Teosdis -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Teosdis -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Teosdis -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Teosdis -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Teosdis -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 7 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

otin yhteyttä toukokuussa 2023…Boom uudet hampaat

Rated 5,0 out of 5
26/10/2023

otimme heihin yhteyttä whatsappin kautta toukokuussa 2023 useiden dialogien kautta teimme suunnitelman, joka oli minulle paras yläleukalle kaiken kaikkiaan erittäin kohtuullinen hinta sille, mitä halusin, mutta siitä tuli ikimuistoinen ja erinomainen loma. hyvin sijainnin vuoksi.

Lue alkuperäinen

Colin Campbell

Erittäin avulias ja ammattimainen

Rated 5,0 out of 5
03/07/2023

Yhteydenottohetkestä lähtien vastasi kaikkiin kysymyksiini ja huolenaiheisiini. Sitten selvitin implanttien suunnitelmani, meni enemmän ja pidemmälle klinikalle saapumisestani lähdössäni. Erittäin ammattimainen ja avulias ei voi kiittää heitä tarpeeksi. Suosittelen täysin takaisin saadaksesi pohjat valmiiksi seuraavaksi, kiitos vielä kerran

Lue alkuperäinen

Jess Marley

Moderni, ammattimainen, puhdas klinikka

Rated 5,0 out of 5
01/06/2023

Ensinnäkin haluan sanoa suuret kiitokset tohtori Akinille, joka selitti kuinka kaikki toimii ja vastasi kaikkiin kysymyksiini 3 kuukauden ajan, kun paranin hampaanpoiston jälkeen Isossa-Britanniassa.

Lue alkuperäinen

Zeniki Beniki

Paras hammaslääkäri Turkissa

Rated 5,0 out of 5
03/05/2023

Olen juuri palannut Irlantiin vierailustani tällä klinikalla. Menin heidän kanssaan, koska hammaslääkäri itse otti minuun yhteyttä ja tiesi mitä halusin tehdä. Minulla on 7 saksalaista implanttia, kolme hammasta poistettu ja luusiirrännäinen. Se oli paras kokemus, joka minulla on koskaan ollut hammaslääkärin kanssa. Ei hölmöilyä, suoraan alas ja tein tarvitsemani työn. Sen jälkeen minulle annettiin runsaasti kipulääkkeitä, lisää kipulääkkeitä ja antibiootteja. Erittäin ammattimainen. Klinikka oli erittäin puhdas ja erittäin moderni. Hammaslääkäri ja hänen kollegansa ovat erittäin ystävällisiä ja vieraanvaraisia. Kaikki kuljetukset etukäteen sovittu lentokentälle, hotellille ja klinikalle. Majoitin Maya Beach -hotellissa, joka oli erittäin puhdas ja mukava aivan meren vieressä. Hotelli palveli, hyvää kotiruokaa ja erittäin puhdasta. Näin heidän pesevän käsiään ja aina siivoavan. Itsenäisenä naisena tunsin oloni turvalliseksi. Ihmiset ihanat ja erittäin kohteliaita ja ystävällisiä sekä avuliaita. Ei ole olemassa huumeita tai huumeriippuvaisia, kukaan ei saa sinua tuntemaan olosi epämukavaksi. Kaiken kaikkiaan sain hyvää vastinetta rahalle, ammattitaitoista palvelua ja minusta huolehdittiin hyvin. Minulla ei ole juurikaan kipuja ja kokemus itsessään oli kuin hampaan täyttö. Jos harkitset minkäänlaista hammashoitoa, suosittelen tätä klinikkaa lämpimästi.

Lue alkuperäinen

Robyn Heap

Täyssuu ICX - zykonium-implantit

Rated 5,0 out of 5
02/05/2023

Isälläni oli kokosuu-implantit (10 ICX, saksalainen merkki), ja kaikki hampaat korvattiin käyttämällä zykonium-hammasimplantteja. Kaikkien prosessien loppuun saattaminen kesti noin 6 kuukautta, ja hän on tyytyväinen tuloksiin.

Lue alkuperäinen

Ercan Sune

Herkkyys

Rated 5,0 out of 5
12/04/2023

Hei kaikki, jos olet ajatellut saada hampaasi kuntoon, älä mene minnekään muualle. Teen kaiken hammashoitoni rauhallisin mielin. Suosittelisin sitä kaikille.

Lue alkuperäinen

Metehan GÜMÜŞ

Hei, kaikki

Rated 5,0 out of 5
10/04/2023

Hei, Teos Dis -perhe on todella ammattimainen. Minulle tehtiin implantti- ja oikomishoidot tässä klinikassa. Olin erittäin tyytyväinen oikomislääkäriini Ş.Akıniin ja hänen tiimiinsä.

Lue alkuperäinen

Tülay NALBANT

Arvostele Teosdis Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on İzmir, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.