EB Clinic -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut EB Clinic -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan EB Clinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

EB Clinic -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki EB Clinic -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 10 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Olen erittäin tyytyväinen klinikkaan 😍henkilökuntaan...

Rated 5,0 out of 5
25/09/2023

Olen erittäin tyytyväinen klinikkaan 😍henkilökunta on erittäin ystävällistä ja reagoivaa ♥️kaikki on korkeimmalla tasolla!!! Minulle tarjottiin parasta ja tehokkainta hampaiden suoristusta.Ei kipua eikä epämukavuutta.Lääkärini Bushra ja Esra Bozbay🫶.He ovat alansa ammattilaisia, vain heihin luotan hampaisiini 😊

Lue alkuperäinen

Валерия Червонченко

Paras klinikka koskaan!

Rated 5,0 out of 5
25/09/2023

Paras klinikka koskaan!

Lue alkuperäinen

elif tezcan

Best dental clinic in Istanbul!

Rated 5,0 out of 5
25/09/2023

Thank you for keeping me at ease during my appointment. I am normally not very comfortable at dental clinics, I have sort of a fear since I was a little kid. However the clinic team and especially my doctors (Dr. Büşra Bozbay and Dr. Esra Bozbay) were so professional, it was easy to trust them and they helped me to get over my fear. I am very grateful of how gentle you were with everything.

Zeynep Kınık

Kaikki ovat erittäin ystävällisiä ja…

Rated 5,0 out of 5
21/09/2023

Kaikki ovat erittäin ystävällisiä ja asiantuntevia ja saavat sinut tuntemaan olosi kotoisaksi. He eivät yritä työntää sinua tarpeettomiin hoitoihin ja selittää kaikkea, jotta voit tehdä järkevän päätöksen.

Lue alkuperäinen

Customer

erinomainen!

Rated 5,0 out of 5
19/09/2023

Henkilökunta on uskomattoman ystävällinen ja tervehtii sinua, kun tulet ovesta sisään. Tohtori Bozbays on asiantunteva ja selittää sinulle kaiken ymmärrettävästi. Hän käytti aikaa hampaiden terveyden tarkastamiseen (Bcoz, minulla oli tapaturma ja 4 hammastani rikkoutui säästämisen vuoksi.) ja esitteli useita vaihtoehtoja hampaideni parantamiseksi – ja kaikki tämä tehdään ammattimaisesti ja positiivisesti . Tohtori Büşra Bozbay, tunnen oloni hyväksi hänen tarjoamansa selkeän linjaushoidon ansiosta. Hän eliminoi kokemani traumat ja etenee erittäin tarkasti läpinäkyvässä plakkihoidossa. Koen, että minulla on erityinen suunnitelma hampaiden terveyden parantamiseksi.

Lue alkuperäinen

İclal Yıldız

Implantit, sillat ja kruunut Istanbulissa

Rated 5,0 out of 5
12/09/2023

Ensinnäkin haluan kertoa teille, että matkustin Yhdysvalloista Istanbuliin laajan verkkotutkimuksen ja vertailun jälkeen muihin hammasklinikoihin. Saapuessani EB-klinikka sai minut tuntemaan oloni enemmän kotivieraasta kuin kotivieraasta. vain toinen hammaspotilas. Ensimmäisestä käynnistä lähtien, ja käyntejä oli 8, minut toivotettiin aina tervetulleeksi ja minua hoidettiin muutamassa minuutissa. Ollakseni rehellinen, minulle laitettiin implantit Yhdysvalloissa, koska siellä on pitkä paranemisaika ennen siltojen ja kruunujen kiinnittämistä. en halunnut tehdä 2 matkaa Turkkiin, voin vain sanoa, että se oli virhe. Hammaslääkärini Istanbulissa joutui korjaamaan virheet, jotka Yhdysvaltojen suukirurgi teki. Asetetut sillat ja kruunut asetettiin täydellisesti. Olen erittäin tyytyväinen tehtyyn työhön ja hinta oli kohdallaan. Jos tarvitset hammashoitoa tai suukirurgiaa, tarkista tästä ennen kuin sitoudut muualle.

Lue alkuperäinen

Joseph Mocerino

Gummy Smile Surgery

Rated 5,0 out of 5
22/06/2023

Minulle on tehty kumisen hymyn leikkaus EB-klinikoilla, ja voinko vain sanoa, kuinka mahtavia tohtori Esra Bozbay ja hänen koko tiiminsä ovat! Hän on ahkera, asiantunteva ja luotettava ja seuraa edistymistäsi joka vaiheessa ennen leikkausta, sen jälkeen ja sen aikana.

Lue alkuperäinen

Begüm Keskinel

Nice doctors

Rated 5,0 out of 5
21/06/2023

Антон Сорокин

10/10 suositus

Rated 5,0 out of 5
19/06/2023

Minulla ei ole muuta kuin positiivista sanottavaa tohtori Bozbaystä ja hänen upeasta tiimistään. Koko kokemus, kirjeenvaihdosta WhatsAppin kautta toimenpiteeseeni ja jälkihoitoon, olivat kaikki huippuluokkaa. Olin hermostunut lentääkseni Turkkiin saadakseni toimenpiteeni, mutta hermot menivät pois lääkärin kanssa käydyn alustavan konsultaation jälkeen. Hän ja hänen henkilökuntansa ovat ammattitaidotonta, klinikka on puhdas ja kaunis, ja hänen työnsä on uskomatonta. Olen erittäin tyytyväinen tuloksiini ja suosittelen kaikkia laajaa hammashoitoa tarvitsevia käyttämään hänen palveluitaan. 10/10 kokemus.

Lue alkuperäinen

Kortnee Stewart

Olen lähettänyt tekstiviestejä vain edestakaisin…

Rated 5,0 out of 5
17/06/2023

Olen vain lähettänyt tekstiviestejä edestakaisin EB Dental Clinicille ja käynyt puhelinkeskusteluja tohtori Bozabayn ja hänen ylläpitäjiensä kanssa, koska aion sinne kahden kuukauden kuluttua laittaa siltoja ja kruunuja. Minulle on tehty implantaatio Yhdysvalloissa useita kuukausia sitten, mutta he ovat osoittaneet aitoa huolenpitoa ja olleet erittäin käytettävissä kaikissa tekemiemme valmisteluissa, joten olen erittäin varma, että hammashoito on enemmän kuin tyydyttävää…

Lue alkuperäinen

joe mocerino

Arvostele EB Clinic Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on İstanbul, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.