Dentaltravelturkey -arvostelu

Klinikan pisteet
4,5
Rated 4,5 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Dentaltravelturkey -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Dentaltravelturkey -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Dentaltravelturkey -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Dentaltravelturkey -arvostelut

4,5
Rated 4,5 out of 5
4,5 out of 5 stars (based on 10 reviews)
Excellent80%
Very good10%
Average0%
Poor0%
Terrible10%

Olen juuri palannut Kusadasista

Rated 5,0 out of 5
05/05/2023

Olen juuri palannut Kusadasista.

Lue alkuperäinen

Michelle Noad

Pahin painajaiseni

Rated 1,0 out of 5
19/08/2022

Dental Travel pyysi minua kirjoittamaan arvostelun toukokuussa hammashoidon valmistumisen jälkeen. Teen sen nyt ja pelkään, ettei minulla ole montaa hyvää sanottavaa kokemuksestani. Tiedän, että eri ihmisillä voi olla erilaisia ​​mielipiteitä, mutta omani ei ole paras tästä paikasta!

Lue alkuperäinen

Delia Marin

Fantastinen, kaunis ja tahrattoman puhdas

Rated 5,0 out of 5
01/07/2022

Olemme juuri palanneet Kusadasista, jossa mieheni osallistui Dental Travel Turkey -tapahtumaan kruunujen saamiseksi. Klinikka on upea, erittäin puhdas ja erittäin ammattitaitoinen palvelu kaikilta tapaamiemme ihmisiltä. Mieheni hampaat näyttävät upeilta ja olemme niin tyytyväisiä palveluun kaiken kaikkiaan. Meillä ei olisi mitään ongelmaa suositella tätä klinikkaa kenellekään, joka etsii hammashoitoa. He eivät voineet tehdä tarpeeksi meille.

Lue alkuperäinen

PBAM

hei nimeni on robert ja olen kotoisin…

Rated 5,0 out of 5
12/06/2022

hei nimeni on robert ja olen kotoisin Isosta-Britanniasta, olen juuri saanut päätökseen hammashoitoni ja hammaslääkärimatkailuni, enkä voi selittää, kuinka tyytyväinen olen hoitooni. kaikille, jotka haluavat Hoito suoritettu Kehotan sinua tutustumaan hammaslääkärimatkoihin ja ottamaan yhteyttä niihin ennen kuin teet lopullisen päätöksen. Minulla oli 8 istutetta ja 28 zarconia-kruunua ja minulla on nyt täydelliset ylä- ja alahampaat, hammaslääkäri herra onall, joka omistaa klinikan, joka on kaikki upouusi uusimmalla tekniikalla on loistava, etkä voisi toivoa avuliaampaa tai parempaa henkilökuntaa, sinulla on englantia puhuva poika nimeltä owez, joka tapaa sinut klinikalla ja on kanssasi joka tapaamisella, sinut noudetaan ja pudotetaan henkilökohtaisen kuljettajasi toimesta, ja he majoittivat sinut boutique-hotelliin, joka on upea ja aivan meren rannalla, jossa on kattouima-allas ja erinomainen palvelu ja avulias henkilökunta. En voi arvioida tätä yritystä tarpeeksi korkeaksi ja kaikkea tätä 7 000 puntaa

Lue alkuperäinen

Mr robert williams

Ihana tiimi

Rated 5,0 out of 5
14/04/2022

Kiitos tiimillesi, että autat minua hymyilemään jälleen. Tämä oli toinen vierailuni luoksesi, ja kuten aina, olit kohtelias, ammattimainen ja ystävällinen.

Lue alkuperäinen

Samaira Khan

It was great to have a treatment there

Rated 5,0 out of 5
23/09/2021

It was great to have a treatment there. Thank you for everything.

David Bell

Kaunis hymy

Rated 5,0 out of 5
19/01/2021

He tarjosivat poikkeuksellista palvelua hoitoni ensimmäisestä päivästä viimeiseen päivään.Ratkaisusuuntautuneita ja kaikki tiimin jäsenet olivat ystävällisiä, ja nyt minulla on parempi hymy

Lue alkuperäinen

cornelia

Kiitos niin paljon tiimille, joka on niin…

Rated 5,0 out of 5
08/12/2020

Kiitos niin paljon tiimille, joka on niin ystävällinen, kohtelias ja ymmärtäväinen Dental Travel Turkissa. Lääkärini ei ole vain ollut erittäin hyödyllinen hoidon aikana, hän varmistaa, että olet täysin tyytyväinen lopputulokseen.

Lue alkuperäinen

IOLA WILLIAMS

He saivat minut tavoittamaan unelmahymyni

Rated 5,0 out of 5
27/10/2020

He saivat minut tavoittamaan unelmahymyni. Dental Travel Turkin joukkue on hämmästyttävä. tämä loma oli minulle mahtava. Kiitos

Lue alkuperäinen

mireh

Kaikki oli täydellistä. Asiantuntijat olivat…

Rated 4,0 out of 5
27/10/2020

Kaikki oli täydellistä. Asiantuntijat olivat asiantuntevia ja ystävällisiä

Lue alkuperäinen

Andy

Arvostele Dentaltravelturkey Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Antalya, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.