alkuperäinen

Louissa

Everything is Perfect.

Rated 5,0 out of 5
18/02/2022

Saray Bosna

Hämmästyttävä vieraanvaraisuus! <3

Rated 5,0 out of 5
18/02/2022

Aloin tutkia hammasklinikoita Turkissa saadakseni laminoituja viiluja. Ottaen huomioon Turkin hyvin tuntevan ystäväni ehdotukset, tutkin vaihtoehtoja Istanbulissa ja Antalyassa. Best Dental Istanbul on täydellinen sisustuksen, sijainnin ja näkymän suhteen. Lisäksi päätin hankkia laminaattiviilut Best Dental Istanbulin klinikalle, joka on hinnaltaan erittäin edullinen. Tapasin upean, ystävällisen tiimin ja erinomaisia ​​lääkäreitä. Suosittelen Best Dental Istanbulia kaikille. Vieraile klinikalla ja päätä itse.

Lue alkuperäinen

Hasheem Abdulla

Olen erittäin tyytyväinen tuloksiin sen jälkeen, kun olen…

Rated 5,0 out of 5
18/02/2022

Olen erittäin tyytyväinen tuloksiin, kun sain viiluni valmiiksi! Lääkäri ja koko henkilökunta ovat erittäin mukavia ja ystävällisiä. Kiitos Best Dental Istanbulin perheelle!

Lue alkuperäinen

Assem Dyussembayeva

Paras hammaslääkärikokemus koskaan!!

Rated 5,0 out of 5
16/02/2022

Erittäin mukava klinikka upeilla lääkäreillä ja positiivisella tiimillä. Hinnat ovat niin halpoja verrattuna muihin Istanbulin hammasklinikoihin. Kävin 3 hammasklinikalla, mutta tämä oli paras tähän mennessä. Myös koristelu oli hämmästyttävä. Klinikka näyttää paremmalta kuin viiden tähden hotelli. Vierailee ehdottomasti uudelleen.

Lue alkuperäinen

Stella McCain

Arvostele Best Dental İstanbul | Veneers | Implants | Crowns Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.