Dent-Health ISTANBUL -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Dent-Health ISTANBUL -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Dent-Health ISTANBUL -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Dent-Health ISTANBUL -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Dent-Health ISTANBUL -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 45 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Best dentist I have ever had!!!

Rated 5,0 out of 5
14/06/2024

They provide a great and reliable treatment. Family friendly, very thorough and caring. I am terribly afraid of the dentist and Sibel is very sensitive to that and goes the extra mile to make you feel comfortable.

Beyza Harmankaya

Highly recommended clinic

Rated 5,0 out of 5
14/06/2024

Great clinic with very high quality treatment. I go for annual routine check ups. Very friendly staff, clean and hygienic clinic.

Baris Harmankaya

Amazing friendly and professional…

Rated 5,0 out of 5
18/01/2024

Amazing friendly and professional service by ATA and Muge. Very good communication, clean and modern facility . All reasonably priced too . I am super pleased

Emil

Upea kokemus erittäin henkilökohtaisesta…

Rated 5,0 out of 5
03/11/2023

Upea kokemus erittäin henkilökohtaisesta asenteesta ja huolenpidosta. Tein selkeät vuoraukset täällä. Kaverit eivät pelkää kielimuuria, täällä he osaavat puhua englantia, olet hyvissä käsissä. Jasmine kiitos kaikesta, palaan täysin valkaisun jälkeen.

Lue alkuperäinen

Violeta Hilo

Erinomaista palvelua + tulokset

Rated 5,0 out of 5
27/09/2023

Kävin siellä hankkimassa prepless viiluja ja sai ensikontaktista lähtien erittäin tyydyttävää ja positiivista palvelua, sekä hammaslääkäri tohtori Melis että erityisesti johtaja Miss Yasminin kanssa! Hän oli erittäin ystävällinen ja ammattimainen ja vastasi nopeasti aina, kun minulla oli kysymys Whatsappista! Hän selitti kaikki menettelyt ja eri vaihtoehdot, meillä oli puhelu, hän puhuu ranskaa, englantia, arabiaa ja turkkia, joten viestintä oli erittäin helppoa. Klinikka on erittäin moderni, vieraanvarainen ja ystävällinen henkilökunta, ja hammaslääkäri on perfektionisti! Jos tarvitset hammashoitoa, en voi suositella niitä enempää! Rakastan uutta hymyäni 10/10

Lue alkuperäinen

m j

Erittäin ammattitaitoinen ja suosittelen!

Rated 5,0 out of 5
27/09/2023

Kävin tällä klinikalla tyttöystäväni kanssa, joka sai 20 viilua samalla kun minulla oli hampaiden puhdistus ja valkaisu. Olemme molemmat erittäin tyytyväisiä tuloksiin. Yasminin kanssa oli ilo asioida, ja koko henkilökunta oli ammattitaitoista. Suosittelen tätä hammaslääkäriä kaikille, jotka haluavat hammashoitoa Turkissa! 10/10.

Lue alkuperäinen

Daniel Kelley

Ainutlaatuisen hyvä klinikka.Henkilökunta…

Rated 5,0 out of 5
29/04/2023

Ainutlaatuisen hyvä klinikka.Ammattilaisista koostuva henkilökunta Erittäin hyvä asenne, jopa ERINOMAINEN asenne potilaaseen.Kaikilta klinikalla erittäin ammattitaitoista ja organisoitua työtä.

Lue alkuperäinen

Евгени Янкулов

Kaikki on top 10:ssä

Rated 5,0 out of 5
19/04/2023

Erinomainen palvelu ja laadukas työ

Lue alkuperäinen

Осман Ибрям

Löysin klinikan Internetistä…

Rated 5,0 out of 5
11/04/2023

Löysin klinikan Internetistä, sitten otin yhteyttä rouva Didemiin ja kerroin, että ajattelin korjata hampaat. Neiti Didem sanoi palaavansa minulle päivän aikana. Päivän aikana hän soitti minulle takaisin ja tapasimme videolla olevan lääkärin kanssa. Lääkärin nimi oli neiti Müge. Videolla hän selitti mitä haluan, mitä voisit tehdä ja selitti kaikki kysymykseni yksitellen yksi, koska en ymmärtänyt ollenkaan, se oli hyvin pitkä keskustelu, ja sanoin hänelle, että harkitsisin sitä ja palaan takaisin, kun saan hinnan. Ajatteltuani ostin lentolipun, sitten Didem ja hänen tiiminsä hoitivat loput, eli hotellikuljetuksen, mitä tarvittiin. Kun se päivä koitti, tulin maanantaina klinikalle.Sain valkoiset hampaat, suosittelen kaikille, se on erittäin hyvä klinikka ja kaikki työntekijät ovat erittäin ystävällisiä.

Lue alkuperäinen

Ersin Yildirim

Uusi hymy Tulin tänne Englannista hankkimaan...

Rated 5,0 out of 5
07/04/2023

Tulin tänne Englannista laittamaan kruununi. Kaikki oli hämmästyttävää hotellista kuljetukseen. mukavia ja ystävällisiä ammattilaisia, jotka todella välittivät minusta. Minä ja kumppanini kiitämme Nuria ja muuta tiimiä, erityisesti Mügeä, hänen kärsivällisyydestään minua kohtaan, koska hän oli hammaslääkärini koko hoidon ajan. Suosittelen sitä ystävilleni ja sukulaisilleni! Haluan myös kiittää Yasminia kaikesta, kun hän opasti meitä koko vuoden ennen Turkkiin tuloa, jos meillä oli kysyttävää tai huolenaiheita, hän vastasi aina mielellään. Minulla on uusi hymy ja uusi itsetunto. Ricardo & Carolina

Lue alkuperäinen

carolina Galante

Arvostele Dent-Health ISTANBUL Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Istanbul, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.