DENTARES SMILE CLINIC -arvostelu

Klinikan pisteet
4,7
Rated 4.7 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut DENTARES SMILE CLINIC -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan DENTARES SMILE CLINIC -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

DENTARES SMILE CLINIC -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki DENTARES SMILE CLINIC -arvostelut

4,7
Rated 4.7 out of 5
4.7 out of 5 stars (based on 44 reviews)
Excellent89%
Very good4%
Average0%
Poor0%
Terrible7%

Dentares hymyklinikka Antalya

Rated 5 out of 5
18/09/2023

Dentares on huolehtinut minusta hoidon alusta loppuun asti. Johtaja Secil on ollut tukenani 24 7 .Upeaa jälkihoitoa ja varmuutta. En voi kiittää tarpeeksi tätä mahtavaa joukkuetta. Hotellistani ja kuljetuksestani huolehdittiin. Ehdottomasti 💯 suosittelen. Olen niin iloinen, että sain hymyni takaisin. Olen niin onnellinen, että luotin Dentaresiin.

Lue alkuperäinen

Jo Tobin

Ehdottomasti fantastinen vastaus tuli takaisin…

Rated 5 out of 5
14/09/2023

Ehdottoman upea vastaus tulee takaisin heti. Saa sinut tuntemaan olosi erittäin mukavaksi hoidossasi ja käy läpi askel askeleelta en voinut kiittää heitä tarpeeksi Rakastan uusia hampaitani

Lue alkuperäinen

Nancy Williamson

Iltapalaharjoitus

Rated 5 out of 5
06/09/2023

Työkollegani suositteli minua, ja vaikka hoitosuunnitelmani on muuttanut, yksityiskohtiin keskittyminen on vertaansa vailla. Kaikki ovat olleet ihania ja välittävä ylhäältä alas ja erittäin rehellisiä, mikä kantaa hedelmää 6 kuukauden kuluttua, kun olen toinen vierailuni.kiitos teille kaikille ja. Myös kuljettajat, jotka hakevat meidät tapaamiseen ja lentokentälle. Odotan innolla seuraavaa vierailuani.

Lue alkuperäinen

gerald rimes

Erittäin hyviä lääkäreitä ja samalla erittäin…

Rated 5 out of 5
10/08/2023

Erittäin hyviä lääkäreitä ja samalla erittäin mukavia ihmisiä.

Lue alkuperäinen

Spiros

Vierailin klinikalla kesäkuun 2023 alussa

Rated 5 out of 5
26/07/2023

Käilin klinikalla kesäkuun alussa odottaessani saavani täydelliset implantit… se ei osoittautunut niin yksinkertaiseksi! Skannauksen jälkeen leukaluuni oli niin pahasti infektoitunut, että välittömät implantit eivät olleet mahdollisia. Kuten minulle selkeästi ja ammattimaisesti selitettiin, tartunnan saanut luu oli terveydelle vaarallinen ja infektion hoito oli tärkeämpää. Lääkäri selitti hoitovaihtoehdot ja mitä matkani sisältäisi. Täysin ammattitaitoinen ja välittävä lähestymistapa ja palvelu. Fantastinen henkilökunta, joka tekee kokemuksestani positiivisen vastoinkäymisten edessä!

Lue alkuperäinen

Darren Holt

En ole lopettanut hymyilemistä

Rated 5 out of 5
25/07/2023

En ole lopettanut hymyilemistä! En voinut suositella Dentaresin tiimiä tarpeeksi. Eikö kukaan pidä hammaslääkärissä käymisestä? Dentares sai minut rentoutumaan. Joukkue on ystävällistä ja kirurgit loistavia. Minulta poistettiin ylähampaat ja päälle laitettiin 6 implanttia. Minulle piti tehdä 4 luusiirrettä. Kuuden kuukauden kuluttua palasin asentamaan uudet kruununi ja ajeluksi alahampaat ja laittamaan hampaat. Näytän 10 vuotta nuoremmalta enkä ole lopettanut hymyilemistä sen jälkeen, kun sain heidät. Isossa-Britanniassa sama leikkaus olisi maksanut x 4 kertaa enemmän. Erittäin ammattitaitoinen tiimi, puhtaat, korkean teknologian skannauskoneet, koko kokemus oli uskomaton. Kuljettajat ovat uskomattomia, he noutavat sinut lentokentältä ja kuljettavat sinut hotellille ja takaisin tapaamisiin. Hotelli on hämmästyttävä, koska siihen sisältyy aamiainen. Sinulla on uima-allas ja hotellin henkilökunta on niin mukavaa. Ilmainen englantilainen/turkkilainen aamiainen on niin maukasta.

Lue alkuperäinen

Carolyn Dickson

Kiitos hienosta työstäsi!!

Rated 5 out of 5
15/07/2023

Dentares koostuu loistavasta tiimistä, erittäin ammattitaitoisista, ystävällisistä ja hyvistä ihmisistä, jotka antavat sinulle kaiken tarvitsemasi tuen ennen hoitoasi ja sen aikana. Minulla oli iensairaus ja olen viettänyt liian paljon aikaa kovien kipujen ja diabetekseni aiheuttamien komplikaatioiden kanssa. Lääkäreille etusijalla oli aina terveyteni. Tänään voin vihdoin hymyillä ilman kipua ja minun on sanottava, että koko Dentaresin tiimi on tehnyt elämästäni onnellisempaa. Olen ikuisesti kiitollinen kaikille mukana olleille. Jos sinun täytyy mennä Turkkiin hammashoitoon, sinun tulee käydä Dentares Smilessä.

Lue alkuperäinen

Carmen Bello

He järjestivät kaiken puolestani

Rated 5 out of 5
02/07/2023

He järjestivät kaiken puolestani. Minusta huolehdittiin.

Lue alkuperäinen

danny miller

Tämä on toinen kerta, kun olen käynyt…

Rated 5 out of 5
29/06/2023

Tämä on toinen kerta, kun olen ollut Dentaresissa, en menisi minnekään muualle! He ovat ammattitaitoisia, erittäin kokeneita ja ystävällisiä, he todella pitävät sinusta huolta kun olet maalla ja kun tulet kotiin.

Lue alkuperäinen

charlie battisson

Hämmästyttävä hoito

Rated 5 out of 5
29/06/2023

Saavuin Dentares Smile Clinicille tietämättä mitä odottaa, mutta minut helpotti heti ammattitaitoisesta tavasta, jolla hämmästyttävä tiimi tapasi minut.

Lue alkuperäinen

Julie Ross

Arvostele DENTARES SMILE CLINIC Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Antalya, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.