PlusDental -arvostelu

Klinikan pisteet
4,1
Rated 4,1 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut PlusDental -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan PlusDental -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

PlusDental -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki PlusDental -arvostelut

4,1
Rated 4,1 out of 5
4,1 out of 5 stars (based on 98 reviews)
Excellent63%
Very good17%
Average4%
Poor3%
Terrible13%

Suosittelen ehdottomasti, ihana palvelu!

Rated 5,0 out of 5
05/02/2023

Aloitin PlusDental-matkani helmikuun lopulla ja voin sanoa, että olen ollut enemmän kuin vaikuttunut prosessista ja palvelusta!

Lue alkuperäinen

Danijela Nikolić

Yritys lipsahtaa hiuksen ohi...

Rated 1,0 out of 5
20/12/2022

Yritys lipsahtaa hiuksen ohi myyntiprosessissa, mutta lakkaa vastaamasta sovelluksessa kuvien lataamisen jälkeen. Johti siihen, että palasin vaiheesta 9 vaiheeseen 7, mikä ei silti auttanut. Valitin ostostani vedoten siihen, että he hallinnoivat prosessia väärin, heillä ei ole ruotsalaista henkilökuntaa paikalla ja he ovat yleensä välinpitämättömiä.

Lue alkuperäinen

Fredrik Lundström

Tämä yritys on huijaus

Rated 1,0 out of 5
06/12/2022

Tämä yritys on huijaus. Vastaa suoraan kysymyksiin, jotka voivat johtaa ostoon, mutta jättää kysymyksen täysin huomiotta, kun ongelmia ilmenee.

Lue alkuperäinen

Anonym

Tämä yritys on huijaus

Rated 1,0 out of 5
03/10/2022

Tämä yritys on huijaus, he huijaavat sinua ja vievät enemmän kuin voisit saada yksityiseltä yritykseltä.

Lue alkuperäinen

Arjanoo Acib

Professional deluxe

Rated 5,0 out of 5
23/09/2022

PlusDental hammaslääkärit ovat ammattimaisimpia hammaslääkäreitä, joita minulla oli ilo tavata. Hoito, jonka saan hampaideni palauttamiseksi paikoilleen, oli hieno, hieno kokemus verrattuna muihin hammaslääkäreihin.

Lue alkuperäinen

Jose Martin

Kaipaan suurella surulla DAGNELID KLINIKENiä...

Rated 1,0 out of 5
04/09/2022

Katsasimme suurella surulla DAGNELID KLINIKENiä, kuten se ennen oli…..niin monet tekevät MINUN kanssani. Nyt se henkilökohtainen hoito, johon olemme tottuneet tällä klinikalla, on loppumassa. Suurempi klinikka ja muuttuneet olosuhteet, muuttaen KAIKKI, mikä teki edellisistä käynneistä turvallisia. Lapseni ja minä olemme olleet siellä turvassa, ja minä olen alle 30-vuotias ENNEN. VALITSELLAAN MUUTOKSEN, JOKA NYT ON TAPAHTUNUT!

Lue alkuperäinen

Gunilla Wallberg

Plusdentalin ostaa tohtori Smile ja…

Rated 1,0 out of 5
31/08/2022

Plusdentalin ostaa tohtori Smile ja olen pahoillani potilaista, jotka ovat juuri aloittaneet tai ovat kesken hoitosuunnitelmansa Plusdentalilla. Valitettavasti tohtori Smile ei ota vastuuta Plusdentalin potilaista. Plusdentalin ruotsalainen asiakaspalvelu ei vastaa sähköposteihin tai puhelimiin, eikä se välttämättä ole täysin outoa, kun otetaan huomioon, että ne on ostettu. Mutta mielestäni Dr Smilen pitäisi siinä tapauksessa ottaa enemmän vastuuta Plusdentalin asiakkaista. Jäät täysin yksin, jos olet Plusdental…

Lue alkuperäinen

Jonas

VARO!!!!!!

Rated 1,0 out of 5
25/08/2022
viktor grimon

Hei, olen yrittänyt saada sinuun kiinni…

Rated 1,0 out of 5
24/08/2022

Hei, olen yrittänyt saada sinuun kiinni 2 kuukautta ilman vastausta! En ole päässyt tililleni ja sain henkselit 4 kuukautta sitten! Sanoit nyt palauttavasi tilini, mutta jotain on tapahtunut! Pitäisikö se nyt korjata, muuten haluan perua hoidon, koska maksan tästä edelleen 33 tuhatta enkä ole edes aloittanut!

Lue alkuperäinen

Alexandra fellini

Olen erittäin tyytyväinen PlusDentaliin

Rated 5,0 out of 5
06/07/2022

Olen erittäin tyytyväinen PlusDentaliin, tulos on odotettua parempi ja koko matka ensimmäisestä kontaktista valmiiseen tulokseen on ollut loistava.

Lue alkuperäinen

Robin Teljfors

Arvostele PlusDental Ruotsi

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Tukholma, Ruotsi.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.