Medikoy -arvostelu

Klinikan pisteet
4,8
Rated 4,8 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Medikoy -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Medikoy -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Medikoy -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Medikoy -arvostelut

4,8
Rated 4,8 out of 5
4,8 out of 5 stars (based on 5 reviews)
Excellent80%
Very good20%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Suosittelen lämpimästi MEDIKOY:tä…

Rated 4,0 out of 5
09/12/2019

Suosittelen lämpimästi MEDIKOY:tä kaikille, jotka parhaillaan tekevät tutkimusta ja etsivät hiustensiirtoleikkausta. Se oli upea kokemus alusta loppuun. Lääkäri ja hänen henkilökuntansa ovat kaikki erittäin ystävällisiä ja varmistavat, että tunnet olosi kotoisaksi koko prosessin ajan!

Lue alkuperäinen

Alaa Sameer

hiustensiirto

Rated 5,0 out of 5
18/11/2019

Se oli erittäin hyvä Medikoy-klinikalla, se on erittäin hyvä palvelu, lentokentän alusta loppuun asti se oli hyvin järjestetty ja erittäin mukava

Lue alkuperäinen

salhi zied

FUE-hiustensiirtoni

Rated 5,0 out of 5
08/11/2019

FUE-hiustensiirtoni.

Lue alkuperäinen

jemmy thomas

Parransiirto

Rated 5,0 out of 5
04/11/2019

Matkustin Skotlannista Istanbuliin parransiirtoa varten Medikoy-sairaalassa, ja minulla on tähän mennessä tehty siirto FUE-tekniikalla. Koko toimenpide oli kivuton lääkärin käyttämän kivuttoman anestesian takia. Vastaanotto oli reilu ja lääkäritiimi loistava. Nyt kun siirto on suoritettu onnistuneesti, odotan onnistunutta tulosta. Suosittelen medikoyta kaikille hiustensiirrosta kiinnostuneille.

Lue alkuperäinen

Nadal

Oli hyvä kokemus

Rated 5,0 out of 5
30/10/2019

Oli hyvä kokemus siitä hetkestä lähtien, kun otin yhteyttä herra emreen hiustenlähdöstäni, hän selitti hyvin yksinkertaisella tavalla aina kun saavuin Istanbuliin, hotelli oli myös hyvä. Minulle tehtiin elinsiirto ja toivon, että se onnistuu. Suosittelen ja suosittelen Medikoyta kaikille, jotka ovat menossa hiustensiirtoon.

Lue alkuperäinen

Courties alan

Arvostele Medikoy Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on istanbul, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.