Cygnus Clinic -arvostelu

Klinikan pisteet
4,9
Rated 4.9 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Cygnus Clinic -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Cygnus Clinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Cygnus Clinic -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Cygnus Clinic -arvostelut

4,9
Rated 4.9 out of 5
4.9 out of 5 stars (based on 223 reviews)
Excellent95%
Very good3%
Average0%
Poor0%
Terrible2%

RINOPLASTY

Rated 5 out of 5
17/09/2023

Minulle tehtiin nenäleikkaus

Lue alkuperäinen

Vanessa

Rhinoplasty

Rated 5 out of 5
15/09/2023

Minulle tehtiin nenäleikkaus noin 2 ja puoli viikkoa sitten, tunsin oloni erittäin mukavaksi heti alusta alkaen, kaikki ovat erittäin ystävällisiä ja avuliaita.

Lue alkuperäinen

Alessia Rubio

Kaiken kaikkiaan kunnollinen kokemus

Rated 4 out of 5
14/09/2023

Minulla oli mukava kokemus klinikalta. He ovat avuliaita ja melko kärsivällisiä. Lääketieteellinen koordinaattorini oli paras. Hän oli aina käytettävissäni, vastasi kaikkiin kysymyksiini ja käänsi tärkeitä tietoja, jotka minun piti tietää. Hän puhuu melko hyvin englantia ja myös italiaa. Useimmat sairaanhoitajat olivat myös ystävällisiä ja hymyileviä, mikä auttaa, kun olet hermostunut ennen leikkausta. Lääkärini teki hienoa työtä, vaikka joskus minusta tuntui, että hän ei kuunnellut minua, ehkä kielimuurien takia… En ole varma. Kokonaiskokemukseni oli ok, ei suurin, ehkä myös siitä syystä, että olin täysin yksin ja minulla ei ollut seuraa.

Lue alkuperäinen

Judith Omumuawuike

No Title

Rated 5 out of 5
13/09/2023

Cygnus toteutti unelmani! Matkustin Italiasta ja olin hieman peloissani, mutta kaikki meni täydellisesti. Minulle tehtiin vatsaleikkaus, peräsuolen korjaus ja rasvaimu 360 ja tulos oli hyvä ensimmäisestä päivästä lähtien. Kipu oli siedettävää, enkä koskaan tuntenut oloani yksinäiseksi tai pelottavalta kääntäjäni Zacin ansiosta, joka oli aina valmis auttamaan minua.

Lue alkuperäinen

Jessica Carollo

No Title

Rated 5 out of 5
06/09/2023

Luotin Cygnukseen suorittamaan nenäleikkaukseni. 100 % tyytyväinen päätökseeni, en olisi voinut valita parempaa klinikkaa.

Lue alkuperäinen

Clenia Simone

Mastopeksia ja lipo 360

Rated 5 out of 5
29/08/2023

Noin viikko sitten minulla oli rintojen suurennus ja lipo 360 tässä klinikassa.

Lue alkuperäinen

Claudia Mantovani

Hei!!!Haluaisin kertoa sinulle…

Rated 5 out of 5
29/08/2023

Hei!!!Haluaisin kertoa kokemuksestani Cygnus Clinicistä!!!Minulle tehtiin vatsaleikkaus ja BBL-rasvaimu!!!totta sanoi alussa olin peloissani Luulen, että on normaalia olla olematta maassasi, mutta luotin vaistoihini jo usean kerran!!! Leikkaus meni hyvin (tottakai hieronnan kanssa on myös tehtävää nesteiden määrittämiseksi ja poistamiseksi) henkilökunta oli todella hyvää, koordinaattori oli aina saatavilla, kirurgi Ömer Faruk Koçak sai minut rauhoittumaan!!! Olen todella tyytyväinen tehtyyn työhön!!!Kiitos teille ja nähdään varmasti vielä!!!

Lue alkuperäinen

Sofia Dolce

Minulle tehtiin rintojen suurennus…

Rated 5 out of 5
28/08/2023

Minulla oli rintojen suurennus ja minun on sanottava, että kaikki oli upeaa, Cygnuksen ansiosta parempaa kuin kuvittelin. Kirurgi oli fantastinen, samoin kuin sairaanhoitajat. Hotelli, jossa he antoivat minun yöpyä, sai minut tuntemaan oloni prinsessaksi, se oli kaunis ja milloin tahansa Leyla ja koko klinikan henkilökunta olivat käytettävissä kaikissa epäilyksissäni ja erittäin ystävällisiä. vertailut… puheenvuoron koordinaattorini; Berk oli läsnä joka hetki ja auttoi minua kaikin tavoin kääntämällä kaiken puolestani. Sitouduin häneen paljon, koska hän oli siellä kaikissa vaikeissani, joita minulla olisi ollut ja hän on kultainen sydän. En olisi voinut tehdä parempaa valintaa rintojen suurennukseen ja suosittelen kaikille, jotka haluavat tulevaisuudessa kauneusleikkaukseen ottamaan yhteyttä, koska he ovat parhaita ❤️❤️

Lue alkuperäinen

Elena Terrenzio

Olen ajatellut tämän tekemistä pitkään...

Rated 5 out of 5
28/08/2023

Olen ajatellut tämän tekemistä pitkään, kunnes vihdoin päädyin tekemään sen. Hoito ja huomio klinikalla oli alusta asti erinomaista, erittäin tarkkaavaista ja kaikesta huolestuttavaa ja yhtä lailla leikkauksen jälkeen odottamassa kaikkia epäilyksiäni ja tarpeitani. Erinomaisen kirurgin ja koko klinikan tiimin ansiosta tunnen itseni paljon paremmaksi tänään ja rakastan tuloksia kehossani.

Lue alkuperäinen

Consumer

Ammattimaiset ja upeat tulokset

Rated 5 out of 5
28/08/2023

Ammattimaiset ja upeat tulokset. Ehdottomasti suositeltavaa

Lue alkuperäinen

Pasquale Sada

Arvostele Cygnus Clinic Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Istanbul, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.