OCB Dental Clinic -arvostelu

Klinikan pisteet
4,9
Rated 4,9 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut OCB Dental Clinic -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan OCB Dental Clinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

OCB Dental Clinic -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki OCB Dental Clinic -arvostelut

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 out of 5 stars (based on 14 reviews)
Excellent93%
Very good7%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Visited in January for all on six…

Rated 5,0 out of 5
27/01/2024

Visited in January for all on six implants.

Mark Clarke

Kuun yli kokemuksellani

Rated 5,0 out of 5
17/11/2023

Vierailin viime kuussa alempien zirkoniumkruunujen ja ylempien valkaisujen takia. Koko tiimi oli uskomattoman todella mukautuva saamaan minut tuntemaan oloni onnelliseksi ja mukavaksi, mutta samalla varmistaen, että pystyin saamaan unelmieni hymyn. En voinut suositella niitä tarpeeksi ja ehdottomasti yli kuun hymylläni!

Lue alkuperäinen

Antonia Rogers

Only Care + Brilliance OCB

Rated 5,0 out of 5
05/11/2023

Nimeni on John Franks Olen 81-vuotias eläkkeellä oleva liikemies Englannista. Etsin hammaslääkäriä, joka selvittäisi hampaideni.

Lue alkuperäinen

John Franks

OCB ... Izmir Turkki Kiitos, olet paras

Rated 5,0 out of 5
04/11/2023

Kun olen nyt suorittanut toisen hoitoni, haluaisin sanoa, että päätökseni luottaa OCB:hen ja kauniiseen tiimiin oli epäilemättä oikea valinta. Kokemus oli mahtava alusta loppuun.. En voi ilmaista kiitollisuuttani tarpeeksi. Ystävällinen asenne, hoito, ammattitaito ja ammattitaito olivat aivan ensiluokkaista. Kiitos todella paljon..

Lue alkuperäinen

Tony Hesford

Erinomainen kokemus

Rated 5,0 out of 5
17/10/2023

Loistava kokemus! Samojen kasvojen näkeminen hymyilemässä alusta loppuun on valtava plussa. Heillä on ammattimaisia ​​suosituksia, jotka auttavat sinua prosessin aikana varmistaen samalla, että saat mitä haluat uudesta hymystäsi. He todella haluavat, että kokemuksesi on yhtä täydellinen kuin hymy, jonka he sinulle antavat. Tiedän, että sanoja "hauska" ja "hammashoito" ei yleensä käytetä samassa lauseessa, mutta oli hauskaa kokea tämä hammashoitotyö sulhaseni kanssa. Vaikka et olisikaan matkustamisen ystävä, voit silti nauttia tästä matkasta. Tekemistä riittää silloin, kun et ole toimistolla. Paikallisissa takseissa on mittarit, joiden avulla on helppo nähdä hinta ilman toista arvailua, jos kuljettajat huijaavat sinua rahasta. NYX-hotelli on vain 3 minuutin kävelymatkan päässä toimistosta, joten oli erittäin helppoa olla kiirehtimättä. , ja minne menetkin, ruoka on erinomaista. Linssikeitto oli yksi suosikeistamme, kun emme todellakaan pystyneet pureskelemaan mitään. Kaiken kaikkiaan reissu oli mahtava. Saimme erinomaiset hampaat sekä uusia ystäviä. Laita viestiä Edalle sovelluksesta joidenkin lainausten saamiseksi. On aina parempi olla valmis lähettämään hänelle myös panoraamaröntgenkuva. Tämä auttaa OCB:tä olemaan mahdollisimman tarkka, kun se suosittelee kauniin hymysi luomiseen tarvittavia töitä.

Lue alkuperäinen

Tony Cosgrove

Paras klinikka Turkissa! 🇹🇷 ❤️ 🇺🇸

Rated 5,0 out of 5
17/10/2023

Sain äskettäin täydellisen hymynmuutoksen OCB-klinikalla. En voi sanoa tarpeeksi positiivista heistä! Lämpimästä vastaanotosta, huomiota yksityiskohtiin ja OCB:ssä suorittamieni hoitojen tuloksista; kaikki oli hienoa! Anna minun säästää aikaasi etsiä lainauksia muualta Turkista (luottakaa minuun, että olen saanut yli sata). En kadu sitä, että valitsin OCB:n hammashoitooni. Ne olivat Turkin ystävällisimmät ja edullisimmat. En vain rakasta uutta hymyäni, vaan olen myös niin kiitollinen suuni terveydestäni. Kiitos OCB!!! Paljon rakkautta Yhdysvalloista!!!

Lue alkuperäinen

Riva McHugh

Niin onnellinen!

Rated 5,0 out of 5
11/08/2023

Iso kiitos koko tiimille. Hammaslääkäri Çağdaş Bayazıtin tarkkuus ja tarkkuus olivat erinomaisia. Olemme enemmän kuin tyytyväisiä tulokseen. Siitä tuli täydellinen. Kiitokset myös hammasteknikoille, joilla oli myös suuri osa lopputuloksesta. Erityisesti haluamme kiittää Aleynaa ja Edaa, jotka tekivät kivuliaimmankin hoidon meille paljon helpommaksi. Iso kiitos KAIKILLE!

Lue alkuperäinen

Orhan Ertugrul Ueyueklueer

Amazing Treatment

Rated 5,0 out of 5
02/08/2023

Olen juuri vieraillut tällä klinikalla ja hammaslääkäri oli erittäin ystävällinen, hygieeninen ja tehokas. Hän pelasti hampaani. Henkilökunta on myös erittäin mukavaa, ja hän käsittelee kaikkia tarpeitani ja toiveitani oleskeluni aikana.

Lue alkuperäinen

Satgun

5 tähden hoito

Rated 5,0 out of 5
10/07/2023

5 tähden hoito, erittäin puhdas, erittäin hyödyllinen koko oleskelun ajan, erittäin tyytyväinen tulokseen, henkilökunta on erittäin ystävällistä, kumartukaa taaksepäin varmistaaksesi, että vierailusi on mahdollisimman täydellinen, suosittelen ehdottomasti tämän hammaslääkärin käyttöä.

Lue alkuperäinen

Jamie Roch

Tohtori cagdis

Rated 5,0 out of 5
20/06/2023

Hei, kävin kalkkunassa toisen hammaslääkärin kanssa hankkimassa implanttejani, periaatteessa en ollut tyytyväinen lisävarusteisiin, joten tohtori cagdis bayazit tuli pelastamaan minut, lämpimästi tervetulleeksi ja hänen henkilökuntansa, minulla oli tempproteesini siskoni takia. nosto .toimenpide oli niin helppo ei kivulias .joten olen menossa toiselle käynnilleni saadakseni pysyvät hampaat, joten kiitän koko henkilökuntaa ja vielä kerran paljon kiitoksia.

Lue alkuperäinen

Zak

Arvostele OCB Dental Clinic Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Guzelbahce, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.