Clinichub -arvostelu

Klinikan pisteet
4,7
Rated 4.7 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Clinichub -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Clinichub -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Clinichub -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Clinichub -arvostelut

4,7
Rated 4.7 out of 5
4.7 out of 5 stars (based on 269 reviews)
Excellent85%
Very good7%
Average2%
Poor0%
Terrible6%

Paras joukkue mukavin…

Rated 5 out of 5
18/09/2023

Paras tiimi mukavimmat sairaanhoitajat. Suosittelen luottavaisin mielin.

Lue alkuperäinen

Bataiosu Izabela

No Title

Rated 2 out of 5
04/09/2023

Halusin antaa korkeamman arvosanan, mutta valitettavasti en voi. Ensimmäinen asia, joka oli punainen lippu, oli hinnoittelu, jota he yrittävät puristaa sinusta niin paljon kuin mahdollista, ja itse asiassa oikeudenmukaisen hinnan saaminen on melko vaikeaa. Minulle kerrottiin hinta, ja sitten se yhtäkkiä muuttui, kun he laittoivat sen online-keskuksen järjestelmään yrittäen sanoa, ettei talletukseni lasketa kokonaishintaani. Minusta oli erittäin röyhkeää ja myös röyhkeää yrittää tehdä tätä, kun kulutin noin 6k. Eri koordinaattorit sanoivat eri asioita, ja luulen, että he yrittävät hämmentää sinut ja kaiken sen saadakseen sinulta mahdollisimman paljon rahaa.

Lue alkuperäinen

Stephanie W

No Title

Rated 1 out of 5
03/09/2023
koeka

Huono palvelu

Rated 1 out of 5
29/08/2023

Haluan varoittaa kaikkia varomaan. Minusta tuntui, että he yrittivät huijata minua ja uskon, että he todella yrittivät huijata minua, koska he antavat ihmisille vuodelle 2024 naurettavan korkean hinnan (9 250,00) euroa ja eri hintoja joillekin muille ihmisille riippumatta siitä, laitetaanko sinut samaan kategoriaan, kuten monimutkainen nenäleikkaus tai revision monimutkainen vai ei, se on kuin

Lue alkuperäinen

Pinkerbell

Ehdottomasti epäluotettava

Rated 1 out of 5
27/08/2023

Epäluotettavat, epäammattimaiset mutta erittäin ammattimaiset huijarit! Minulle oli alun perin varattu mahalaukku, mutta olin saanut infektion, mikä ihannetapauksessa tarkoittaa, että en voi mennä leikkaukseen! He kertoivat toistuvasti henkilökunnalle, että minulla on infektio, he myönsivät minun tehneen kaikki testini ja valmistaneen minut

Lue alkuperäinen

Pinar Celik

Minulla ei ole ongelmia Clinichubin kanssa...

Rated 3 out of 5
20/08/2023

Minulla ei ole ongelmia Clinichubin kanssa toimistona, vaikka henkilökunnan on todella parannettava englantiaan. Minua lainasi dr. Emarh celik by4900usd ja leikkauksen tulokset eivät olleet sen arvoisia Itkin kokonaisen kuukauden tyytymättömän ja pettyneen nenän takia Olin paljon kauniimpi ennen leikkausta, nenäni oli ajeltu paljon, hälytinreunat olivat ylikypsät kärjet projisoituneet ja sieraimet liian oudot… niin surullinen .. niin surullinen.. plus lääkäri oli kärsimätön ja vähän töykeä ei ollut kuin hän kohteli youtubea. Olin peloissani ja koko konsultaatio 5 minuutissa oli epämiellyttävä, voin kertoa, että hänen henkilökuntansakin pelkäsi. Etsiessäni tarkistusta pian irtisanomiseni jälkeen tiesin, että se ei ollut oikein!

Lue alkuperäinen

Tania G

En ole täysin tyytyväinen

Rated 3 out of 5
02/08/2023

Tänään olen 1 vuosi ja yksi kuukausi op.

Lue alkuperäinen

Gi.Ka

1 tähti, koska en voi antaa 0

Rated 1 out of 5
23/07/2023

1 tähti, koska en voi antaa 0, koska kyselyn täyttämisen jälkeen, kuvien lähettämisen jälkeen, ajan tuhlaamisen jälkeen minua käskettiin odottamaan vastausta hinnasta. Ei koskaan tullut esille. He vain jättävät huomiotta ja heikentävät potentiaalisia asiakkaita. Todistaa erittäin huonosti asiakaspalvelun laadusta. Roskayritys. Olen iloinen, että teen toimenpiteeni klinikalla, jossa sinua arvostetaan ihmisenä ja potentiaalisena potilaana.

Lue alkuperäinen

Karolina pielak

Superlatiivi

Rated 5 out of 5
29/06/2023

Andrean avulla onnistuin tekemään elämäni parhaan valinnan: mahalaukun leikkauksen! Koko prosessi oli huippuluokkaa: koko lääkintäryhmästä kuljetukseen lentokentältä, klinikan olosuhteisiin, ravitsemusterapeutin tukeen, lääkitykseen jälkeenpäin. Kaikki huolenaiheet selvitettiin ja kaikkiin kysymyksiin vastattiin ajoissa. Vain viikko toimenpiteen jälkeen voin todella hyvin, mitä en odottanut! Kiitos

Lue alkuperäinen

Marcela Giurgea

Iloinen

Rated 5 out of 5
29/06/2023

Hei, nimeni on Elena. Kaksi viikkoa sitten minulle tehtiin mahalaukun leikkaus Clinichubissa. Olin kiitollinen huomiosta, jonka olin saanut siellä ollessani. Haluan erityisesti kiittää rouva Andreeaa siitä, että hän piti minusta huolta yksityiskohdissa ja matkassa.

Lue alkuperäinen

Elena Dragomir

Arvostele Clinichub Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Istanbul, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.