Prettiva Clinic -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Prettiva Clinic -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Prettiva Clinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Prettiva Clinic -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Prettiva Clinic -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 10 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Highly recommend

Rated 5,0 out of 5
14/03/2024

The whole process from speaking to Houssaine who was amazing, and organising my new teeth to being picked up for the hotel and then the dental experience was fantastic! No pain and beautiful new teeth that look like the real deal. I can’t believe how amazing my teeth look and how quickly my confidence has returned.

Consumer

Olen erittäin tyytyväinen ensimmäisen käynnin jälkeen…

Rated 5,0 out of 5
20/12/2023

Olen erittäin tyytyväinen ensimmäisen käynnin jälkeen, ei kipuja tai viivästyksiä, hyvä palvelu ja kaikki on positiivista.

Lue alkuperäinen

Piotr Szwargolinski

Täydellinen valinta

Rated 5,0 out of 5
04/09/2023

Vierailin äskettäin Prettiva-klinikalla, ja minun on sanottava, että kokemukseni oli aivan poikkeuksellinen. Siitä hetkestä lähtien, kun astuin klinikalle, ystävällinen vastaanottohenkilökunta otti minut lämpimästi vastaan, ja tämä lämmin tunnelma jatkui koko vierailuni ajan.

Lue alkuperäinen

muaath Qadura

Olen niin vaikuttunut heidän palveluistaan

Rated 5,0 out of 5
10/08/2023

Olen niin vaikuttunut heidän palveluistaan, mukavasta henkilökunnasta ja myös erittäin ystävällisistä hammaslääkäreistä. He eivät ainoastaan ​​antaneet minulle parhaan mahdollisen tuloksen viilulleni, vaan myös kohtuullisen hinnan. Tulin Istanbuliin tavoitteenani täydentää veljentytärtäni ja siskoni myös minua viilun vuoksi. Sekä veljentyttäreni että sisareni tekivät yhteistyötä muilla klinikoilla, mutta eivät menestyneet, mikä tarkoittaa, että mikään hammaskliniikka ei ole samanlainen. Jatkossa tuon ystäväni ja veljentytärni myös siskoni varmasti korjaamaan viiluja. Suosittelen lämpimästi tätä klinikkaa ihmisille, jotka rakastavat kauniiden viilujen tekemistä ja joiden täytyy tehdä vain tämä paikka.

Lue alkuperäinen

watcharapon Ngaosri

Upea kokemus

Rated 5,0 out of 5
30/07/2023

Upea kokemus. Olin niin hermostunut toimenpiteestä johtuen irrationaalisesta hammaslääkäripelostani, mutta ammattitaitoinen ja myötätuntoinen tiimi sai minut läpi ja tulokset tyrmäsivät minut täysin, tunnen olevani uusi mies!

Lue alkuperäinen

Gareth Page

Prettiva Clinic - Poikkeuksellinen hoito, merkittäviä tuloksia

Rated 5,0 out of 5
14/07/2023

Sain äskettäin uskomattoman kokemuksen Prettiva Clinicissä Turkissa. Tilat olivat tahrattomia ja henkilökunta oli asiantuntevaa ja myötätuntoista. He tarjosivat yksilöllisiä hoitosuunnitelmia, jotka tuottivat poikkeuksellisia tuloksia. Hoito ja tuki hoidon jälkeen oli esimerkillistä. Suosittelen lämpimästi Prettivan klinikkaa poikkeuksellisen hoidosta ja merkittävistä tuloksista.

Lue alkuperäinen

Ouijdane Bekri

Turkin paras klinikka ❤️🇹🇷

Rated 5,0 out of 5
27/05/2023

Kaikki on ollut mahtavaa ensimmäisestä vierailusta viimeiseen. Henkilökunta on erittäin avulias ja ystävällistä, lääkärit välittävät potilaistaan, he eivät kiirehtineet viimeistelemään työtä, vaan pitivät kiinnostusta tarpeisiini. Kaikki oli täydellistä! Suosittelen tätä klinikkaa lämpimästi!

Lue alkuperäinen

Oana Allexa

Kävin äskettäin hämmästyttävällä hammaslääkärikäynnillä…

Rated 5,0 out of 5
24/05/2023

Olin äskettäin hämmästyttävällä hammaslääkärikäynnillä, ja olen innoissani voidessani jakaa kokemukseni. Henkilökunta oli ystävällistä ja ammattitaitoista, ja hammaslääkäri oli erittäin ammattitaitoinen ja tarkkaavainen. Klinikka oli moderni ja puhdas, huippuluokan mukavuuksilla. Asiakaspalvelu oli poikkeuksellista ja koko prosessi oli sujuvaa. Suosittelen tätä hammasklinikkaa uskomattoman kokemuksen saamiseksi!

Lue alkuperäinen

abd obaly

paras paikka tehdä hampaita…

Rated 5,0 out of 5
23/05/2023

paras paikka tehdä HAMPASHOIDOT Istanbulissa

Lue alkuperäinen

Omar Nwelate

Kiitos prettiva ❤️💙

Rated 5,0 out of 5
18/05/2023

Kirjoitan tämän arvostelun ilmaistakseni äärimmäisen kiitollisuuteni ja arvostukseni poikkeuksellisesta hammashoidosta, jonka sain klinikallanne. Siitä hetkestä lähtien, kun kävelin ovistasi, tiesin olevani ammattilaisten käsissä, jotka todella välittävät potilaistaan.

Lue alkuperäinen

M_sips

Arvostele Prettiva Clinic Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on istanbul, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.