Moonsmileclinic -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Moonsmileclinic -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Moonsmileclinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Moonsmileclinic -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Moonsmileclinic -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 30 reviews)
Excellent97%
Very good3%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Wow what can I say moon smile has…

Rated 5,0 out of 5
16/03/2024

Wow what can I say moon smile has changed my life I am over the MOON ! The staff can’t do enough for you , the driver takes you to every appointment, the clinic is state of the art and very clean , they explain every step ! If your looking into it this is the best by far and the hotel I am in is out of this world I am 100% happy with mine 😃

lindsey ward

This is a 5 Star Clinic

Rated 5,0 out of 5
15/03/2024

This Dental Clinic has wonderful staff, very skilled, very relaxed. They care about giving you the best possible service. State of the Art equipment, all taxi transfers are handled by them between your hotel and the Dental Clinic.

Paul Pearson

I have just finished my treatment at…

Rated 5,0 out of 5
11/03/2024

I have just finished my treatment at Moon smile and I am so pleased with how it all went.They have been so kind throughout the whole Journey.They are the Gods and Goddesses of the dental world .Thank You Moon Smile for transforming my life in such a positive way.Please don’t go anywhere else.Thank You If anyone wants to have a chat My WhatsApp no is 07891961643

Euron Jones

Over The Moon

Rated 5,0 out of 5
10/03/2024

We have to say my experience at Moon Smile Clinic has been a very positive one. We had the initial consultation in London, where we meet Dt. Ece ZORLU and Dt. Volkan ÇAM, they were both friendly, helpful, explaining the dental treatments.

Paul May

So where do I start my review about…

Rated 5,0 out of 5
27/02/2024

So where do I start my review about this fantastic clinic.

Marty Ambridge

Ehdottomasti huippuluokan palvelu

Rated 5,0 out of 5
26/11/2023

Ehdottoman huippuluokan palvelu, Moon teki juuri sen, mitä he lupasivat tarjoamallaan hinnalla… Ihana ystävällinen ammattitaitoinen tiimi, enkä voi kehua heitä tarpeeksi.. Olen iloinen voidessani opastaa sinut matkani läpi. .vain whatapp minulle +447799815203 hyvin tehty kaikki , ja kiitos Simon

Lue alkuperäinen

Adderley Simon

Loistava palvelu alusta loppuun…

Rated 5,0 out of 5
25/11/2023

Fantastinen palvelu alusta loppuun, suosittelen, että ne saivat minut hymyilemään 😃

Lue alkuperäinen

Stephen Pender

Mitä voin sanoa.Olen juuri lopettanut…

Rated 5,0 out of 5
16/11/2023

Mitä voin sanoa.Olen juuri lopettanut ensimmäisen neljän hoitojaksoni kaikkien aikojen upeimmalla klinikalla. Joukkue on hämmästyttävä, Naz ja hänen kollegansa ovat ystävällisimpiä ja välittävimpiä ihmisiä, joita olen tavannut. Toimenpide tehtiin ja väliaikaiset hampaat laitettiin kahdessa päivässä.En voi lopettaa hymyilemistä.Palaan maaliskuussa pysyvien hampaiden takia.Minulla ei ole ollut minkäänlaista kipua ja he ovat olleet minulle avoimia ja rehellisiä koko ajan.Tämä on kaikki tapahtui 3 viikon sisällä ensimmäisestä kosketuksestani Nazin kanssa. Olen yli kuussa MOON SMILE CLINICIN kanssa. Paras koskaan Kiitos kaikille, että teit minut niin onnelliseksi

Lue alkuperäinen

Consumer

Kokemukseni Moon Smile Clinicissä

Rated 5,0 out of 5
23/10/2023

Koko tiimi on erittäin ystävällistä ja välittävää. Oikomislääkäri sai minut luottamaan siihen, että olin hyvissä käsissä ja olin erittäin ammattimainen. Hän puhui hyvää englantia, joten kommunikoimme erittäin hyvin. Hän antoi myös ilmapiirin, että hän rakasti työtään. Minulle laitettiin 3 implanttia toukokuussa ja palasin syyskuussa tekemään kruunuja muille hampaille. Ja minulla on nyt ihana sarja luonnollisen näköisiä hampaita. Klinikka on erittäin moderni ja huipputekninen. Ja erittäin siisti. Meillä oli hieno kokemus siitä, että meistä huolehdittiin, meidät vastattiin lentokentällä ja vietiin hotelliimme ja palattiin lentokentälle lähdettäessä. Taksi lähetettiin päivittäin hakemaan meidät klinikalle ja palautti meidät takaisin hoidon jälkeen. Kun menimme takaisin toisen kerran, kumppanilleni tehtiin myös kaksi kruunua. Suosittelen lämpimästi tätä klinikkaa. Anatoliassa asuva turkkilainen ystävä suositteli minua heille. Kommunikoin Burcun kanssa, joka oli erittäin ystävällinen, avulias ja puhui hyvää englantia.

Lue alkuperäinen

Barbara Price

Upea kokemus

Rated 5,0 out of 5
10/10/2023

MoonSmile-tiimille tapaaminen on ollut hieno kokemus. Olen iloinen, että valitsin klinikanne ja olen erittäin tyytyväinen 12 uuteen kruununi. Kiitos, että huolehdit meistä niin hyvin.

Lue alkuperäinen

Gerry Rehrl

Arvostele Moonsmileclinic Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Antalya, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.