Dent Glow Clinic -arvostelu

Klinikan pisteet
4,8
Rated 4.8 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Dent Glow Clinic -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Dent Glow Clinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Dent Glow Clinic -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Dent Glow Clinic -arvostelut

4,8
Rated 4.8 out of 5
4.8 out of 5 stars (based on 72 reviews)
Excellent96%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible4%

Maailman paras klinikka

Rated 5 out of 5
15/09/2023

Minulla oli niin hieno kokemus DentGlow Clinicistä. Olen käynyt muilla klinikoilla, niin monilla erilaisilla hammaslääkäreillä, mutta päähammaslääkäri, tohtori Gurkan huomasi, että minulla oli bruksismi ja räätälöi minulle suunnitelman ja selitti kaiken.

Lue alkuperäinen

Kaina Jones

Hymy, jonka olen aina halunnut

Rated 5 out of 5
15/09/2023

Olin hämmästynyt hoidosta, jota sain klinikalla joka päivä. Henkilökunta ja päähammaslääkäri Dr. Gurkan selitti koko prosessin heti ensimmäisenä päivänä. Joten tiesin, mitä tulee tapahtumaan joka päivä, jolloin kävin klinikalla. Tohtori Çigdem oli hammaslääkäri, joka teki toimenpiteen ja tarjosi minulle upeimman luonnollisen näköisen hymyn, josta saatoin vain uneksia, mutta nyt se on minun todellisuuttani. Rahma on hämmästyttävä niin monella tapaa, että hän järjesti kaiken minulle ja vaimolleni lentokentältä noudosta hotellikuljetuksiin, ja hän tarjosi kaiken, ja jos minun piti puhua hänelle mistä tahansa, sain nopean vastauksen koko ajan.

Lue alkuperäinen

Justin Jones

Halusin vain kiittää Dentglow Clinicia

Rated 5 out of 5
14/09/2023

Halusin vain kiittää Dentglow Clinicia. Kokemus heidän kanssaan oli vertaansa vailla. He ovat erittäin ammattitaitoisia, mutta samalla niin vieraanvaraisia, ja he käyttävät aikaa saadakseen sinut tuntemaan olosi kotoisaksi. Sinut kohtaa konsultti Rahma, joka on loistava apu käännöksissä lääkärin ja potilaiden välillä.

Lue alkuperäinen

Hendrik Prinsloo

Dentglow

Rated 5 out of 5
14/09/2023

Mieheni ja minä menimme Belfastiin konsultaatioon 5. syyskuuta. Saapuessamme meitä tervehti tulkki, joka oli niin ihana ja sai meidät tuntemaan olonsa niin tervetulleeksi, mikä sai meidät rentoutumaan. Tohtori Gurkan tutki meidät perusteellisesti, ja tulkki selitti kaiken ja vastasi kaikkiin kysymyksiimme. Olimme varmoja siitä, että olimme tehneet oikean valinnan valitsemalla DentGlow'n.

Lue alkuperäinen

Katarina Alexander

Erittäin hyvä kokemus Dent Glow'sta.

Rated 5 out of 5
12/09/2023

Erittäin hyvä kokemus Dent Glow'sta.

Lue alkuperäinen

Debbie Friar

Edinburghissa kasvokkain

Rated 5 out of 5
08/09/2023

Vieraili Dentglow-tiimin luona Edinburghissa ja oli hyvin hermostunut, mutta hänet tervehdittiin ja hänet saatettiin tuntemaan olonsa tervetulleeksi. Minut rauhoittui kasvokkain tapahtuvassa konsultaatiossa ja erittäin tyytyväinen erityisesti diagnoosini totuuteen. Odotan innolla joukkueen tapaamista uudelleen.

Lue alkuperäinen

Jeanette Gallacher

Kävi klinikalla Edinburghissa…

Rated 5 out of 5
04/09/2023

Osallistuin Edinburghin klinikalla viikonloppuna. Niin iloinen, että tein! Sain kattavan lainauksen ja selityksen hoidosta tulkin avulla. Nyt vain lennon kuntoon! Odotan innolla uusia hampaita

Lue alkuperäinen

Angela Flaws

Kokemukseni DentGlow

Rated 5 out of 5
01/09/2023

sta Qunomedical suositteli minua käymään DentGlow'n kautta. Itse en voinut suositella niitä tarpeeksi. Tohtori Batuhan ja lääkärini konsultti Rahma olivat poikkeuksellisia kautta linjan ja tekivät minut mukavaksi. Olen yli kuun uuden hymyni kanssa. Sain 16 kruunua, mutta käytän niitä uudelleen, jos aion joskus hankkia lisää!

Lue alkuperäinen

James

Ensinnäkin kiitos dent glow…

Rated 5 out of 5
28/08/2023

Ensin ja ennen kaikkea kiitos dent glow ❤️ Olen juuri päättänyt ensimmäisen vierailuni, kaikki sujui kauniisti ja sujuvasti. Haluan kiittää erityisesti upeaa isäntäämme (kääntäjä) Rahmaa, hän on niin hyväsydäminen, positiivinen ja auttanut koko prosessin ajan.

Lue alkuperäinen

Natasha Cowan

Loistava hammasklinikka!!

Rated 5 out of 5
19/08/2023

Olen niin tyytyväinen Dent Glow Clinicissä tekemäni työhön. Ensinnäkin klinikka on upea!! Vau vain!! Kaunis paikka.

Lue alkuperäinen

Penny Blogs

Arvostele Dent Glow Clinic Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Izmir, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.