DENTASEY DENTAL CARE -arvostelu

Klinikan pisteet
4,6
Rated 4,6 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut DENTASEY DENTAL CARE -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan DENTASEY DENTAL CARE -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

DENTASEY DENTAL CARE -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki DENTASEY DENTAL CARE -arvostelut

4,6
Rated 4,6 out of 5
4,6 out of 5 stars (based on 11 reviews)
Excellent91%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible9%

Laadukas ja edullinen

Rated 5,0 out of 5
05/02/2023

Käsitelty kaksi hammasta. He tekivät kaiken erittäin nopeasti, tehokkaasti ja eivät ollenkaan kalliita!

Lue alkuperäinen

Maxim Kulagin

Kiinnike irtosi ja alkoi...

Rated 5,0 out of 5
03/02/2023

Kiinnitinni irtosi ja alkoi häiritä (pisto). Menin klinikalle ja hammaslääkäri liimasi sen takaisin erittäin nopeasti ja ammattimaisesti. Pidin erityisesti siitä, että hän äänesti toimenpiteen kaikki vaiheet. Hän selitti yksityiskohtaisesti, mitä hän tekisi, ja varmisti, etten kokenut epämukavuutta.

Lue alkuperäinen

Никита Я

Dentasey on tehnyt erinomaista työtä…

Rated 5,0 out of 5
27/01/2023

Dentasey on tehnyt erinomaista työtä hampaissani, erittäin ystävällinen avulias henkilökunta ja selittänyt kaiken työskennellessään. Suosittelen lämpimästi tätä ammattitaitoista yritystä. Ainakin 2 perheestäni on menossa sinne, koska olen kertonut heille kuinka hyviä he ovat ja olemme hämmästyneitä, kuinka hyvät hampaani olivat

Lue alkuperäinen

HARYY WARDEN

Tein hammaskruunun parhaimmillaan…

Rated 5,0 out of 5
21/01/2023

Minulle tehtiin hammaskruunu Kusadasin parhaalla hammasklinikalla ja se oli hieno kokemus. Henkilökunta oli ystävällistä ja ammattitaitoista, ja klinikka oli moderni ja puhdas. Hammaskruunu näyttää ja tuntuu aivan luonnolliselta hampaani. Kusadasin paras hammaslääkäri, tohtori Merve Kırmalı, oli erittäin asiantunteva ja varmisti, että viihdyn koko prosessin ajan. Suosittelen lämpimästi tätä klinikkaa kaikille, jotka tarvitsevat hammaskruunua Kusadasissa. Kiitos Dentasey👍👍👍.

Lue alkuperäinen

ionel buga

Mikä teki kokemuksestani niin hyvän

Rated 5,0 out of 5
21/01/2023

Mikä teki kokemuksestani niin hyvän, ensimmäisellä vierailullani elokuussa 2022 sain 2 implanttia ja odotin 4 kuukautta kruunujen laittamista siihen. Olen todella kiitollinen Dentaseyn tiimille kaikesta

Lue alkuperäinen

Savas Agim

Great treatment!

Rated 5,0 out of 5
18/11/2022

Got an appointment quickly. The service was friendly and professional. Good procedures were used. I got two crowns made in two days and fitted well. A nice team with competitive prices! Thanks so much.

Russell Thorp

Erittäin hyvä klinikka

Rated 5,0 out of 5
18/10/2022

Erittäin hyvä klinikka. Erittäin ammattitaitoiset lääkärit ja henkilökunta. Olen iloinen voidessani vierailla tässä paikassa.

Lue alkuperäinen

Marina

Minulla on ollut ongelmia hampaideni kanssa…

Rated 5,0 out of 5
17/10/2022

Minulla on ollut ongelmia hampaideni kanssa suurimman osan elämästäni

Lue alkuperäinen

Michael

Dentaseyn klinikka. 5 tähden hoito.

Rated 5,0 out of 5
16/10/2022

Hei, nimeni on Paul white.

Lue alkuperäinen

Paul white

Turkish nitemare

Rated 1,0 out of 5
16/10/2022

Kävin tälle klinikalle toukokuussa 2022. Majoitukseni oli varattu Palmin-hotelliin, Dentasey maksoi viikon ja varasin toisen viikon omalla kustannuksellani, ongelmien varalta. Ensimmäisen ryhmän kanssa käydyn keskustelun jälkeen sovittiin hoitosuunnitelmastani, erityisesti kruunuista, siltasta ja osittaisesta hammasproteesista sekä 2 poistoa, 4000 euron maksulla. Minua rohkaistiin maksamaan mahdollisimman paljon tästä käteisellä heidän pankkien palkkioidensa vuoksi, minkä uskalsin tehdä. Suurin osa työstä tehtiin ensimmäisenä päivänä, kruunujen pohjatyöt, muotit, hammasproteesin mittaukset ja lopussa 2 erittäin kivuliasta poistoa. Minulle kerrottiin, että työ kestää viikon, mutta ikeniongelmien vuoksi minulle laitettiin proteesi vasta viimeisen päivän aattona. Hoidon aikana tiimi oli ystävällistä, vaikutti ammattitaitoiselta ja vaikka hammaslääkärilläni ei ollut englantia, äärimmäisen ystävällinen ja välittävä aviomies- ja vaimotiimi oli niin kärsivällinen minua kohtaan. Itse Kusadasin laitos näytti olevan hyvin varusteltu ja erittäin puhdas ja moderni. Viimein uusien hampaideni kanssa tein matkani kotiin, minulla oli kova kipu, mutta ajattelin, että tämä oli normaalia. 48 tunnin sisällä laskeutumisesta kotiin olin hirvittävän kipeä ja jouduin hakemaan sovellusta ensiapuhammaslääkäriltä, ​​joka oli kauhuissani suuni tilasta. Paiseet olivat muodostuneet sekä ikenen ylä- että alapuolelle ja yhdistettynä huonoon tulehdukseen aiheuttavat kipua. Tämä johti 3 viikon vuodejaksoon kahdella eri antibiootilla ja kipulääkkeillä. Aivan kuten tunsin oloni hieman paremmaksi, terävä kipu ikenissä johti minut toiseen sovellukseen ensiapuhammaslääkärin kanssa. Tällä kertaa sementinpala oli upotettu ikeniin ja se piti poistaa. Heti seuraavana päivänä hammaslangan käytön aikana kruunu vain putosi pois. Kolmas käynti hammaslääkärissä, kun hän otti kuvia ja näytti minulle pienen määrän sementtiä, joka oli vain yhdessä kulmassa yrittäessään pitää kruunun paikoillaan, mikä hänen ammatillisen näkemyksensä mukaan oli erittäin huonosti valmistettu, hän ei ollut koskaan nähnyt kruunun putoavan. pois päältä vain 3 viikon kuluttua. Hän asensi sen takaisin, mutta varoitti minua, jos kaikki kruunut oli asennettu näin, katsoin vuosien ongelmia. Kaksi päivää myöhemmin, kun harjasin hampaitani, iso siru irtosi etuhammassillasta. Sitten viikkoa myöhemmin toinen kruunu putosi, mikä johti minut takaisin ensiapuun. 10 päivää myöhemmin tuskallisempaa kipua ja viides käyntini ensiapuhammaslääkärissä, tällä kertaa enemmän sementtiä upotettuna purukumiin. Tällä kertaa otin osittaisen proteesini, joka oli vielä käyttämättä kuvailtujen ongelmien takia, kysyäkseni hammaslääkäriltä milloin se olisi turvallista asentaa, jotta voisin siirtyä pehmeäruokavaliosta. Tässä vaiheessa hammaslääkäri sanoi minulle, että en missään tapauksessa saa laittaa sitä, koska se ei ollut tarkoitukseen sopiva.

Lue alkuperäinen

customer

Arvostele DENTASEY DENTAL CARE Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on AYDIN/KUSADASI, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.