Serinsey Smile -arvostelu

Klinikan pisteet
4,8
Rated 4.8 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Serinsey Smile -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Serinsey Smile -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Serinsey Smile -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Serinsey Smile -arvostelut

4,8
Rated 4.8 out of 5
4.8 out of 5 stars (based on 53 reviews)
Excellent92%
Very good2%
Average0%
Poor0%
Terrible6%

Sain juuri päätökseen ensimmäisen vaiheeni…

Rated 5 out of 5
14/09/2023

Sain juuri ensimmäisen hoitovaiheeni (uutto, juurikanavaleikkaus, implantit) Serinseyessä (Istanbul), enkä voi arvioida niitä tarpeeksi korkealla, siitä hetkestä lähtien, kun astuin ovesta sisään, minut tehtiin tuntea olonsa kotoisaksi, kaikkien leikkauksen tuntien aikana en koskaan tuntenut mitään, voin rehellisesti sanoa, että se oli ylivoimaisesti mukavin hammaslääkärikäynti, jonka olen koskaan kokenut.

Lue alkuperäinen

Maya Skinner

Kokemukseni Serinseyn klinikalta…

Rated 5 out of 5
14/09/2023

Kokemukseni Serinseyn klinikalta oli enemmän kuin erinomainen. Kaikki lääkärit, sairaanhoitajat ja konsultti olivat erittäin kohteliaita ja ammattitaitoisia. Olen erittäin iloinen ja tyytyväinen uusiin hampaisiini.

Lue alkuperäinen

Larisa Pecenkovic

ERIKOISTA

Rated 5 out of 5
24/08/2023

Serinsey Smile Clinicin valitseminen oli kaikkien aikojen paras päätös! Tiimi teki hammaslääkärikokemuksestani ainutlaatuisen, enkä voi olla tarpeeksi kiitollinen heille jokaiselle. Työskentely korkeiden standardien mukaisesti loistavilla taidoilla, hyvällä kokemuksella ja hämmästyttävällä hoidolla potilaistaan ​​​​se aina tuo menestystä ja ylläpitää sitä.

Lue alkuperäinen

Luciana

Hämmästyttävää

Rated 5 out of 5
21/08/2023
Serigne Sow

Hyvin tervetullut

Rated 4 out of 5
21/08/2023

Tervetuloa, ihanat ihmiset, jotka ovat heti valmiita auttamaan sinua. Lopputulos kaunis. Hotelli vähemmän

Lue alkuperäinen

Whitney Gravee

Composite Bonding

Rated 1 out of 5
18/08/2023

Muokkaa… kuukausi tämän arvostelun kirjoittamisen jälkeen komposiittiliimaukseni murtui pahasti ja aukkoni ilmaantuivat uudelleen. Yritys ei halunnut ottaa mitään vastuuta tai edes haluta korjata sitä.

Lue alkuperäinen

Stephanie Brown

Upea hammaslääkäri, jolla on hyvä työ…

Rated 5 out of 5
17/08/2023

Upea hammaslääkäri, jolla on loistava työporukka. Huomasi paiseen ja lajitteli sen useimmat hammaslääkärit ovat ehkä jättäneet tämän, mikä olisi aiheuttanut myöhemmin ongelmia.

Lue alkuperäinen

Sean Johnston

Hieno kokemus

Rated 5 out of 5
14/08/2023

Minulla oli hieno kokemus. Hoito tehtiin vain muutamassa päivässä ja olen tyytyväinen tulokseen. Suosittelisin niitä ehdottomasti.

Lue alkuperäinen

Parisa

Äskettäinen vierailuni Serinsey Smilelle vuonna…

Rated 5 out of 5
04/08/2023

Äskettäinen vierailuni Serinsey Smilelle Istanbulissa oli merkittävä kokemus, enkä voisi olla tyytyväisempi tuloksiin. Kaupungin upea kauneus täydensi täydellisesti hammaslääkärimatkaani, ja klinikan koordinaattorini Ghoffi sai minut tuntemaan oloni tervetulleeksi ja vakuuttuneeksi koko vierailuni ajan. Olen innoissani siitä, miltä hymyni näyttää nyt!

Lue alkuperäinen

Ahmed Ali

Tarjotun palvelun laatu oli…

Rated 5 out of 5
03/08/2023

Syötetyn palvelun laatu oli huippuluokkaa, ja olen todella iloinen siitä, miltä hymyni näyttää nyt! Suosittelen sitä uskomattoman hammashoitokokemuksen vuoksi.

Lue alkuperäinen

Donald Ramirez

Arvostele Serinsey Smile Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.