InciDis International -arvostelu

Klinikan pisteet
4,9
Rated 4.9 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut InciDis International -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan InciDis International -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

InciDis International -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki InciDis International -arvostelut

4,9
Rated 4.9 out of 5
4.9 out of 5 stars (based on 103 reviews)
Excellent95%
Very good2%
Average0%
Poor0%
Terrible3%

Kävin tällä klinikalla vuonna 2020, sain…

Rated 1 out of 5
17/09/2023

Käilin tällä klinikalla vuonna 2020 ja sain implantteja minun piti palata takaisin jatkohoitoon Minulta veloitettiin enemmän alkuperäisen maksun lisäksi, hoito EI ollut valmis, heillä näyttää olevan ongelma arvioinnissani ennen kuin luotat kenenkään elämääsi, neuvoisin sinua tekemään läksyt EI onnellisia, he EIVÄT välittäneet, maksoin hoidostani, sait minut allekirjoittamaan paperit ennen kuin annoit minulle 7000 liiraa häpeäksi ja jos jotain loukkaukseksi älykkyyteeni himoin sitä sinä poistit implanttini, en minä, maksoin lentokenttien siirroista kipulääkkeitä antibioottia, että otin niin monta infektiota ei kertaakaan ole tarjonnut minulle rahojani takaisin uhkataksesi minua huolenpitovelvollisuudella minun olisi pitänyt saada täysi hyvitys sinulle sotkekaa älkää minua jatkan kunnes saan rahani takaisin Sain hoitoa tällä klinikalla, he jatkoivat työskentelyä. Lopulta se oli hukka 12 000 puntaa, joka kului lentoihin lentokentän antibiootti kipulääke taksin leikkaus satamabussi sitten maksoin £ 6 500 plus osuma 7 000 liiralla, jossa otit minulta, pakotit minut allekirjoittamaan paperit sotket suuni vasemmalle ilman omia implanttejani olet kirurgit poistettu, hoidetaan se oikein… et aloittanut hoitoa ensimmäisenä käyn, mutta olin klinikallasi 3 kertaa 2 vuoden aikana ja poistit implanttini siellä, missä vastasit ja lopetit aloittamasi sotkun Tulin kotiin tekohampailla, jotka eivät mahtuneet 2 pysyvästi suuhuni jätettyä ruuvia Sanoisin, että olet mukana…

Lue alkuperäinen

Unknown

Erittäin hyvä asiakaspalvelu

Rated 5 out of 5
31/07/2023

Erittäin hyvä asiakaspalvelu, ystävällinen henkilökunta ja vieraanvarainen, erittäin puhdas, se on paras klinikka, jossa olen käynyt Istanbulissa. Voin suositella niitä kenelle tahansa, olin aluksi hermostunut, mutta he saivat minut tuntemaan oloni niin mukavaksi ja rennoksi

Lue alkuperäinen

Sarah Mugeni

Tein implantin tohtori Ali Shiralille klo...

Rated 5 out of 5
22/07/2023

Tein implantin tohtori Ali Shiralille İNCİ Dental Center Basaksehirille. Hän on yksi parhaista lääkäreistä, joita olen koskaan nähnyt tällä alalla. Implantit olivat minulle helppoja. Paljon kiitoksia tohtori Ali. On hyvä, että olet alalla.

Lue alkuperäinen

AZADA UZAKOVA

Tuleminen Istanbuliin Hollywoodin takia…

Rated 5 out of 5
21/07/2023

Istanbuliin tulo Hollywood-hymyni vuoksi on ollut yksi elämäni parhaista päätöksistä sen jälkeen, kun minut lähetettiin ystäväni, joka sai samanlaista hoitoa viime vuonna. Palvelun laatu ylitti todella odotukseni. Tarkoitan, etten odottanut saavani niin nopeita vastauksia lääketieteellisiltä konsulteilta, jotka auttoivat järjestämään matkani Turkkiin näin edullisella hinnalla.

Lue alkuperäinen

Michael

Inci dis -hammasklinikka : Hymyn arvoinen kokemus

Rated 5 out of 5
21/07/2023

Minulla oli äskettäin ilo vierailla Inci dis -hammasklinikalla, ja minun on sanottava, että se oli aivan loistava kokemus alusta loppuun! Koska olen aina ollut hieman huolissani hammaslääkärikäynneistä, olin hämmästynyt koko tämän klinikan tiimin osoittamasta huolenpidosta, ammattitaidosta ja aidosta lämmöstä.

Lue alkuperäinen

Yinka Adeoti

Ammattilääkärit

Rated 5 out of 5
21/07/2023

Ammattilääkärit, erinomaista palvelua!!

Lue alkuperäinen

Sasha

Tulin aina Venäjältä sen jälkeen, kun…

Rated 5 out of 5
21/07/2023

Tulin aina Venäjältä, kun etsin niin kauan, missä hymyillä, löysin niin monia klinikoita Turkista, mutta INCI DİS oli poikkeuksellinen, arvostelut olivat erittäin upeita.

Lue alkuperäinen

King Beddie

MAHTAVA HIMYKOKEMUS 😎

Rated 5 out of 5
21/07/2023

Tein tiedusteluja hymyni korjaamisesta ja aluksi olin skeptinen, mutta riskin kaiken ja tänään olen iloinen, että otin askeleet, se oli hieno kokemus …mahtava seura! Teki hienoa työtä

Lue alkuperäinen

Playtech Innovations

Amazing Experience.

Rated 5 out of 5
21/07/2023

Haluan sanoa suuret KIITOS INCI DİS DENTAL CLINICille, minulla oli upea kokemus!!!!!

Lue alkuperäinen

Adebanjo Owolabi

Rip-off, InsiDis Pendik istanbul arvosanani…

Rated 1 out of 5
17/07/2023

Annan täten arvosanani inciDis-klinikalle Pendik Istanbulissa

Lue alkuperäinen

Macak

Arvostele InciDis International Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on İstanbul, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.