Dent Adavista -arvostelu

Klinikan pisteet
4,9
Rated 4,9 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Dent Adavista -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Dent Adavista -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Dent Adavista -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Dent Adavista -arvostelut

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 out of 5 stars (based on 30 reviews)
Excellent97%
Very good0%
Average0%
Poor3%
Terrible0%

I have always been self conscious of my…

Rated 5,0 out of 5
01/03/2024

I have always been self conscious of my teeth, I had been looking for a long time to have them done, All the staff were lovely and friendly and made you feel part of the family, noone is judgemental about your natural teeth. The surgery is in pristine condition. Best decision I have ever made. Would 100% recommend Dent Adavista to anyone wanting a beautiful smile.

Lauren

I cannot recommend Dent Adavista enough…

Rated 5,0 out of 5
18/02/2024

I cannot recommend Dent Adavista enough 🙂 During my first visit in October, the doctor found a large cyst that had to be removed surgically. I get as much time to make a decision as I needed .. I had to have two front teeth removed. On the same day after the extraction and operation, I get temporary teeth so that I could have a ”normal life” and I was also given two implants.

Malgorzata Kalinauskas

Täydelliset uudet hampaat parhaalta hammaslääkäriltä!

Rated 5,0 out of 5
19/10/2023

Mieheni sai elinikäisen lahjan isänpäivänä tänä vuonna. Mieheni oli hoitanut monta vuotta hampaiden puuttuessa ja rikki, eikä hän enää tuntenut olonsa mukavaksi hymyillä.

Lue alkuperäinen

Amanda Adams

Fantastinen kokemus alusta…

Rated 5,0 out of 5
15/10/2023

Fantastinen kokemus alusta loppuun x he tietävät mitä siellä tehdään, se on varmaa x suosittelen lämpimästi dent adavista x mikään ei ollut liikaa vaivaa x nouto lentokentältä ja hammaslääkäri vietiin takaisin lentokentälle ja hotelliin x aion palata tarkastukseen ensi vuonna ja nähdä myös kaikki

Lue alkuperäinen

Michelle

Upea hammaslääkäri

Rated 5,0 out of 5
09/10/2023

Upea hammaslääkäri, ayse edustaja on uskomaton Matkustin Lontoosta Turkkiin saadakseni täyden sarjan viiluja. Minusta huolehdittiin saapuessani lähtemään Turkista. Hampaani ovat uskomattomat, en voisi olla onnellisempi. Suosittelen lämpimästi kaikille uuden hymyn kaipaaville 😃!!

Lue alkuperäinen

Nicola

100 % tyytyväinen

Rated 5,0 out of 5
07/09/2023

Alusta alkaen siihen päivään, jolloin sain uuden hymyni, palvelu oli seuraavaa tasoa.

Lue alkuperäinen

Gary Luxon

Ystävä suositteli äskettäin, että…

Rated 2,0 out of 5
19/08/2023

Ystävä suositteli äskettäin, että harkitsin Dent – Adavistan hammashoitoa hänen positiivisen kokemuksensa vuoksi, ja otin heihin innostuneena yhteyttä tänä aamuna WhatsAppin kautta.

Lue alkuperäinen

Darren Hoon

Ihana kokemus!!

Rated 5,0 out of 5
31/05/2023

Mitä voin sanoa? Kokemukseni alusta loppuun on ollut mahtava! Tunsin oloni erittäin mukavaksi ensimmäisestä ensimmäisestä kyselystäni ensimmäiseen hampaiden hoitopäivään asti!.. Klinikka on ihana ja puhdas ja koko henkilökunta on niin ystävällistä, asiantuntevaa ja ymmärtävää. Suosittelen lämpimästi Dent Adavistaa 🙂

Lue alkuperäinen

Natasha Wilson

Brilliant Practice + Care

Rated 5,0 out of 5
24/05/2023

Dent Adavista on upea, täydellinen paikka tulla ja huolehtia kaikista hammashoitotarpeistasi. Minulla oli paljon työtä ennen zirkoniakruunujen hankkimista, mukaan lukien juurikanavat, täytteet jne. Työ tehtiin korkealla tasolla ja murto-osalla kustannuksista Yhdistyneen kuningaskunnan markkinoihin verrattuna, olet todella tyytyväinen hymyösi ja saamasi palvelu 5*

Lue alkuperäinen

Ash Jolly

Love My Implants

Rated 5,0 out of 5
23/05/2023

Minulla oli 2 implanttia suuni takaosassa. En voisi olla onnellisempi, he olivat uskomattomia. He olivat erittäin lempeitä ja erittäin ammattimaisia. Hammaskirurgia on niin puhdasta ja steriiliä. Se on kaunis rakennettu leikkaus. Erittäin korkealle tasolle. Henkilökunta on ihanaa ja niin avulias. Kiitos teille kaikille hampaistani, rakastan niitä. Tulen varmasti palaamaan tulevaisuudessa hammashoitooni.

Lue alkuperäinen

Ellen Eaton

Arvostele Dent Adavista Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Kuşadası, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.