Dentalcityturkey -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Dentalcityturkey -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Dentalcityturkey -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Dentalcityturkey -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Dentalcityturkey -arvostelut

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 75 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

100-prosenttisesti Dentalcityn suositus

Rated 5 out of 5
12/09/2023

100-prosenttisesti Dentalcityn suositus, laskeutumishetkestä lähtöhetkeen asti he olivat kaikki käden ulottuvilla varmistaakseen, että kokemukseni oli erinomainen, ja voin vahvistaa sen. Ilker erittäin mukava mies, löytää tavan varmistaa, että olet varma ja hampaani, erittäin mukavat, 100% minun!!! Kiitos vielä kerran Ilker.

Lue alkuperäinen

Ibidayo Omotoso

He olivat erittäin tehokkaita ja näyttivät…

Rated 5 out of 5
12/09/2023

He olivat erittäin tehokkaita ja huolehtivat minusta koko vierailuni ajan. Tiedän 6 muuta, jotka ovat käyttäneet samoja hammaslääkäreitä ja joilla ei ole ollut ongelmia

Lue alkuperäinen

Richard Blair

Tämä on kolmas kerta klinikalla…

Rated 5 out of 5
05/09/2023

Tämä on kolmas kerta klinikalla ja voin kehua tarpeeksi, että tiimi kaikki ovat niin ammattitaitoisia ja avuliaita. Huippuluokan palvelu. Olen erittäin tyytyväinen hoitooni ja ihanaan aikaani Turkissa.

Lue alkuperäinen

Natalija Popova

Kävin hammaslääkärikaupungissa täyden...

Rated 5 out of 5
01/09/2023

Kävin hammaslääkärikaupungissa koko implanttia varten Newcastle Englandista. Tämä oli minulle loistava kokemus alusta loppuun. Minut tavattiin lentokentällä ja vietiin hotellille. Meille annettiin sviitti, joka oli ihana. Minut haettiin ja jätettiin kaikille hammaslääkärikäynneilleni. Minuun otettiin yhteyttä päivinä, jolloin en aikonut tarkistaa, olenko kunnossa. Kaikki menettelyt selitettiin oikein ja henkilökunta oli uskomatonta. Henkilökunta puhui myös todella hyvää englantia. Hoidon aikana oli paikalla hoitaja. Palvelu oli ensiluokkaista. Leikkauksen jälkeen minulle annettiin lääkkeitä antibiootteja ja suuvettä. Palvelu oli paljon parempaa kuin odotin. Tunsin ihmisiä, jotka olivat olleet aiemmin, joten siksi päätin myös itse mennä. Olen erittäin tyytyväinen tuloksiini ja suosittelen tätä yritystä kaikille.

Lue alkuperäinen

Judith Paterson

Paras paikka hoitaa hampaat…

Rated 5 out of 5
02/08/2023

Paras paikka hoitaa hampaat epätodellinen kokemus ja niin erittäin avulias ja mukava ei voisi olla tyytyväisempi hoitooni kiitos kaikille siellä oleville

Lue alkuperäinen

Stephen Mccloskey

Dental city hammaslääkäri

Rated 5 out of 5
29/07/2023

Dental city hammaslääkäri

Lue alkuperäinen

Andrew Mcsporran

Erinomainen palvelu

Rated 5 out of 5
02/07/2023

Kävin Dental Cityssä asentamassa 10 ylempää ja 10 alempaa zirkoniumkruunua. Olen hämmästynyt tuloksista, hampaani näyttävät täydellisiltä, ​​halusin luonnollisen muodon Hollywoodin valkoiseen. Kokemus alusta loppuun oli erinomainen, joukkue oli erittäin ammattimainen ja sai minut tuntemaan oloni rentoutuneeksi. Olen yleensä melko hermostunut hammaslääkärissä, mutta en tuntenut lainkaan kipua. Hotelli oli ihana ja erinomaisella paikalla 10 minuutin päässä rannalta. Päivinä, jolloin en ollut hoidossa, pystyin rentoutumaan joko hotellin uima-altaalla tai rannalla. Yleinen kokemukseni oli fantastinen, olen tyytyväinen tuloksiin ja suosittelen niitä ehdottomasti kenellekään.

Lue alkuperäinen

Vicky

Mikä upea kokemus, koska en voi…

Rated 5 out of 5
25/06/2023

Mikä fantastinen kokemus, koska en voi suositella näitä tyyppejä tarpeeksi. Ensiluokkaista hoitoa siitä hetkestä lähtien, kun laskeuduin Antaliaan. Huippuluokan hammaslääkäriasema ja ystävällinen henkilökunta tekevät olosi kotoisaksi. Kaikki hammashoitotoimenpiteet selitettiin hyvin ja kaikki kysymykset käsiteltiin täysin. Älä etsi enää, jos olet todella kiinnostunut parantamaan hymyäsi. Ehdottomasti ensiluokkaista palvelua alusta loppuun.

Lue alkuperäinen

Wesley Kakoo

Kävin dentalcityturkeyssa kumppanini kanssa, mikä hämmästyttävä kokemus meillä molemmilla oli ilker, ja henkilökunta kertoi meille kaikesta, mitä tehdään, mikä hämmästyttävä henkilökunta sai meidät tuntemaan ve

Rated 5 out of 5
18/06/2023

Kävin dentalcityturkeyssa kumppanini kanssa, mikä hämmästyttävä kokemus meillä oli molemmilla oli ilker ja henkilökunta puhuivat meille kaikesta, mitä tehdään, mikä hämmästyttävä joukko henkilökuntaa sai meidät tuntemaan olonsa erittäin mukavaksi Minulla ei ollut luottamusta huonojen hampaideni vuoksi en koskaan hymyilisi ja vihasin nyt otettuja valokuvia Minulla on niin paljon luottamusta ja rakastan hyvää valokuvaa, kiitos koko tiimille, jos ajattelet työntekoa, älä epäröi, sinusta pidetään hyvää huolta. Se on yksi parhaista päätöksistä, joita olen koskaan tehnyt

Lue alkuperäinen

Baza

Laserhampaiden valkaisu

Rated 5 out of 5
09/06/2023

Tulin Antalyaan hakemaan laserhampaiden valkaisuhoitoa, ja minulle suositeltiin tätä hammashoitoyhtiötä. En voisi yksinkertaisesti olla onnellisempi hoitokokemuksesta ja -tuloksesta! Loistavia tuloksia erittäin ammattitaitoiselta tiimiltä! Suosittelen ulkomaille hammashoitoa hakevalle, et muualla saisi parempaa tulosta!😃

Lue alkuperäinen

Elle Hensher

Arvostele Dentalcityturkey Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Antalya, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.