DENTSUADİYE -arvostelu

Klinikan pisteet
4,9
Rated 4,9 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut DENTSUADİYE -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan DENTSUADİYE -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

DENTSUADİYE -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki DENTSUADİYE -arvostelut

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 out of 5 stars (based on 16 reviews)
Excellent94%
Very good6%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Tulin klinikalle yrityksen kautta ja voin sanoa...

Rated 5,0 out of 5
01/02/2023

Tulin klinikalle yrityksen kautta ja voin sanoa, että olin yllättynyt palvelun tasosta ja ammattitaidosta!

Lue alkuperäinen

Hagai atari

Loistava tulos!

Rated 5,0 out of 5
27/11/2022

No, mitä voin sanoa… sen jälkeen, kun olin alun perin epäluuloinen siitä, onko Turkin hoidon ja sairaanhoidon taso verrattavissa Saksan standardiin, voin vain sanoa kyllä, ehdottomasti! DR. Löysin Ilker Arslanin internetistä pitkän tutkimisen jälkeen ja uskalsin käydä harjoittelupaikalla ensimmäisen kerran 14.11.2022. Saatuamme yksityiskohtaiset neuvot lääketieteellisesti tarpeellisista ja esteettisistä toiveista, aloitimme. Sain yhteensä 22 kruunua 9 päivän sisällä. Hieno ja maaginen tiimi suunnitteli kaiken hyvin ja minulla oli koko ajan tunne, että olen hyvissä käsissä. Sain hoitavilta lääkäreiltä matkapuhelinnumeron, ja olisin voinut ottaa minuun yhteyttä, jos pahin olisi käynyt. Sekä lääkärit että sairaanhoitajat ovat uskomattoman tarkkaavaisia ​​ja välittäviä, jopa järjestävät aamiaisen, jos heidän mielestään on tärkeää, että potilas syö aamiaisen ennen hoitoa. Kun näin tuloksen 22.11.2022, en voinut olla hymyilemättä, sekä ilosta tuloksesta että myös tunteesta, että vaivannäkö oli ehdottomasti sen arvoista.

Lue alkuperäinen

Ivonne. L

Paras hammaslääkäri Turkissa

Rated 5,0 out of 5
06/10/2022

Dr ilker on paras hammaslääkäri, jonka olen koskaan kokenut! Ammattitaitoinen, kohtelias ja ystävällinen,

Lue alkuperäinen

Jihad raji

Tohtori Arslan ja hänen tiiminsä: ensiluokkaiset implantit ja kruunut

Rated 5,0 out of 5
18/09/2022

Nimeni on Ayse Aslan ja Dr. Arslan asetti minulle kolme implanttia ja useita kruunuja sekä ala- että yläleuan alueelle vaikeissa olosuhteissa, kuten edennyt parodontaali. Hoito suoritettiin kolmen Istanbulin vierailuni aikana. Olen erittäin tyytyväinen hoidon tulokseen. Ensimmäisestä tapaamisesta lähtien tunsin olevani hyvissä käsissä ja huolehdittu erittäin huolellisesti. Lukuisat hoitoajat sovittiin hyvin yhteen rajoitetun ajan Istanbulissa paikan päällä. Erittäin ystävällinen ja kohtelias tiimi teki ammattimaisen vaikutelman ja voin suositella heitä kaikille ehdoitta. Loistavia lääkäreitä, loistava joukko avustajia. Jatkan jatkossakin lentää Hampurista Istanbuliin hampaideni suhteen. Ja tietysti mene tohtori Arslanin luo. Terveisiä Hampurista. Ayse Aslan

Lue alkuperäinen

Ayse Aslan

Erinomaiset tulokset hetkessä

Rated 5,0 out of 5
16/09/2022

Dr. Ilker Arslanin asiantuntemus ja ammatillinen kokemus ovat vertaansa vailla. Todennäköisesti Turkin paras protentisti ja jopa laajasti. Hän tarjoaa sinulle laajan valikoiman onnistuneita tapauksia. Voit yksinkertaisesti tehdä tutkimusta löytääksesi kaikki poikkeukselliset ennen/jälkeen -kuvat ja -videot, jotka ovat saatavilla verkossa läpinäkyvimmällä tavalla. Jokaiselle potilaalle annetaan yksityiskohtaista huomiota, mikä tarjoaa ainutlaatuisen erinomaiset tulokset.

Lue alkuperäinen

MartinaT

Tohtori Merve oli hämmästyttävä

Rated 5,0 out of 5
17/08/2022

Tohtori Merve oli hämmästyttävä. Hän oli niin lempeä ja teki prosessista kivuttoman. Poistoni sujuivat hyvin ja täytteeni on tehty täydellisesti.

Lue alkuperäinen

Alec Martin

Tohtori İlker Arslan oli löytö Turkista

Rated 5,0 out of 5
29/07/2022

Thtori İlker Arslan oli löytö Turkista, hän on erittäin ammattimainen ja kiinnittää paljon huomiota yksityiskohtiin. Minulla on erittäin kiinteät ja vahvat implantit ja hämmästyttävä hymy, kiitos hänelle ja hänen tiimilleen Densuadiyessa. Joten kiitos, jos olet menossa Turkkiin, älä huijaa itseäsi kuten minä etsiessäni halvempia tapoja.

Lue alkuperäinen

M Soares

Huippuluokan kokemus

Rated 5,0 out of 5
13/07/2022

Kokemukseni hämmästyttävän Doctor llkerin kanssa oli mahtava. Tervetuloa toivotuksesta, tukemiseen ja viimeiseen hetkeen Istanbulissa kaikki oli äärimmäisen kodikasta. Päätin mennä tohtori Iikerin luo Italiasta, koska en löytänyt mitään parempaa kuin hän. Hampaani ovat paremmat kuin osasin kuvitella. Siskoni ja kaksi ystävääni tekivät myös hoitoja Suadiye-studiossa. He ovat erittäin tyytyväisiä hänen työhönsä.

Lue alkuperäinen

Simona Capobianco

Suuri iloinen hymy luottavaisin mielin!

Rated 5,0 out of 5
28/06/2022

Olen kärsivällinen Belgiasta.

Lue alkuperäinen

klant

Olen erittäin tyytyväinen implanttiini ja onnellinen, että voin jälleen hymyillä.

Rated 5,0 out of 5
27/06/2022

Thtori ilker ja hänen kollegansa ovat erittäin ammattitaitoisia hammaslääkäripalveluja. Minulle laitettiin 2 implanttia sillan kanssa. Ennen kuin tämä tapahtui, vaadittiin useita valmistelutöitä. Sain väliaikaisen kruunun. Koronan takia kävelin tämän kanssa yli 6 kuukautta. Niiden käyttämä materiaali oli erittäin hyvää ja vahvaa. Olin erityisen huolissani, koska ajattelin, että väliaikainen kruunu ei olisi niin vahva. Viimeiset saamani kruunut ovat hyvin luonnollisen näköisiä. Uskallan sanoa hyvin tuntemilleni ihmisille, että he ovat implantteja, eivätkä he olisi koskaan huomanneet sitä itse. Olen erittäin tyytyväinen tarjoamiini palveluihin ja implantteihini ja suosittelen tätä hammaslääkäriä kaikille.

Lue alkuperäinen

Redouan Guedoura

Arvostele DENTSUADİYE Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Istanbul, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.