Ortodent Dental Clinic -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Ortodent Dental Clinic -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Ortodent Dental Clinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Ortodent Dental Clinic -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Ortodent Dental Clinic -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 17 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

100% excellence

Rated 5,0 out of 5
12/03/2024

I have nothing but the highest praise for this company and all its people. Their knowledge, skill, attention to detail and communication are all first rate.

Neil Bolton

Getting Implants

Rated 5,0 out of 5
01/03/2024

I’d had dental problems for years which culminated in me needing implants. I’m pleased I chose Ortodent. I was very impressed with this family firm, not just for the treatment and care they showed, but in making me feel comfortable. It was a big step for me getting implants and am so pleased I chose this dentist. They were professional and dedicated throughout and the results have exceeded my expectations.

John Lewis

Five-Star Experience at Ortodent Dental Clinic: A Dental Haven Worth Traveling For

Rated 5,0 out of 5
02/01/2024

I had an excellent experience at Ortodent Dental Clinic. The warm welcome, impeccable hygiene, and their approach to treatment made it stand out. It felt like a family of highly skilled professionals; all three dentists were involved, exchanging ideas and engaging with patients. The final result is truly impressive. I’m willing to travel from London to Antalya for my future treatments. Thank you!

Ilunga dAlva

Hymyilyttää taas🙂

Rated 5,0 out of 5
15/12/2023

Haaveilin monta vuotta terveistä ja kauniista hampaista, mutta hammashoidon hinta oli minulle liian kallis. Muutama vuosi sitten kuulin ystävältäni, kuinka hän meni Turkkiin hoitamaan hampaat kohtuulliseen hintaan ja siitä sain idean. Pitkän internetin tutkimisen jälkeen löysin Ortodent Dental Clinicin ja kirjoitin heille ja suunnittelin viettäväni lomani Antalyassa ja käydä samalla hammashoidolla. Se oli paras päätös! Vihdoinkin voin hymyillä itsevarmasti ja tuntea oloni itsevarmemmaksi! Klinikka oli parhaalla tasolla, puhdas, korkea teknologia. En ole koskaan ennen kokenut näin ystävällistä ja ystävällistä palvelua. Suuri kiitos hammaslääkärilleni Ece Bildir Cakinille ja koko tiimille. Olen iloinen voidessani suositella tätä klinikkaa kaikille, epäilemättä! xxxx

Lue alkuperäinen

Triin Olev

Erinomainen palvelu alusta loppuun…

Rated 5,0 out of 5
27/11/2023

Erinomainen palvelu alusta loppuun, erittäin hyvä viestintä ennen kuin menimme, leikkaus oli tahraton puhdas, erittäin ystävällinen ja avulias henkilökunta kaikin puolin, ei voinut moittia vierailuamme millään tavalla, joten iloinen, että teimme varauksen ortodent odotan seuraavaa vierailua uudessa vuonna, kiitos jälleen kaikesta

Lue alkuperäinen

Lee walker

Suosittelen lämpimästi palveluasi

Rated 5,0 out of 5
13/11/2023

Kiitos erittäin perusteellisesta ja ammattimaisesta hoidosta, jonka annoit minulle kahden hoidon aikana. Suosittelen ehdottomasti palveluasi perheelleni ja ystävilleni sekä Uudessa-Seelannissa että Isossa-Britanniassa.

Lue alkuperäinen

Sarah

Mikä hämmästyttävä kokemus!

Rated 5,0 out of 5
21/09/2023

Mikä hämmästyttävä kokemus alusta loppuun. Huippuluokan perheharjoittelu, jota suosittelen lämpimästi. Koska olen niin hermostunut potilas, he saivat minut rentoutumaan jokaisella vierailullani. Asianmukainen huolellisuus ja huomio yksityiskohtiin oli ensiluokkaista. Kiitos erinomaisesta työstä, jonka olen jättänyt hymyillen paljon paremmin kuin olin kuvitellut. Tulee ehdottomasti käymään uudelleen tulevaisuudessa!

Lue alkuperäinen

Consumer

He tekevät mitä sanovat tekevänsä. klinikka

Rated 5,0 out of 5
01/09/2023

Tämä on erinomainen hammasklinikka. Vastaanotto on ystävällinen ja näkemäni hammaslääkäri oli erittäin ammattitaitoinen. Minulla oli lapsena ongelmia unerbite-ongelman kanssa, eikä edellinen klinikka, jolla olin käynyt, ei voinut korjata tätä. Siksi olin kyllästynyt palaamaan takaisin, kun he yrittivät korjata sen, mutta he epäonnistuivat. Nyt tulee Ortodent ja sain hammaslääkäriltäni vakuutuksen, että hän hymyilee minulle Holywood-hymyllä. Kolme käyntiä Ortodentissa ja implanttini korjautui täysin. Hän on uskomaton hammaslääkäri ja minä tj. Jos joku menee Turkkiin hammashoitoon, kirjaa Ortodent. Et tule katumaan

Lue alkuperäinen

Rosie Peacock

Hienoa työtä

Rated 5,0 out of 5
11/08/2023

Hienoa työtä. Koko joukkue on niin kokenut. Pelkäsin hieman hammaslääkärin tuoliin istumista, mutta tunsin itseni niin turvalliseksi tässä klinikassa.

Lue alkuperäinen

Murat

Erittäin ammattitaitoinen hammaslääkäri, jolla on erittäin…

Rated 5,0 out of 5
03/08/2023

Erittäin ammattitaitoinen hammaslääkäri, jolla on erittäin hyvät tiedot siitä, miten potilaita hoidetaan, kaikki ongelmat he palaavat sinulle heti, kaikki, jotka harkitsevat Turkkiin menemistä hammaslääkärin työhön, tämä on paikka mennä, täysin erilainen kokemus ja erittäin kilpailukykyiset hinnat

Lue alkuperäinen

Robert Allen

Arvostele Ortodent Dental Clinic Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Antalya, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.