Dent-Health ISTANBUL -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Dent-Health ISTANBUL -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Dent-Health ISTANBUL -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Dent-Health ISTANBUL -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Dent-Health ISTANBUL -arvostelut

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 36 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Ainutlaatuisen hyvä klinikka.Henkilökunta…

Rated 5 out of 5
29/04/2023

Ainutlaatuisen hyvä klinikka.Ammattilaisista koostuva henkilökunta Erittäin hyvä asenne, jopa ERINOMAINEN asenne potilaaseen.Kaikilta klinikalla erittäin ammattitaitoista ja organisoitua työtä.

Lue alkuperäinen

Евгени Янкулов

Kaikki on top 10:ssä

Rated 5 out of 5
19/04/2023

Erinomainen palvelu ja laadukas työ

Lue alkuperäinen

Осман Ибрям

Löysin klinikan Internetistä…

Rated 5 out of 5
11/04/2023

Löysin klinikan Internetistä, sitten otin yhteyttä rouva Didemiin ja kerroin, että ajattelin korjata hampaat. Neiti Didem sanoi palaavansa minulle päivän aikana. Päivän aikana hän soitti minulle takaisin ja tapasimme videolla olevan lääkärin kanssa. Lääkärin nimi oli neiti Müge. Videolla hän selitti mitä haluan, mitä voisit tehdä ja selitti kaikki kysymykseni yksitellen yksi, koska en ymmärtänyt ollenkaan, se oli hyvin pitkä keskustelu, ja sanoin hänelle, että harkitsisin sitä ja palaan takaisin, kun saan hinnan. Ajatteltuani ostin lentolipun, sitten Didem ja hänen tiiminsä hoitivat loput, eli hotellikuljetuksen, mitä tarvittiin. Kun se päivä koitti, tulin maanantaina klinikalle.Sain valkoiset hampaat, suosittelen kaikille, se on erittäin hyvä klinikka ja kaikki työntekijät ovat erittäin ystävällisiä.

Lue alkuperäinen

Ersin Yildirim

Uusi hymy Tulin tänne Englannista hankkimaan...

Rated 5 out of 5
07/04/2023

Tulin tänne Englannista laittamaan kruununi. Kaikki oli hämmästyttävää hotellista kuljetukseen. mukavia ja ystävällisiä ammattilaisia, jotka todella välittivät minusta. Minä ja kumppanini kiitämme Nuria ja muuta tiimiä, erityisesti Mügeä, hänen kärsivällisyydestään minua kohtaan, koska hän oli hammaslääkärini koko hoidon ajan. Suosittelen sitä ystävilleni ja sukulaisilleni! Haluan myös kiittää Yasminia kaikesta, kun hän opasti meitä koko vuoden ennen Turkkiin tuloa, jos meillä oli kysyttävää tai huolenaiheita, hän vastasi aina mielellään. Minulla on uusi hymy ja uusi itsetunto. Ricardo & Carolina

Lue alkuperäinen

carolina Galante

Erittäin ammattimainen klinikka, hämmästyttävä tulos

Rated 5 out of 5
28/01/2023

Kun olin nuorempi, kärsin vakavasta hampaiden eroosiosta. Tuolloin se korjattiin palauttamalla hampaani komposiittitäytteillä ja pinnoitteilla. 15 vuoden jälkeen palaset alkoivat kuitenkin halkeilla jatkuvasti ja hammaslääkärini korjasi niitä yhä uudelleen ja uudelleen. Sitten he neuvoivat minua hankkimaan kruunuja.

Lue alkuperäinen

Jona

Ammattitaitoinen ja ystävällinen tiimi

Rated 5 out of 5
16/01/2023

Ammattimainen ja ystävällinen tiimi, vaikka jäin ensimmäisestä tapaamisestani, he majoittivat minut ja ajoittivat minut uudelleen. Kiitän koko tiimiä ja iso kiitos Digdemille, joka aina rauhoitteli minua, kun minulla oli kysymyksiä ja joka auttoi minua kaikissa yksityiskohdissa prosessin täydellisen kolmikielisyyden lisäksi.

Lue alkuperäinen

Ben yahmed

Erittäin hyvä klinikka

Rated 5 out of 5
03/11/2022

Sain tietää Dent Health Istanbulista serkkuni ansiosta, joka oli tyytyväinen. Kävin täällä hoidoissa ja tein kruununi uudelleen ja olen siihenkin tyytyväinen. Siellä oli kääntäjä Yasmine, joka puhui ranskaa täydellisesti, joten se on rauhoittavaa ranskankielisille. Meidät otettiin hyvin vastaan, he olivat tarkkaavaisia ​​ja palvelu oli erittäin reagoivaa ja nopeaa. Olen jo käynyt muillakin klinikoilla, mutta täällä fiilis on parempi

Lue alkuperäinen

Ayhan MACIT

Kokemuksemme oli uskomaton!

Rated 5 out of 5
22/10/2022

Kokemuksemme oli uskomaton! Kaikki hammasklinikan henkilökunta oli ammattitaitoista ja ystävällistä.

Lue alkuperäinen

Israel and Vivian Rivera

He ovat erittäin ystävällisiä ja ammattitaitoisia.

Rated 5 out of 5
13/10/2022

He ovat erittäin ystävällisiä ja ammattitaitoisia.

Lue alkuperäinen

Fatih Özcengiz

Minulla oli hieno kokemus

Rated 5 out of 5
06/09/2022

Minulla oli hieno kokemus. He pitivät minusta hyvää huolta. Aikatauluni muuttui jatkuvasti muiden järjestelyjen vuoksi ja he olivat erittäin joustavia mukautumaan minuun. Olin tyytyväinen kokemukseen ja tuloksiin. Digdem teki hienoa työtä mukauttaakseen minut ja sai minut tuntemaan oloni mukavaksi prosessissa. Suosittelen tätä hammaslääkäriä muille.

Lue alkuperäinen

Quincy Brown

Arvostele Dent-Health ISTANBUL Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Istanbul, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.