H2clinica -arvostelu

Klinikan pisteet
4,3
Rated 4.3 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut H2clinica -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan H2clinica -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

H2clinica -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki H2clinica -arvostelut

4,3
Rated 4.3 out of 5
4.3 out of 5 stars (based on 11 reviews)
Excellent82%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible18%

Leikkauksestani on kulunut 9 päivää…

Rated 5 out of 5
01/06/2023

Leikkauksestani on 9 päivää ja kirjoitan tähän tähän mennessä kokemuksiani. Saapumishetkestä lähtien siihen hetkeen, kun lähdin Istanbulista, siellä oli aina kuljettaja, joka vei minut joko klinikalle hotellista ja klinikalta hotelliin. Asuin klinikan tarjoamassa 5 tähden hotellissa. Koko prosessin ajan he olivat aina erittäin tarkkaavaisia ​​ja vastasivat kysymyksiini erittäin nopeasti ja jopa leikkauksen jälkeen he vastaavat kysymyksiini todella nopeasti. He ovat pyytäneet minua lähettämään heille kuvia päästäni joka päivä, jotta he voivat auttaa minua huolehtimaan siitä. Ne ovat olleet mahtavia alusta asti (ennen toimenpidettä, sen aikana ja sen jälkeen) ja leikkaus onnistui. Tietenkin tulen näkemään tulokset vasta muutaman kuukauden kuluttua, ja tulen varmasti palaamaan tänne päivitystä varten. Otan kuvia joka päivä ja palaan tänne lisäämään kuvia vuoden kuluttua. Suosittelen H2 Clinicaa kaikille.

Lue alkuperäinen

Rodger Koller

Hei, minulle tehtiin hammasimplantti…

Rated 5 out of 5
15/05/2023

Hei, hampaani implantoitiin tällä klinikalla ja ne ovat loistavia ensimmäisestä tapaamisestani viimeiseen, joka oli vain kuusi päivää sitten. Kärsin anoreksiasta ja ahdistuksesta ja Tapa, jolla tämä klinikka on auttanut minua ja saanut minut tuntemaan sen, on aivan uskomatonta. Hammaslääkärit ovat erittäin kohteliaita ja avuliaita, ja tulkkini moaz oli myös hämmästyttävä. Hän helpotti minua koko matkan ajan ja piti minusta todella huolta. Suosittelisin tätä klinikkaa kenelle tahansa milloin tahansa ja sanon sataprosenttisesti, että he antavat sinulle viiden tähden hoitoa. En ole ollut tyytyväinen hammasongelmiini nyt 15 vuoteen, mutta tämä klinikka on ottanut kaikki ongelmani pois ja antanut minulle upeat hampaat, joista voin nauttia ja mistä voin nauttia

Lue alkuperäinen

Zeenat mulji

Kaiken kaikkiaan loistava palvelu,

Rated 5 out of 5
11/04/2023

Kaiken kaikkiaan loistava palvelu,

Lue alkuperäinen

Moiz Maredia

Loistava

Rated 5 out of 5
15/03/2023

En tuntenut tätä klinikkaa, yksi ystäväni suositteli niitä minulle ja pyysin ilmaista konsultaatiota. Lääketieteellinen konsultti Nabegh vastasi heti alusta alkaen nopeasti ja perusteellisesti ja kertoi minulle hiustensiirrosta, mukaan lukien kuvan lähettäminen otsaviivalla, joka antaa minulle paljon luottamusta, päätin tehdä heiltä siirroksen ja minun täytyy sano, että olin erittäin tyytyväinen!!! Minua seurattiin heti, hyvin organisoitu tiimi seuraa sinua, koska saavut lentokentälle, hotellille, leikkauksen hetkellä kääntäjän (Omer) kanssa, joka selittää kaikki kirurgin aikovat toimenpiteet. He huolehtivat aina saattamisesta hotellille ja seuraavana päivänä lentokentälle ja ovat edelleen kiinnostuneita puhelimitse myös leikkauksen jälkeen. Erittäin suositeltavaa

Lue alkuperäinen

Rizwan

Olen ollut erittäin hyvä

Rated 5 out of 5
31/01/2023

Olen ollut erittäin hyvä. Koko henkilökunta on niin ystävällistä ja niin ammattitaitoista ja minulla oli hieno kokemus ja erittäin hyvä elinsiirto 👍niin iloinen tapaamisestani niin erikoisen klinikan ♥️

Lue alkuperäinen

Giacomo Pour

Suosittelen

Rated 5 out of 5
20/01/2023

Suosittelen. Siitä hetkestä, kun laskeudut Istanbuliin, lähtöön asti ei ole mitään syytä huoleen. Kuljettajasi tulee sinua vastaan ​​ja vie sinut 5 tähden hotelliin ja kaikkiin sairaalakäynteihin seuraavien päivien aikana. Eikä se ole tylsää, sillä hän tekee parhaansa myös esittelemällä Istanbulin kaupunkina, opastaen sinut vierailemisen arvoisten paikkojen, ostosten jne. läpi. Sinulla on kääntäjäsi, joka huolehtii tarpeistasi sinä aikana, kun olet Turkissa; Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, on lääkärisi – ammattilainen, joka tekee maksimaalisia ponnisteluja tarpeidesi täyttämiseksi. Kaiken kaikkiaan erittäin rento ilmapiiri, puhdas paikka, ystävälliset lääkärit ja sairaanhoitajat. Lääketieteellinen neuvonantaja antaa kaikille toimenpiteen jälkeisille lääkkeille kirjalliset ohjeet, myös videot pään hoidosta jatkossa hiusten kasvun tehostamiseksi parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Lue alkuperäinen

Paulius Pauliuss

Erittäin suositeltava, ammattilainen…

Rated 5 out of 5
23/09/2022

Erittäin suositeltava, ammattilainen kohtuullisin hinnoin

Lue alkuperäinen

Hoseen Bathish

Huono tulos h2 klinikalla

Rated 1 out of 5
18/09/2022

Olin h 2 klinikalla 1 vuosi sitten

Lue alkuperäinen

Massimiliano Matteo godino

Arthur Daley Hiustensiirtoklinikka

Rated 1 out of 5
21/07/2022

Asun Witneyssä, Oxfordshiressä Isossa-Britanniassa. Löysin H2 Hair clinicasta häpeällisen kiero yrityksen.

Lue alkuperäinen

Lehmann

Voin vain sanoa...HÄMMINTÄVÄÄ

Rated 5 out of 5
16/03/2021

Voin sanoa vain…HÄMMINTÄVÄÄ. Noin 3 kuukauden kuluttua toimenpiteestä aloin huomata eron. 4 kuukautta ja ero oli valtava. Olen nyt 6 kuukautta mukana ja voin rehellisesti sanoa, että se on ollut jokaisen pennin arvoinen. Minulla on täysi pää, hiukseni rakennettiin uudelleen täsmälleen niin kuin pyysin, ja se näyttää niin luonnolliselta, että ihmiset, jotka eivät tunne minua, eivät usko minua, kun kerron heille, että minulle on tehty hiustensiirto. Iso kiitos DR Hüsamille.

Lue alkuperäinen

Muhammad Bilal

Arvostele H2clinica Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Istanbul, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.