Gobrush -arvostelu

Klinikan pisteet
3,6
Rated 3,6 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Gobrush -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Gobrush -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Gobrush -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Gobrush -arvostelut

3,6
Rated 3,6 out of 5
3,6 out of 5 stars (based on 244 reviews)
Excellent54%
Very good12%
Average3%
Poor3%
Terrible28%

Ladataan

Rated 3,0 out of 5
28/11/2023

Hei. Onko minulla ongelmia sähköhammasharjan lataamisessa?? Oli seissyt koko yön, mielestäni ei veloiteta. Olen lähettänyt sähköpostia, mutta se palasi?? Hammasharjani on noin vuoden vanha. Toivottavasti saan apua kaikkeen mitä tänne kirjoitan..

Lue alkuperäinen

Lone

Täältä voit ostaa päitä:

Rated 5,0 out of 5
24/11/2023

Löysin sivun, josta saat uusia päitä hammasharjalle. Olen puhunut heille, heillä ei ole mitään tekemistä gobrush.dk:n kanssa, vaan he myyvät yksinkertaisesti saman hammasharjan ja päät.

Lue alkuperäinen

simon friis

Jos harjaspäät puuttuvat, katso täältä

Rated 1,0 out of 5
11/09/2023

(Jos harjaspäät puuttuvat: Olen käyttänyt niitä Brushbuddylta viikon ajan ja ne toimivat hyvin Tony-mallissa. Harjaspäät sopivat hieman tiukemmin, mutta se toimii ja harja ei tarvitse heittää pois.)

Lue alkuperäinen

Christine

Olen ollut tyytyväinen hammasharjaan

Rated 1,0 out of 5
04/09/2023

Olen ollut tyytyväinen hammasharjaan, mutta se ei enää lataudu 8 kuukauden käyttöiän kuluessa. Kirjoitetaan valitus määritettyyn sähköpostiin, mutta ei vastausta😧

Lue alkuperäinen

Strikels

He eivät vastaa ja ovat sulkeneet kokonaan…

Rated 1,0 out of 5
28/08/2023

He eivät vastaa ja ovat sulkeneet verkkosivuston kokonaan jne., joten yritystä ei ole enää ollenkaan! Pian oston jälkeen hammasharjani laturi meni rikki, enkä siksi ole sen jälkeen päässyt käyttämään sitä, koska et saa niitä käsiksi ja pyydä uutta.. Olen kirjoittanut heille sekä FB:ssä että postitse. postia ja ensimmäinen kerta oli vuoden alussa.. Kun ostin heiltä (viime vuoden marraskuussa), arvostelut eivät olleet niin huonoja kuin nyt, joten minusta tuntuu todella, että he ovat pettäneet minua ja monia muita!

Lue alkuperäinen

Ninna

Vain pyyntö muille, etteivät he…

Rated 1,0 out of 5
25/08/2023

Vain pyyntö muille, etteivät he osta Gobrushilta. Heidän tuotteensa eivät toimi, eivätkä sitten vastaa tiedusteluihin. Huolimatta siitä, että heidän hammasharjoillaan "oli" 5 vuoden takuu. Heidän kotisivunsa DK:ssa on suljettu, minkä jälkeen he ovat avanneet globaalin (jonka myös valvojat ovat sulkeneet, luultavasti monien tiedustelujen ja huonojen tuotteiden puutteen vuoksi:)). Toivottavasti muut eivät joudu ansaan.

Lue alkuperäinen

Signe Kjaer

Huijausyritys, joka on nyt lopettanut toimintansa

Rated 1,0 out of 5
24/08/2023

Huijausyritys, joka on nyt lopettanut toimintansa.

Lue alkuperäinen

Jakob D.

Yritetään ottaa yhteyttä...

Rated 1,0 out of 5
16/08/2023

Yritetään ottaa yhteyttä GoBrushiin, mutta ei vastausta. Puuttuvat harjaspäät, jotka voidaan tilata, mutta ei toimitusta.

Lue alkuperäinen

Hanne Bjørkquist Kongstad

Kurja yritys

Rated 1,0 out of 5
13/08/2023

Heidän sivustonsa on suljettu, joten harjaspäitä on mahdotonta saada. Löysin kilpailijan nimeltä brush buddy. Otin heihin yhteyttä ja ostin harjaspäät. Päädyin myös ostamaan heidän hammasharjansa, se on myös heti parempi. He voisivat oppia heiltä vähän…

Lue alkuperäinen

Morten Hansen

Nopea toimitus

Rated 1,0 out of 5
11/08/2023

Nopea toimitus, aina hyvä palvelu, erittäin tyytyväinen hammasharjaan!! Huijausyritys suljettiin maaliskuussa 2023

Lue alkuperäinen

Lars Rasmussen

Arvostele Gobrush Tanska

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Aarhus, Tanska.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.