Estego -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Estego -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Estego -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Estego -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Estego -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 4 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Superpersonel.und profesyonel

Rated 5,0 out of 5
09/03/2023

Superpersonel.und profesyonel.

Lue alkuperäinen

Oktay Sibert

Ensinnäkin hei, konsulttimme Yasin…

Rated 5,0 out of 5
17/11/2022

Ensinnäkin hei, konsulttimme, herra Yasin, kiitos välittävästä, miellyttävästä ja vaatimattomasta käytöksestäsi Prosessi sujuu hyvin, kaikki on hyvin, olen tyytyväinen. Leikkaus ennen ja jälkeen elinsiirron meni hyvin.Estegon henkilökunta toimi tarkasti.Kiitos paljon huomiosta ja vieraanvaraisuudesta.Voit tulla tekemään sen rauhallisin mielin.Epäröin aluksi, mutta onneksi herra Estego ja Yasin selvisivät epäröintini. Leikkaus oli parempi ja onnistuneempi kuin odotin. Kaikki tulivat, vaikka tiedotustarkoituksessa. Voimme tavata sinut ja tehdä sen rauhallisin mielin. Kiitos vielä kerran herra Yasinille, selviämme tästä prosessi yhdessä. Kiitos Estego ja hänen perheensä 🤗🙏👍👍

Lue alkuperäinen

Yakup OK

He auttavat selittämällä kaikki prosessit yksityiskohtaisesti…

Rated 5,0 out of 5
22/08/2022

He auttavat selittämällä kaikki prosessit yksityiskohtaisesti. He ovat kiinnostuneita kaikista kysymyksistäsi kellonajasta riippumatta. Voit suorittaa kaupankäynnisi ystävällisesti, positiivisella energialla ja mielenrauhalla. 👌👌👏🏻👏🏻

Lue alkuperäinen

Tuba Özçelik

Voin ehdottomasti suositella tätä paikkaa…

Rated 5,0 out of 5
22/08/2022

Voin ehdottomasti suositella tätä paikkaa, olen itse kotoisin Saksasta ja olin erittäin tyytyväinen, hotelli, viestintä, ruoka oli kaikki siellä, palvelu on täydellisesti järjestetty. Minulla ei ollut ongelmia hiustensiirron aikana, se oli erittäin miellyttävä, siitä on nyt noin 8 kuukautta ja hiukset ovat kasvaneet erittäin hyvin, olen erittäin tyytyväinen kokonaistulokseen.

Lue alkuperäinen

Beytullah Yilmaz

Arvostele Estego Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on istanbul, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.