Smile Center Turkey® -arvostelu

Klinikan pisteet
4,9
Rated 4.9 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Smile Center Turkey® -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Smile Center Turkey® -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Smile Center Turkey® -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Smile Center Turkey® -arvostelut

4,9
Rated 4.9 out of 5
4.9 out of 5 stars (based on 234 reviews)
Excellent98%
Very good1%
Average0%
Poor0%
Terrible1%

Loistava alusta loppuun!

Rated 5 out of 5
16/09/2023

Loistava alusta loppuun! Kun olin menettänyt 6 kiveä viimeisen 4-5 vuoden aikana, minulla oli melko paljon ylimääräistä ihoa, jota en voinut siirtää liikunnasta ja laihduttamisesta. Joten otin ystävältäni suosituksen lykättyäni sitä kuukausia, otin vihdoin yhteyttä hymykeskukseen ja kysyin vatsanleikkausleikkauksesta. Olin todella hermostunut, mutta he rauhoittivat minua eivätkä olisi voineet olla hyödyllisempiä. Lentokenttäkuljetukset olivat ajallaan, hotellimajoitus oli täydellinen aivan vanhankaupungin sydämessä. Kaikki oli kohdillaan. En olisi voinut vaatia paljon enempää. En voinut suositella hymykeskusta tarpeeksi mihinkään tarvitsemaasi hoitoon!

Lue alkuperäinen

Jack Woodward

Ensiluokkainen ammattimainen hoito…

Rated 5 out of 5
15/09/2023

Ensimmäisen luokan ammattimainen hoito alusta loppuun. Suosittelemme Smile Centeriä kaikkiin hammashoitoihisi.

Lue alkuperäinen

Eddie Warke

10/10

Rated 5 out of 5
15/09/2023

Olen juuri käynyt hymykeskuksessa toisella ja viimeisellä vierailullani olen niin tyytyväinen tulokseeni, tein paljon työtä, hampaani näyttävät täydelliseltä

Lue alkuperäinen

MissWilliamson

Olin erittäin hermostunut Antalyaan hammaslääkärilleni menosta, mutta heti kun pääsin sinne, he olivat hyviä kaikessa ja puhuivat hyvää englantia

Rated 5 out of 5
14/09/2023

Kaikki tehtiin niin kuin halusin, erittäin ystävällinen tiimi, olen tyytyväinen tuloon enkä mennyt. tuntea kipua

Lue alkuperäinen

Vicky Smith

Upea alusta loppuun

Rated 5 out of 5
14/09/2023

Upea alusta loppuun. Suosittelen. Mieheni oli täällä maaliskuussa ja sai saman tason palvelua. Hammaslääkärit ovat enemmän kuin kylpylä kuin kliininen ympäristö, joka tuo sinut automaattisesti helpon tunteen

Lue alkuperäinen

Zoe hoyland

Paras löytämäni klinikka ja kirurgi...

Rated 5 out of 5
14/09/2023

"Sain suosituksia tästä klinikasta ystävältäni. Tein päätöksen tehdä myös hoitoni täällä. Olin todella ahdistunut ja hermostunut ennen tänne tuloa, koska olin menossa yksin. Ja se oli ensimmäinen kerta, kun menin tähän maahan. Mutta koska tulin tänne, minulla ei ole epäilystäkään siitä, että tein elämäni parhaan päätöksen. Minua on kohdeltu täällä kuin prinsessaa siitä hetkestä lähtien kun laskeuduin Antalyaan.Kun tulin ulos lentokentältä kuljettaja odotti minua tervehtien VIP-autolla, kuten oli luvattu.Koko henkilökunta oli uskomattoman ystävällistä! Aina kun minun piti ottaa heihin yhteyttä täällä ollessani, he olivat aina hetkessä paikalla.Jopa yöllä he vastasivat viesteihini, kun tarvitsin. Hoitoni oli sidossiirto, 7 implanttia ja hampaan poisto. Kirurgi teki uskomatonta työtä suurella huolella. En voi kiittää heitä tarpeeksi, he ovat vain uskomattomia! Ja se oli todella hyvä hinta-laatusuhde. Hotellin henkilökunta oli myös uskomatonta! Uskomattoman upeaa viime hetkeen asti, kun lähden. Kuten sanoin, en voi kiittää heitä tarpeeksi 🙏Haluan vain sanoa suuret kiitokset koko Smile Center Turkey -tiimille 🙏 Suosittelen lämpimästi tätä klinikkaa kaikille, jotka vielä miettivät minkä klinikan valitsisi. Hoidosta, rahasta ja kaikesta. "

Lue alkuperäinen

J.S

No Title

Rated 2 out of 5
06/09/2023

Juuri palasivat hammaslääkäriltä, ​​he tekevät, mitä he sanovat, loistava tiimi, erittäin ystävällinen ja ammattimainen ei tuntenut mitään ja erittäin tyytyväisiä lopputuloksiin

Lue alkuperäinen

Vicky Smith New

No Title

Rated 5 out of 5
05/09/2023

Ammattimainen ja korkea palvelutaso.

Lue alkuperäinen

kim pedersen

No Title

Rated 5 out of 5
03/09/2023

Juuri palannut ensimmäiseltä hymykeskuksen matkaltani Turkkiin, tein 4 implanttia. Olin vaikuttunut koko toimenpiteestä, ei kipua tai epämukavuutta, vain pieniä mustelmia, mutta se on odotettavissa. En malta odottaa, että pääsen takaisin joulukuussa ja saan myös loppuosan hoidostani viiden tähden laitoksessa.

Lue alkuperäinen

Robert Geddes

Kiitos smilecentre turkeysta, jota käytin…

Rated 5 out of 5
30/08/2023

Kiitos smilecentre turkeysta Käytin tätä yritystä 3 vuotta sitten erään pienen ongelman viime viikolla ja he kutsuivat minut selvittämään pientä ongelmaa..10/10 hoito loistava sijainti ja ystävälliset ihmiset kiitos 👌Liam ( Leeds)

Lue alkuperäinen

LIAM HARGREAVES

Arvostele Smile Center Turkey®Turkey

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Antalya, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.