Citydent -arvostelu

Klinikan pisteet
4,8
Rated 4,8 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Citydent -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Citydent -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Citydent -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Citydent -arvostelut

4,8
Rated 4,8 out of 5
4,8 out of 5 stars (based on 32 reviews)
Excellent94%
Very good0%
Average0%
Poor3%
Terrible3%

Kaikki tapahtui erittäin sujuvasti ja helposti

Rated 5,0 out of 5
20/11/2023

Viestini tohtori Çağdaşin kanssa on ollut erittäin helppoa ja mukavaa. Hänen perheensä on Brightonissa, Englannissa, ja hän viettää kaksi viikkoa Isossa-Britanniassa ja kaksi viikkoa työskentelyä Turkissa. Hän teki luusiirteen ja asetti minulle neljä implanttia, ja sitten tohtori Mehmet teki 16 zirkoniakruunua. Olen ollut erittäin tyytyväinen zirkoniumkruunujen ulkonäköön ja toimivuuteen viimeisen kahden kuukauden ajan. Toivottavasti tämä jatkuu näin monta vuotta.

Lue alkuperäinen

Sophia Anderson

4 implantin ja 14 upean zirkoniakruunun hankkiminen oli hienoa

Rated 5,0 out of 5
18/11/2023

CityDent Istanbul on antanut minulle niin paljon hymyn aihetta! Saatuani 4 implanttia ja 14 upeaa zirkoniakruunua, hymyni ei ole koskaan näyttänyt paremmalta. En voi kiittää tarpeeksi CityDent Istanbulin tiimiä heidän fantastisesta huolenpidostaan ​​ja asiantuntemuksestaan!

Lue alkuperäinen

Ahmed El-Mahjoub

Jälleen erittäin hyvä kokemus

Rated 5,0 out of 5
01/11/2023

Erittäin hyvä kokemus jälleen. Hieno suositus täältä. Pätevä ja taitava datan suhteen kuten aina. Inge on kaupungin paras.

Lue alkuperäinen

Jesper F.

Aina asiantuntevaa hoitoa Ingen ja…

Rated 5,0 out of 5
25/08/2023

Aina asiantuntevaa hoitoa Ingen ja hänen asiantuntevien hammaslääkäreiden kanssa. En ole tavannut parempia hammaslääkäreitä kuin hän ja hänen tiiminsä.

Lue alkuperäinen

Jesper F.

Hammaslääkärini

Rated 5,0 out of 5
29/03/2023

Olen ollut Citydentin potilas yli 20 vuotta, ja vuodesta 2007 lähtien minulla on ollut vaikea parodontaali. Alussa olin hyvin haluton käyttämään niin paljon rahaa hampaisiini, enkä siksi saanut niin paljon tehtyä kuin oli todella tarpeen. Mutta he olivat oikeassa… ja ilman heitä en uskalla edes ajatella, miltä se olisi näyttänyt tänään. Olen jatkuvasti hämmästynyt siitä, kuinka he onnistuvat kerta toisensa jälkeen houkuttelemaan niin ammattitaitoista henkilökuntaa – klinikan avustajia, suuhygienistejä ja hammaslääkäreitä – parhaita käsiä kaikkialla. Koskaan ei ole kivaa olla sotku suussa, mutta se auttaa paljon, kun jollain on hyvät motoriset taidot. Ja se on Citydentissä. Se ei ole maailman halvin hammaslääkäri, mutta ei varmasti kalleinkaan. He pitävät erittäin huolella pysyäkseen ajan tasalla uudesta tiedosta ja uusista tekniikoista, ja potilaana tunnen olevani asiasta hyvin perillä, enkä koskaan epäile, että saan parhaan mahdollisen hoidon. Eihän se hammaslääkäreiden vika ole, että hammashoidon tukia vedetään toistuvasti poliittisista puolueista. Täytyy toivoa, että toimenpiteisiin ryhdytään pian ja että hammasongelmat liittyvät usein muihin sairauksiin, kuten minullakin. Se on erittäin kallista, kun olet samalla sairauslomalla. Mutta en kadu penniäkään, ja olen vain kiitollinen siitä, että minulla on vielä toimiva hampaat.

Lue alkuperäinen

Mette Sørensen

Voin lämpimästi suositella Citydentiä!

Rated 5,0 out of 5
14/02/2023

Voin lämpimästi suositella Citydentiä, jonka luona olen käynyt vuodesta 1987 lähtien. Olen aina saanut huippuluokan hoitoa. Inge ja hänen henkilökuntansa ovat erittäin ammattitaitoisia ja hyvin koulutettuja. Kaikki ovat mukavia ja empaattisia ja klinikalla on mukava ilmapiiri. Tunnen oloni täysin turvalliseksi ja olen 100 % varma siitä, että saan aina parhaan hoidon.

Lue alkuperäinen

Susannah Soewarta

Ammattihammaslääkäriklinikka Citydent

Rated 5,0 out of 5
10/02/2023

Suosittelisin syvästi ammattitaitoista hammaslääkäriäni Ingeä ja hänen tiimiään, jonka kanssa olen ollut asiakkaana klinikan perustamisesta reilusti yli 25 vuotta sitten.

Lue alkuperäinen

Vibeke Nolvi

Ystävällisyys ja ammattitaito

Rated 5,0 out of 5
09/02/2023

Kiva klinikka, jossa tapaat ystävällisesti ja osaavasti vastaanotosta teknikoihin hammaslääkäreihin. Minulle on tehty sekä vähäpätöisiä tarkastuksia että useaan otteeseen erittäin edistyksellistä työtä, molemmat aina ammattitaidolla ja tarvittaessa hyvät, rauhoittavat selostukset prosessista ja hoidosta.

Lue alkuperäinen

marianne lehaff

Taitava ja suloinen hammaslääkäri

Rated 5,0 out of 5
07/02/2023

Tunnen aina olevani erittäin pätevä ja turvallinen käsissä Ingen ja muiden kanssa. Citydentissä, minkä vuoksi olen jatkanut siellä käymistä vuodesta 2013 lähtien.

Lue alkuperäinen

Victoria

Kaupungin paras hammaslääkäri

Rated 5,0 out of 5
06/02/2023

Olen ollut Citydentin asiakas yli 25 vuotta. Minulla on erittäin herkät hampaat, enkä todellakaan ole hammashoitojen fani – ja olen tehnyt monia! Citydentillä minua tervehtivät aina lämpimät, taitavat kädet ja hyvä ymmärrys "hammaslääkärin pelostani". Olen perusteellisesti rauhoittunut, aina on aikaa odottaa, kunnes se toimii, joten en tunne mitään. Minulla on aika vähän kruunuja ja täytteitä – ja se on mukavaa, hienoa työtä, joka täyttää korkeimmat vaatimukset. Voin lämpimästi suositella Citydentiä – olipa kyseessä sitten pieni tai suuri hoito.

Lue alkuperäinen

Gitte Stoustrup

Arvostele Citydent Tanska

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Kööpenhamina V, Tanska.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.