dentalclinicturkey.net -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut dentalclinicturkey.net -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan dentalclinicturkey.net -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

dentalclinicturkey.net -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki dentalclinicturkey.net -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 5 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Sanat eivät voi ilmaista kuinka ammattimaisia…

Rated 5,0 out of 5
16/07/2022

Sanat eivät voi ilmaista, kuinka ammattimaisia ​​ja mahtavia ne ovat. Heillä on kaikki laatu, jonka klinikalla oletetaan olevan, erittäin puhdasta, erittäin lämmin vastaanotto. He jopa ylittävät odotukset. Ehdottomasti suosittelen niitä.

Lue alkuperäinen

B. Yksl

Meillä oli erittäin miellyttävä kokemus…

Rated 5,0 out of 5
16/07/2022

Meillä oli erittäin miellyttävä kokemus lääkärimme ja hänen henkilökuntansa kanssa. Tyttäreni oli erittäin huolissaan tapaamisesta ja kaikista toimenpiteistä, mutta Lääkärimme oli erittäin kärsivällinen hänen kanssaan ja vietti paljon aikaa yrittääkseen rauhoittaa häntä, henkilökunta oli erittäin avulias ja ystävällinen ja aina valmis auttamaan. Lääkärimme on erittäin ammattitaitoinen, hän vie aikaa selittääkseen mitä pitää tehdä ja antaa arvokkaita neuvoja, Ei ole helppoa löytää hyvää hammaslääkäriä lapsillesi, suosittelen lämpimästi Lääkäriämme ja hänen henkilökuntaansa lapsille ja aikuisille.

Lue alkuperäinen

seçil ilhan

Erittäin ystävällinen

Rated 5,0 out of 5
16/07/2022

Erittäin ystävällinen, avulias, toisin kuin edellinen hammaslääkärini, heti kun istuin tuolille tutkimatta hampaita kunnolla, hän antoi minulle kansion, jossa oli erilaisia ​​kuvia ja hintoja hoidoista, joita oli saatavilla hänen hammaslääkärin vastaanotolta. Asuin ennen Lontoossa, nyt asun Essexissä ja olen matkustanut Lontooseen viimeiset 6 vuotta nähdäkseni hammaslääkärini. Arvostan sitä, että hän välittää sinusta ja kertoo mielipiteensä ja vaihtoehtosi. Hän ei pakota sinua ottamaan implanttia, kun et tarvitse sitä eikä se ole välttämätöntä.

Lue alkuperäinen

Utku Akay

Meillä oli erittäin miellyttävä kokemus…

Rated 5,0 out of 5
16/07/2022

Meillä oli erittäin miellyttävä kokemus lääkärin ja hänen henkilökunnan kanssa. Tyttäreni oli erittäin huolissaan tapaamisesta ja kaikista toimenpiteistä, mutta lääkäri oli erittäin kärsivällinen hänen kanssaan ja vietti paljon aikaa yrittääkseen rauhoittaa häntä, henkilökunta oli erittäin avulias ja ystävällinen ja aina valmis auttamaan. Lääkärimme oli erittäin ammattimainen, hän käyttää aikaa selittääkseen, mitä on tehtävä, ja antaa arvokkaita neuvoja. Ei ole helppoa löytää hyvää hammaslääkäriä lapsillesi, suosittelen lääkäriämme ja hänen henkilökuntaansa lapsille ja aikuisille.

Lue alkuperäinen

Shabnam Rangsaz

Dental Clinic Turkey on erittäin…

Rated 5,0 out of 5
16/07/2022

Turkin hammasklinikka on erittäin suositeltavaa. Ensimmäisellä viestillä potilaskoordinaattori otti minuun yhteyttä. He olivat aina yhteydessä minuun hoidon aikana. Hammaslääkärimme on erittäin ystävällinen ja erittäin huolellinen työssään. He antoivat minulle ilmaisen näöntarkastuksen. Rakastan uusia hampaitani. Kiitos.

Lue alkuperäinen

Alpertunga Ilhan

Arvostele dentalclinicturkey.net Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.