Ballipinar Dental Centre -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Ballipinar Dental Centre -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Ballipinar Dental Centre -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Ballipinar Dental Centre -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Ballipinar Dental Centre -arvostelut

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 42 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Zirkoniumkruunut

Rated 5 out of 5
18/09/2023

Koko henkilökunta oli ammattitaitoista, kohteliasta ja vieraanvaraista. Vaikka hammashoitoon liittyy jonkin verran epämukavuutta, edut ovat erittäin palkitsevia. Olen saanut paljon kehuja uusista hampaistani, ja olen ylpeä saadessani ne tehtyä.

Lue alkuperäinen

Andrew Lamont

Zirkoniumkruunut

Rated 5 out of 5
18/09/2023

Aina erittäin tyytyväinen rutiinitarkastusta varten. Ei hätää, epäilin sitä (😉).

Lue alkuperäinen

Monsieur ALISIK

Koko suun hoito

Rated 5 out of 5
16/09/2023

Erinomainen palvelu ja henkilökunta erittäin vieraanvaraista

Lue alkuperäinen

derek farnan

Hammaslääkärin vastaanotto

Rated 5 out of 5
14/09/2023

Potilaskoordinaattorini herra Yilmaz on ollut niin hyödyllinen kaikissa kyselyissäni, ja klinikka on niin puhdas ja siisti! Suosittelen lisää ystäviäsi klinikalle! 😎

Lue alkuperäinen

Romulo Palma

Mihaela Enache

Rated 5 out of 5
09/09/2023

Sain elämäni kauneimman kokemuksen tässä klinikassa! Potilaskoordinaattori Yilmaz oli käytettävissäni ensimmäisestä päivästä lähtien ja antoi minulle kaikki tarvitsemani yksityiskohdat aina rauhallisesti ja hymy huulillaan. lääkintähenkilöstö, jonka kanssa olin vuorovaikutuksessa, sanat eivät riittäisi ilmaisemaan itseäni! Korkealuokkaisia ​​ammattilaisia, lääkäreitä, joista tuli ystäviäni vain viikossa!

Lue alkuperäinen

Mihaela

Unelmani toteutui

Rated 5 out of 5
08/09/2023

Minulla oli erittäin vaikea tilanne hampaiden menetyksen kanssa. Asiaa vaikeutti entisestään se, että minulla on krooninen sairaus – keskivaikea tyypin 2 diabetes. Saadakseni laadukasta hammashoitoa hain useille klinikoille Venäjällä, mutta se ei auttanut. Tuttavani suosittelivat minulle Ballipinarin hammaskeskusta. Saapuessani Antalyaan minua kohtasi VIP-siirto ja manageri Tolga, joka puhuu erinomaista venäjää. Klinikalla minulle tehtiin välittömästi kaikki lääketieteelliset manipulaatiot ja tein pettymyksen diagnoosin, että lääkärit eivät voi tehdä mitään yläleuan kanssa. Kiireellisestä pyynnöstäni koottiin lääkäreiden konsilium, jossa he löysivät ratkaisun ja tarjosivat sitä minulle. Olin iloinen ja samaa mieltä. Tohtori Ediz suoritti monimutkaisen leikkauksen implanttien laittamiseksi ylä- ja alaleukaani. Vaikka leikkaus oli vaikea, en kokenut akuuttia kipua tai muutakaan epämukavuutta. Neljän kuukauden tauon jälkeen sain vihdoin implanttini kiinni. Nyt voin jatkaa elämääni täysillä implanttien kanssa, jotka eivät ole vain toimivia, vaan myös näyttävät esteettisiltä ja luonnollisilta! Kiitän koko tiimiä huolenpidosta ja ammattitaidosta! Terveisin, Aleksandr Bornikov.

Lue alkuperäinen

Aleksandr Bornikov

Hyvää iltapäivää

Rated 5 out of 5
05/09/2023

Hyvää iltapäivää. Vierailin Vallipinar Dentalissa kaksi päivää. Olen iloinen, kaikki ovat erittäin ystävällisiä, kohteliaita ja hymyileviä. Kiitollinen Yasmina kertoo sinulle kaiken, vie sinut lääkäriin, tapaa sinut lääkäriltä, ​​hän on erittäin vastuussa työstään. Olen myös erittäin kiitollinen lääkäreille Sevgi Budakille ja Merve Onatille heidän vaikeasta työstään. Hyvät avustajat Esra ja Sevda. Kaikki on mahtavaa. Kiitos. Svetlana

Lue alkuperäinen

Svetlana

Ballipinar Dental Center on hämmästyttävän upea!

Rated 5 out of 5
02/09/2023

Ballipinarin hammaslääkärikeskus suositteli minulle ystäväni Antalyassa, enkä todellakaan ole pettynyt ystäväni suositukseen.

Lue alkuperäinen

Ibrahim Bangura

Haluan todella kirjoittaa arvostelun Tyleristä

Rated 5 out of 5
12/08/2023

Haluan todella kirjoittaa arvostelun Tyleristä, olemme hänen kanssaan kirjeenvaihdossa WhatsAppissa. Kiitos Tyler erittäin nopeista vastauksista. Olen hyvin kiitollinen herkän huomiosta meitä jokaista kohtaan, sydämeni pohjasta 💕. Olet yhteytemme Ballipinarin ammattilääkäreihin!

Lue alkuperäinen

Ирина Бендерская

Lämmin kiitos klinikalle ymmärryksestäsi ja...

Rated 5 out of 5
11/08/2023

Kiitos klinikalle ymmärryksestäsi ja tuesta hymymme parissa tehdylle työlle. Korkeatasoinen palvelu.

Lue alkuperäinen

Александр Рабинович

Arvostele Ballipinar Dental Centre Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Antalya, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.