Academic Esthetic -arvostelu

Klinikan pisteet
4,8
Rated 4,8 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Academic Esthetic -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Academic Esthetic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Academic Esthetic -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Academic Esthetic -arvostelut

4,8
Rated 4,8 out of 5
4,8 out of 5 stars (based on 52 reviews)
Excellent96%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible4%

Erinomainen klinikka

Rated 5,0 out of 5
23/08/2023

Valitsin klinikan suosituksen perusteella, enkä ollut pettynyt. Anna vastasi kaikkiin kirjeenvaihtokysymyksiini nopeasti, selkeästi ja ammattimaisesti. Siksi päätös tehtiin nopeasti. Minut kohtasi lentokentällä erittäin kohtelias kuljettaja. Autossa on wifi ja vesi. Saavuimme mukavasti hotellille. Hotelli on viihtyisä, ja sieltä on näkymät Bosporinsalmelle. Aamulla tapasimme Annan, hän kertoi jälleen kaiken toimenpiteestä, leikkauksen vaiheista ja ajoituksesta. Anna seurasi minua koko ajan. Koko tiimi on ammattimainen ja erittäin ystävällinen, he olivat aina kiinnostuneita tunteistani ja selittivät kaiken. Sinusta tuntui, että sinusta pidettiin huolta. Kaikki sujui mutkattomasti ja ilman ongelmia. Kiitos Annalle ja koko tiimille.

Lue alkuperäinen

Сергей Быков

Tyytyväinen asiakas

Rated 5,0 out of 5
05/03/2023

No, olin aluksi hieman epäröivä, mutta lääkintätiimi oli niin ammattitaitoinen ja lähestyvä. He selittivät minulle koko prosessin ja toimenpiteen aikana he pitivät minut ajan tasalla ja kysyivät olenko kunnossa, mikä on minulle rentouttavaa ja tulevaa. Kuljettaja, joka nouti minut lentokentältä, oli loistava vastaanotosta minut takaisin lentokentälle. Joka kerta kun otin yhteyttä lääkärikonsulttiin, hän vastasi minulle suoraan kysymyksiini. Hotelli oli myös viiden tähden, mikä on siistiä. Aion ja olen suositellut tätä paikkaa perheelle ja ystävälle, ja palaan pian muihin toimenpiteisiin. Kiitos Academic Esthetic -tiimille.

Lue alkuperäinen

Digna Gonzalez

Five Sternin klinikka💫

Rated 5,0 out of 5
13/01/2023

ja jo toisella kerralla käyn hiustensiirtoklinikalla toisen kerran täyttöä varten

Lue alkuperäinen

Eric Tuccillo

Terveydenhuollon ammattihammaslääkärinä

Rated 5,0 out of 5
11/01/2023

Terveyden ammattihammaslääkärinä oli huolissaan logistiikasta ja kaikesta. Kaikki meni täydellisesti erittäin hyvin koordinoidusti. Korkea suositus.

Lue alkuperäinen

Andre

hiustensiirto

Rated 5,0 out of 5
10/01/2023

Tein hiustensiirron tammikuussa 2023 ja kaikki meni hyvin, kuten oli suunniteltu! Viestintä täydellinen, auton siirto täydellinen aina ajoissa, selitys kaikista menettelyistä erittäin selkeä.

Lue alkuperäinen

Miguel Monteiro

The clinic is fantastic and Lina was an amazing support during all the experience

Rated 5,0 out of 5
04/12/2022

We came in a group of 10 from Portugal and all of us had the best experience from the beginning to the after-sales!

Paulo Vogel

Pysy kaukana tästä paikasta

Rated 1,0 out of 5
09/09/2022

Pysy poissa

Lue alkuperäinen

Giuseppe La spina

Tein hiustensiirtoni kaksi vuotta sitten…

Rated 5,0 out of 5
28/07/2022

Tein hiustensiirtoni kaksi vuotta sitten .. erittäin mukava sairaala ammattitaitoisella henkilökunnalla. Suosittelen lämpimästi….

Lue alkuperäinen

Suliman Anwar

Right from the off

Rated 5,0 out of 5
21/05/2022

Right from the off, Yasam was extremely helpful and attentive, and was on hand to answer any questions I had.

John Hamer

Tämä hiustensiirtoidea oli toiveeni pitkään ja taisin löytää etsimäni.

Rated 5,0 out of 5
18/04/2022

Tämä ajatus hiustensiirrosta oli mielessäni jo vuosia, sitten vihdoin sain mahdollisuuden tehdä se tämän yrityksen kanssa. joka perustettiin sattumanvaraisesti verkossa. En tiennyt mitä odottaa, mutta Yesimin nopeat, selkeät, ammattimaiset ja lempeät vastaukset tekevät minusta joka kerta mukavamman ja itsevarmemman. Tietysti hän oli yhteyshenkilönä erittäin ammattitaitoinen, mutta koko tiimi yleensä kuljettajat, hotelli, kampaaja, sairaanhoitajat, hallintohenkilöt, lääkärit kaikki tiesivät mitä tehdä, paitsi voit tuntea hyvän tiimityöympäristön; aina ajoissa, kaikki tapahtui kuten kerrottiin. Leikkaus tuli kuten selitettiin ja sain kaikki oikeat ohjeet ja ohjeet. On vain viisi päivää leikkaukseni jälkeen, ja kaikki näyttää hyvältä huolimatta turvotuksesta ja asioista, jotka ovat osa interventiota. Nyt kun luen muita arvosteluja, toivon saavani lopulliset odotetut tulokset hiuksiini. Kiitos Academic Esthetic, tietysti suosittelen!

Lue alkuperäinen

Alex MxNl

Arvostele Academic Esthetic Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Istanbul, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.