Dentarma Turkey -arvostelu

Klinikan pisteet
4,7
Rated 4.7 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Dentarma Turkey -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Dentarma Turkey -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Dentarma Turkey -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Dentarma Turkey -arvostelut

4,7
Rated 4.7 out of 5
4.7 out of 5 stars (based on 28 reviews)
Excellent93%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible7%

viikko sitten

Rated 5 out of 5
13/09/2023

viikko sitten kävin klinikalla, jossa minulla oli ilo tavata paras implantologi ja ihana tiimi, he käsittelivät minua erittäin huolellisesti, en tuntenut mitään, ei kipua, olen erittäin onnellinen , suosittelen sinua luottavaisin mielin👌

Lue alkuperäinen

Mihaela ancuta Silica

Hoito samana päivänä!?

Rated 5 out of 5
12/09/2023

Tämä paikka on mahtava! Löysin tämän paikan veljeni suosituksesta ja olen tyytyväinen saamaani hoitoon.

Lue alkuperäinen

Cem Kayalı

USA:STA DENTARMAAN ANTALYA TURKKI FULL MOUTH ZIRCONIUM CROWNS

Rated 5 out of 5
09/09/2023

Matkusin Yhdysvalloista nimenomaan Full Mouth Zirconium Crown -toimenpiteeseen, enkä voisi olla tyytyväisempi tulokseen. Ansio tästä muutoksesta kuuluu poikkeuksellisen taitavalle proteesiasiantuntijalle, prof. tohtori Emre ŞEKERille, jonka asiantuntemuksella ei ole rajoja. Hän työskentelee sekä Antalyassa että Eskişehirissä, ja minulla oli etuoikeus päästä hoidettavaksi hänen arvostetussa DENTERMA-hammasestetiikka- ja -implanttikeskuksessa. .

Lue alkuperäinen

Berna Tamer

Sharon Kirkpatrick... Uk

Rated 5 out of 5
22/07/2023

Olen Isosta-Britanniasta.

Lue alkuperäinen

Sharon Clark

Kauhea hammaslääkäri

Rated 1 out of 5
15/07/2023

Kauhea hammaslääkäri. Ei vain huono hammaslääkäri, vaan samalla erittäin epämiellyttävä henkilö. Hän ei osaa kommunikoida potilaiden kanssa.

Lue alkuperäinen

Emine Başoğlu

Varoitus

Rated 1 out of 5
13/07/2023

Ole hyvä ja arvosta terveyttäsi, henkeäsi ja turvallisuuttasi Älä missään tapauksessa käytä tätä hammasklinikkaa.

Lue alkuperäinen

Sharon O Sullivan

Otettuani yhteyttä useisiin hammaslääkäreihin vuonna…

Rated 5 out of 5
07/07/2023

Kun otin yhteyttä useisiin hammaslääkäreihin Turkissa ja sain monia vastauksia, Dentarma Turkey oli se, joka todella erottui joukosta ja sai minut tuntemaan, etten ollut pelkkä palkkasekki. Ensimmäisestä yhteydenotosta Alin kanssa saamani palvelu tuntuu uskomattomalta. Ali on varmistanut, että olen ollut ajan tasalla kaikista hoitoni näkökohdista

Lue alkuperäinen

Christopher Smith

Saavu oudolta, lähde perheenä

Rated 5 out of 5
27/06/2023

Mitä voin sanoa? Voin virallisesti taas hymyillä ja olla ylpeä siitä!

Lue alkuperäinen

Gemma Wilson

Loistava 1. luokan hoito ja palvelu!

Rated 5 out of 5
24/06/2023

Sain toisen osan hoidostani ja sain erinomaisen 1. luokan palvelun.

Lue alkuperäinen

Rita C

Tulin hänelle viikko sitten hammashoitoon…

Rated 5 out of 5
13/06/2023

Tulin hänelle viikko sitten hammasimplantteja varten, alusta asti juttelin Alin kanssa, joka oli loistava, erittäin reagoiva ja avulias. Minut haettiin lentokentältä ja vietiin hotellilleni, enkä rehellisesti sanottuna voi syyttää sitä. Tapasimme tohtori Sekerin seuraavana aamuna, jossa meillä oli röntgenkuvat ja perusteellinen konsultaatio. Jos minusta tuntui joskus tuntevani henkilön vuosia, tämä oli ehdottomasti se tilanne, minut rauhoittui heti ja täytyy myöntää, että tunsin oloni mukavammaksi heidän kanssaan kuin oma tavallinen hammaslääkärini Isossa-Britanniassa. Työ oli käytännössä kivutonta ja sain j e-pakkauksia ja lääkkeitä. Raha ei ollut tärkein keskustelu, mikä on harvinaista Turkin hammasklinikoilla, joten se oli hienoa. Teimme suunnitelman, jonka allekirjoitimme sekä minä että hammaslääkäri. Seuraavana päivänä minulle laitettiin väliaikaiset hampaat ja myös alahampaat valkaistiin, jotta voin valmistautua paranemiseen, jotta voin tulla takaisin 12 viikon kuluttua pysyviin hampaisiini. Loppu viikosta on vietetty ihanassa pienessä hotellissa, jossa on uima-allas, baari, ravintoloita jne. Matkustin myös ympäri Antalyaa ja tapasin ihania ihmisiä, joten vaikka tulin yksin, en ollut yksin tai kurja. Voin syödä, hyvin vähän turvotusta ja minulla ei ollut muuta kuin kohteliaisuuksia, joten jos siltä näyttää hyvältä, kuvittele pysyväni. Sain myös Botoxia Dr.Sekerin kanssa, enkä taaskaan voi syyttää tätä miestä hammaslääketiede on ehdottomasti hänen kutsumuksensa! Taistelin hampaiden menettämisen kanssa 26-vuotiaasta lähtien ja itkin kirjaimellisesti nähdessäni hymyni uudelleen. Kiitos kaikille dentarmassa.

Lue alkuperäinen

Zuza

Arvostele Dentarma Turkey Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Antalya, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.