Hammasimplantin hinta

Saa edullisempi hinta hammasimplantille ja muille hammashoidoille

Puuttuuko sinulta hammas ja suunnittelet luonnollisen hammasimplantin hankintaa? Olet tullut oikealla sivustolle. Hammasimplantin hinta on tietenkin yksi implanttihoidon asioista, joka kiinnostaa monia. Implanttihoito ei olekaan kaikista edullisimmasta päästä oleva hammasoperaatio – onhan kyseessä kokonaisen uuden hampaan valmistaminen! Tältä sivustolta voit lukea implanttihoitojen hinnoista sekä vertailla edullisia klinikoita löytääksesi parhaimman hintapaketin!

Vertaile hintoja ja saa paras tarjous

Kuinka paljon hammasimplantti maksaa?

Hammasklinikoiden hintatasot voivat vaihdella paljonkin. Hammasimplantin hinta voi siis toisaalla on huomattavasti alhaisempi kuin toisaalla. Kyse voi olla loppupeleissä sadoista tai jopa tuhansista euroista, joten ei ole itsestäänselvää, minkä klinikan itselleen valitsee. Voit vertailla hammasklinikoiden hintoja parhailta klinikoilta sivustomme avulla. Täytä esitietokysely niin yhdistämme sinut parhaaseen klinikkaan online-konsultaatiota varten. Konsultaatio ei tietenkään sido sinua vielä mihinkään. Tämän jälkeen tiedät, millainen hammasimplantin hinta olisi juuri sinun kohdallasi.

Säästämme sivustomme kautta runsaasti aikaasi edullisimman ja parhaimman klinikan etsimiseltä. Jos otat omatoimisesti yhteyttä moniin klinikoihin, joudut käyttämään suuria määriä aikaa siihen, että etsit tietoa klinikoista, tutkit niiden taustoja ja vastaat joka kerta samoihin kysymyksiin. Tämän sivuston kautta sinun tarvitsee täyttää tietolomake vain kerran parhaan tarjouksen saamiseksi.

hammasimplantti auttaa asiakasta

Mistä hammasimplantin hinta koostuu?

Implanttihoitojen hinnat koostuvat useista eri tekijöistä. Ne vaihtelevat niin klinikoiden kuin kunkin potilaan henkilökohtaiseen suunnitelmaan kuuluvien operaatioiden ja välivaiheidenkin mukaan. Sama klinikka voi siis tarjota erilaisen kokonaishinnan eri potilaille. Eri klinikoiden hintoja vertaillessa onkin tärkeää tarkastaa, mitä kyseiseen hintapakettiin kuuluu. Paras tapa selvittää lopullinen hammasimplantin hinta on yleensä ilmainen online-konsultaatio.

Hintaan vaikuttavat etenkin seuraavat seikat:

 • Toimenpiteen hintaan voi vaikuttaa se, missä maassa toimenpide suoritetaan. Esimerkiksi Turkki tarjoaa usein Suomea huomattavasti edullisemmat hammasimplanttien hinnat.
 • Implanttihoidon kokonaishinta voi kattaa kaikki pakolliset toimenpiteet hammasimplantin asentamiseksi klinikasta riippuen.
 • Implanttien määrä vaikuttaa aina lopulliseen hintaan. Mitä enemmän implantteja on, sitä suurempi on hintakin.
 • Implanttihoitoon voi kuulua muitakin potilaskohtaisia toimenpiteitä, kuten pieni ylimääräinen leikkaus joissain tapauksissa. Ne vaikuttavat aina hintaan, sillä kaikilla hoitotoimenpiteillä on omat hintansa, joista kokonaishinta määräytyy.
 • Klinikan valinta vaikuttaa hintaan, sillä myös saman maan eri klinikoilla voi olla erilaiset hinnat.
 • Eri klinikat voivat tarjota käteviä pakettihintoja. Tarkasta kuitenkin huolellisesti, mitä kukin pakettihinta sisältää, sillä joistain toimenpiteistä voidaan silti laskuttaa erikseen.
 • Hammasimplanttia hankkiessa ulkomailta kannattaa ottaa huomioon myös muut kulut, kuten majoitus- ja matkakulut, joihin kuuluvat etenkin lento- ja taksikulut.
 • Jotkut operaatiot vaativat matkustamista maahan useammin kerran. Ota siis huomioon jokaisen matkan matkakulut.

Valitse klinikka oikein

Autamme sinua saamaan yhteyden sinulle sopivimpaan hammasklinikkaan ja varmistamaan, että hammasimplantin hinta on paras mahdollinen. Klinikan valintaprosessi ei siis voisi olla sinulle helpompi. Prioriteettimme on, että saat parasta ja turvallisinta mahdollista palvelua mahdollisimman edullisilla hinnoilla.

Olemme valinneet yhteistyössä kanssamme olevat klinikat huolella, mutta on myös tärkeää, että valitset itse huolellisesti juuri sinulle sopivan klinikan ja tarjouksen. Eri potilailla on eri tarpeet esimerkiksi hoidon, siihen kuuluvien palveluiden ja jopa hammaslääkärin suhteen. Osa esimerkiksi saattaa suosia vain kokeneimpia hammaslääkäreitä ja osa voi haluta nimenomaan pelkotiloihin erikoistuneen lääkärin. Hammaslääkäripelko on nimittäin erittäin yleistä ja potilaan sekä hammaslääkäriin suhteella on paljon merkitystä tilanteen rentouden kannalta.

hammasimplantti-net auttaa löytämään klinikan

Eri toimenpiteiden hinnat

Kullekin potilaalle määräytyvät toimenpiteet ja niiden määrä vaihtelevat potilaan mukaan. Jokaisella toimenpiteellä on oma hintansa, vaikkakin usein hammasimplantteja tarjotaan valmiilla pakettihinnoilla. Kannattaa aina tarkistaa, mitä mikäkin toimenpide maksaa ja sisältääkö hammasimplantin hinta sen jo.

Implanttihoitojen hinnat

Implanttihoito on kallis moneen muuhun hammasoperaation verrattuna. Hoidon voi silti saada Turkista esimerkiksi reilusti alle 1 000 eurolla, kun taas Suomessa saman hammasimplantin hinta on usein 1 500 – 3 000 euroa. Implanttihoito voi siis tulla ulkomailla suomalaisille halvemmaksi jopa matkustus- ja majoituskulut mukaan luettuna. Implanttihoitoon kuuluu keinojuuren asennus ja siihen asennettava lopullinen kruunu tai proteesi, eli potilaan uudet hampaat.

Hammasproteesien hinnat

Esimerkiksi proteesit nostavat hintaa myös. Tällöin potilaalle tehdään yhden implantin sijasta useita implantteja. Kiinteä hammasproteesi kiinnitetään implantteihin. Mitä enemmän implantteja laitetaan, sitä suurempi on tietenkin myös operaation hinta.

Suun ja hampaiden hoidon hinta

Suun on oltava terve, jotta implanttihoito voidaan tehdä. Potilaalle voidaankin joutua alkututkimusten jälkeen tekemään joskus muitakin valmisteluja varsinaista implanttihoitoa varten. Näiden hammashoitojen hinnat ovat kuitenkin satoja euroja alhaisemmat kuin itse implanttioperaation. Jotkut hoidot maksavat vain kymmeniä euroja.

Tutkimukset ja muut tarvittavat vaiheet

Implanttioperaatioon kuuluu monia erilaisia välivaiheita. On tärkeää tarkastaa, kuuluvatko ne pakettihintaan vai täytyykö niistä maksaa erikseen. Lukuisista välivaiheista pienehköilläkin hinnoilla voi kertyä huomaamatta melko suuri summa. Esimerkiksi röntgenhoito on muutaman kymmenen euron luokkaa samoin kuin hampaan paikkaus. Potilaat saavat yleensä suunnitelmaa tehtäessä tietää tarkasti, mitä eri vaiheita oma operaatio tulee sisältämään.

Hampaanpoiston hinta

Hampaan poisto on tehtävä, jotta tyhjään tilaan voidaan laittaa hammasimplantti. Hampaanpoisto voi maksaa kymmenistä euroista yli sataankin euroon klinikasta riippuen. Se voi myös kuulua implanttihoidon pakettihintaan.

Pyydä paras tarjous hammasimplanteille jo tänään

Mitä eri hammasoperaatiot kattavat?

Jokainen operaatio voi erota toisistaan niin suunnitelmaltaan, toimenpiteiltään kuin kokonaishinnaltaankin. Se, mitä operaatiot ja hammasplantin hinta kattavat, määräytyy aina klinikan ja potilaalle tehdyn henkilökohtaisen suunnitelman mukaan. Osa potilaista vaatii enemmän toimenpiteitä niin ennen operaatiota kuin sen aikanakin. Osalle taas riittävät pakollisimmat toimenpiteet.

Ilmainen online-konsultointi ja viimeistään alkututkimukset antavat usein jo kattavasti tietoa siitä, mitä juuri omaan operaation tulee kuulumaan. On tärkeää tarkastaa, että valittu klinikka tarjoaa operaatiossaan kaikki tarvittavat välivaiheet potilaan terveyden ja hyvän lopputuloksen kannalta.

Hammasoperaation vaiheita ovat esimerkiksi:

 • Kattava suunnittelu ja tutkimukset, joihin kuuluu esimerkiksi röntgenkuvaus.
 • Itse hammasimplantti, leikkaustarvikkeet, paranemisruuvin asennus, jäljennökset ja hammaslaboratorion kustannukset.
 • Itse implantin kiinnitysprosessi sekä tarpeeksi pitkä toipumisaika prosessin jälkeen. Mikäli toipumisaika on ilman selvää syytä hyvin lyhyt, kannattaa suhtautua hyvin epäluuloisesti klinikkaan. Tosin välittömät implantit ovat asia erikseen, mutta ne eivät sovi jokaiselle.
 • Seuranta ja tarkastukset myös leikkauksen jälkeen.
 • Onko operaatiolla pitkä vakuutus potilaille. Se voi olla erittäin tärkeää ja kertoo myös paljon klinikan sekä implanttien laadusta. Hammashoitoa ilman vakuutusta ei kannata ottaa.

Mitä operaation jälkeen tapahtuu?

Operaation jälkeen potilas saa kattavat ohjeet jatkohoidosta sekä tarvittaessa kipulääkkeitä leikkauksen jälkeisiin kipuihin. Kivut ovat kuitenkin yleensä hyvin lieviä ja monilla ei ole niitä jopa lainkaan. Lisäksi laadukkaaseen implanttihoitoon kuuluvat myös jälkitarkastukset. Kannattaa siis aina tarkastaa, että myös ne kuuluvat varmasti paketin hintaan.

Jälkitarkastukset tehdään usein etenkin kuukauden ja vuoden kuluttua operaatiosta. Prosessin eri vaiheissa voi olla muitakin tarkastuksia tarvittaessa. Kannattaa siis ottaa ajoissa selvillä, kuuluvatko ne valmiiseen pakettihintaan vai laskutetaanko niistä erikseen.

Laadukkaat klinikat antavat usein myös kattavan takuun, joka takaa, että potilaasta huolehditaan myös operaation jälkeen, mikäli jokin esimerkiksi sattuu menemään pieleen. On kuitenkin hyvin harvinaista, että laadukkailla klinikoilla esimerkiksi sattuisi virheitä implantin asentamisessa.

Majoitus ja matkat implanttihoitoa varten

Hammasklinikan itsensä tarjoamat hotellivaihtoehdot ovat usein parhaita. Ne ovat potilaille edullisia, sijaitsevat loistavalla sijainnilla hammasklinikkaan nähden ja hammasklinikka on myös varmistanut, että ne tarjoavat turvallista majoitusta. Joskus hammasimplantin hinta voi sisältää myös hotellimajoituksen, jos onnistut saamaan all-inclusive paketin. Potilaat voivat viettää toipumisaikansa hotellissa lähellä kaikkia tarvittavia palveluita. Näin rahaa ei kulu ylimääräisiin matkoihin ja palveluiden hankkimiseen kaukaa. Hammasklinikat voivat tarjota useita hotellivaihtoehtoja, joista potilaat voivat valita itselleen hinnaltaan ja palveluiltaan sopivimman hotellin.

Lennot on yleensä hankittava itse. Lentoja vertailemalla voi löytää edullisimmat lennot. Vertailu todellakin kannattaa, sillä lennot voivat haukata kohtuullisen suuren siivun matkan kokonaishinnasta. Kannattaa kuitenkin muistaa, että Turkin hintataso on muuten selvästi Suomea alhaisempi, joka taas tasapainottaa kalliitakin lentoja. Tietyt lentoajankohdat voivat myös olla halvempia kuin toiset. Mikäli hammashoidon ajankohta on mahdollista päättää itse, kannattaa suosia ajankohtia, jolloin lennot ovat halvimmillaan. Se ei kuitenkaan ole aina mahdollista esimerkiksi työaikojen vuoksi.

Hammashoidot turkissa

Hammasimplantin hinta ja jälkihoito

Implanttien asennuksen jälkeen kaikki sujuu yleensä ongelmitta. Jälkihoitoihin kuuluu kuitenkin muutama tarkastus sen varmistamiseksi, että kaikki suussa on hyvin. Hammaslääkäri kertoo niistä yleensä muun hoitosuunnitelman ohella. Muilta osin implantteihin ei kuulu erikoisia jälkihoitoja, sillä ne ovat jopa elinikäiset keinohampaat. Niitä myös hoidetaan hyvin tavallisilla tuotteilla, kuten muitakin hampaita. Suun hygienia sekä päivittäinen harjaus ja hampaiden välien puhdistus ovat siis tärkeitä.

Implanttien hoitoa ja ylläpitoa varten ei tarvitse ostaa mitään kalliita tai erikoisia välineitä, eikä implantteihin yleensä liitykään niiden asentamiseen jälkeen ylimääräisiä, merkittäviä rahanmenoja. Kannattaa kuitenkin tarkistaa jo ennen implantin hankintaa sisältyvätkö jälkitarkastukset kokonaishintaan vai ei. Kannattaa huomioida myös, että Suomen potilasvakuutus ei korvaa kuin Suomessa annetun hoidon vahingot, mutta monella klinikalla itsellään on kattava takuu potilaan kannalta.

Implantit voivat joskus aiheuttaa ongelmia jälkikäteen. Niitä ovat etenkin tulehdukset, joiden syntymiseen voi kuitenkin vaikuttaa paljon itse päivittäisellä hampaiden huollolla. Hyvin harvoissa tapauksissa tulehdukset voivat johtaa jopa implantin irtoamiseen. Tällöin implanttihoito voidaan joutua aloittamaan alusta, joka tietenkin tulee hyvin kalliiksi. Hoitamalla implanttihammasta normaalien hampaiden tapaan hammasimplantti ja koko suu pysyy terveenä, mikä säästää myös hammashoitokuluissa.

Hammasimplantin hinta - Muuta huomioitavaa

Kannattaa ottaa huomioon muutama tärkeä asia hammasimplantteihin ja niiden hintoihin liittyen, jotta saat mahdollisimman laadukkaan kokemuksen ja hammasimplantin hinta sopii juuri sinulle. Niitä ovat seuraavaksi kerrotut asiat.

Älä tingi laadusta

Hammasimplantit ovat jopa elinikäinen keinohammas ja suun terveydellä on vaikutusta koko kehon terveyteen. Suu voi esimerkiksi olla jopa sydäntautien lähde! Edullisten hintojen vuoksi ei siis koskaan pidä tinkiä laadusta. Tosin jostain syystä huonolaatuisia klinikoita tulee onneksi vastaan melko harvoin. Kannattaa siis mieluummin säästää muista menoista tai vaikkapa hakea lainaa saadakseen juuri itselleen sopivimman hammaspalvelun, vaikka hammasimplantin hinta olisikin korkeampi.

Suun terveyteen sijoittaminen on mitä parhaimpia rahankäyttökohteita! Ei myöskään kannata valita toista hoitovaihtoehtoa implantin sijaan hinnan vuoksi. Hammasimplantti parantaa moniin vaihtoehtoihin verrattuna huomattavasti elämänlaatua, sillä se on yhtä tukeva kuin oikea hammas, näyttää luonnolliselle eikä ole esteenä esimerkiksi makujen maistamiselle.

Laadukas operaatio voi sisältää useita matkoja

Ulkomailla hankittu hammasimplantti voi vaatia eri vaiheiden välillä kuukausien toipumisajan. Kannattaa siis varautua jo hoitoa suunniteltaessa siihen, että maahan voi joutua matkustamaan useita kertoja. Onkin hyvä idea alkaa säästämään matkarahastoa jo hyvissä ajoin. Useimmat potilaat tarvitsevat kaksi matkaa 3-6 kuukauden aikana. Jokainen matka vaatii yleensä 3-5 päivää maassa oloa.

Asia erikseen on kuitenkin implanttien välittömästi tapahtuva asennus, joka on melko uusi menettely. Siinä implantin ja kruunun asennus tehdään yhdellä käyntikerralla, eli yksi vierailu maahan riittää. Tämä menetelmä ei kuitenkaan sovi jokaiselle potilaalle eri tekijöiden vuoksi.

Kiinnitä huomiota hammaslääkäreihin ja muuhun henkilökuntaan

Klinikoita vertaillessa tärkeämpi tekijä kuin hammasimplantin hinta on, että henkilökunta on osaavaa. Ovatko he kaikki esimerkiksi päteviä ja onko heillä tarvittava tutkinto? Se, millainen maine heillä on, ovatko he saaneet tunnustuksia ja kuinka kauan he ovat olleet alalla, kertoo myös paljon.

Turkista löytyykin esimerkiksi klinikoita kymmenien vuosien kokemuksella ja jopa klinikoita, joiden juuret yltävät tänne Pohjoismaihin saakka. Potilaiden palautteet klinikasta kannattaa lukea myös.

Varaudu muutoksiin

Ota huomioon, että tarkkaa kokonaishintaa ei aina voida sanoa etukäteen. Ensimmäisessä konsultaatiossa annetaan melko tarkka hammasimplantin hinta-arvio, mutta ikinä ei ole varmaa, etteikö joitain muutoksia tulisi esimerkiksi alkututkimusten jälkeen. Potilaalle voidaan vaikkapa joutua tekemään ylimääräisiä, pieniä operaatioita suuhun ennen varsinaista implanttihoitoa. Kannattaa siis varautua budjetin kannalta siihen, että se riittää myös yllättäviin menoihin.

Kuluttajansuoja ei yllä ulkomaille – tarkasta takuu

Ota huomioon, että vaikka hammashoito EU-maissa on Kela-korvattavaa hoitoa, ei suomalainen kuluttajansuoja yllä ulkomailla tehtyihin hoitoihin. Lisäksi potilasvakuutus korvaa vain Suomessa annetun hoidon vahingot. Siksi on hyvin tärkeää perehtyä valitun ulkomaisen klinikan takuuseen ja siihen, mitä se kattaa. Takuuehdot kirjataan aina hoitosuunnitelmaan.

Moni klinikka myös kustantaa lennot ja tarvittavan majoituksen, jos tarvitaan isompaa korjausta. Kannattaa myös ottaa huomioon, että Kela ei korvaa proteettisten toimenpiteiden kustannuksia. Lisäksi vaikka potilasvakuutus ei korvaa ulkomaan hoidon vahinkoja, on potilas oikeutettu saamaan jatkohoitoa Suomessa, jos hänelle tulee ongelmia hoidon seurauksena.

Teetä muut hammashoidot samalla

Turkissa on huomattavasti edullisemmat hammaspalvelut kuin Suomessa. Siksi implantin ohella kannattaakin teetättää kaikki tarvittavat hammashoidot samalla kertaa. Se voi säästää sinulta satoja ellei tuhansia euroja. Implanttihoitoa tarjoava klinikka voi tarjota myös esimerkiksi kosmeettisia hammashoitoja. Sama klinikka voi myös tarjoa hammashoitojen lisäksi monia muitakin palveluja, kuten plastiikkakirurgiaa, ikääntymisen estämistä ja muita terveyspalveluita. Tällöin hammashoitojen ja hammasimplantin hinta tulevat huomattavasti edullisemmiksi.

Mitä klinikka tarjoaa?

Klinikoita vertaillessa kannattaa ottaa huomioon itse hoidon sisällön lisäksi muutkin tarjottavat palvelut. Mitä mukavuuksia tai ylimääräisiä palveluita esimerkiksi on tarjolla ennen leikkausta tai leikkauksen jälkeen? Monille voi olla myös merkitystä sillä palveleeko klinikka omalla kielellä tai tarjoaako se esimerkiksi tulkkipalveluita. Monet Turkin klinikat ovat tottuneet ulkomaalaisiin asiakkaiseen ja tarjolla voi ollakin suomenkielinen tulkki jopa klinikan omasta takaa.

Saatko töistä lomaa?

Operaation vuoksi voi joutua olemaan maassa muutaman päivän ajan, mikä kannattaa ottaa huomioon töiden kannalta. Saatko esimerkiksi töistä lomaa tai maksetaanko loman ajalta palkkaa? Ajankohta ja mahdolliset rahaongelmat on siis otettava huomioon hyvissä ajoin. Ota samalla huomioon myös se, että yksi kerta hammasklinikalla ei välttämättä riitä. Monet joutuvat matkustamaan maahan kaksi kertaa.

Lue kokemuksia hammasimplanttimatkoista

Hammasimplanttien perässä matkustetaan nykyään usein myös Suomesta käsin. Oikeiden potilaiden henkilökohtaiset kokemukset voivatkin auttaa itseä päättämään, onko hammasimplantti ulkomailla oikea ratkaisu. Suomalaisillakin on jo melko paljon kokemusta implanttien hankkimisesta ulkomailta käsin. Kokemusten lukeminen voi myös rauhoittaa omaa mieltä, mikäli esimerkiksi vieraaseen maahan matkustaminen tai vaikkapa kielimuuri jännittää.

Hoida terveys kuntoon ajoissa

Hammasimplantin asentamiselle voi olla olemassa tiettyjä esteitä, kuten vaikkapa huonossa tasapainossa oleva diabetes tai terveysongelmat suussa. Terveysongelmat kannattaa siis pyrkiä hoitamaan tasapainoon jo ennen vieraaseen maahan matkustamista implantin hankkimista varten. Mikäli implanttia ei voidakaan asentaa terveysongelmien vuoksi, voi matkaan kulua turhaan rahaa, vaikka hammasimplantin hinta jäisi muuten itsessään maksamatta.

Rahoitus hammasimplanttia varten

Hammasimplantin hinta voi olla kokonaisuudessaan jopa tuhansia euroja, joka on monelle erittäin suuri summa. Siksi kannattaa ottaa muutama tärkeä asia huomioon, sillä ne voivat säästää runsaasti rahaa.

Kela

Kela voi tukea suun ja terveyden hoitoa myös ulkomailla tietyin ehdoin. Kannattaa kuitenkin tarkastaa aina tapauskohtaisesti Kelasta ennen hoidon varaamista, korvaako se juuri oman hoidon. Proteettisia hoitoja ei nimittäin aina korvata Kelan toimesta. Mahdollinen Kelan korvaus yksittäisestä implantista on muutamia kymmeniä euroja. Kelan korvausprosentti operaatiosta on siis erittäin matala, sillä Kela ei korvaa implantin kirurgista osuutta. Kela voi myöntää perustoimeentulotukea hammashoitoihin vain kun hoito annetaan julkisessa terveydenhuollossa.

Säästäminen

Säästäminen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin, jos tietää etukäteen tarpeesta hammasimplantille. Vain pienehköstä summasta kuukaudessa voi kertyä melko nopeastikin tarvittava summa tai ainakin runsaasti helpotusta maksamiseen. Kannattaa myös muistaa, että implanttihoidon saa usein maksaa esimerkiksi kahdessa erässä, jolloin hammasimplantin hinta on helpommin maksettavissa.

Laina hammasimplanttia varten

Hammasimplanttia varten voi myös hakea lainaa, mikäli ei ole maksuhäiriömerkintää. Sen saaminen hammashoitoa varten on hyvin mahdollista. Kannattaa kuitenkin unohtaa pikalainat, sillä niiden kulut voivat nousta lainasummaan nähden valtaviin lukemiin. Lisäksi laina-aika on lyhyt. Jotkut lainayhtiöt tarjoavat kuitenkin lainoja nimenomaan hammashoitoja varten. Lainoja voi hakea jopa ilman takaajia tai vakuutta ja niillä voi olla hyvin pitkä – esimerkiksi jopa 15 vuoden – maksuaika.

Selvitä klinikan maksuehdot ja -erät

Kunkin klinikan maksut, maksuehdot ja maksuerät voivat vaihdella klinikan mukaan. On tärkeää tutustua niihin huolellisesti ennen hoidon varaamista ja matkustamista maahan. Lopullisen hinnan koko operaatiolle saattaa kuitenkin tietää vasta suunnitelman ja alkututkimusten jälkeen.

Hanki kauniimpi hymy edulliseen hintaan

Yhteenveto: Hammasimplantin hinta

Klinikoiden ja niiden tarjoamien hoitojen vertailu on erittäin tärkeää niin laadukkaimman mahdollisimman hoidon kuin edullisimman hinnankin vuoksi. Autamme löytämään edullisimmat klinikat ulkomailta ja säästämme aikaasi niiden etsimiseltä, jotta hammasimplantin hinta olisi sinulle mahdollisimman mieleinen. Sinun ei myöskään tarvitse matkustaa konsultointia varten ulkomaille, vaan voit saada ilmaisen konsultaation omalta kotisohvalta käsin Suomesta. Se ei sido sinua vielä mihinkään!

hammasimplantit

Usein kysytyt kysymykset

Implanttihoito maksaa Suomessa usein noin 1 500 – 3 000 euroa, kun taas Turkissa hammasimplantin hinta voi jäädä jopa alle 1 000 euroon.

Implanttihoidon pakettihintaan sisältyvät usein alku- ja loppututkimukset, hoitosuunnitelma, varsinainen keinohampaan asentaminen ja tarvittaessa muut pienet välivaiheet.

Suomalainen saa hakea hammas- ja terveyspalvelua myös toisesta EU-maasta.

Suomalaisella potilaalla on oikeus korvaukseen EU-maissa aivan niin kuin Suomenkin hoitojen kohdalla. Kannattaa kuitenkin huomioida, että proteettisia hoitoja ei aina korvata.

Implanttihoitojen maksukäytäntö vaihtelee klinikan mukaan. Hammasimplantin hinta on mahdollista maksaa usein etenkin kahdessa erässä.

Turkin hintataso on yleisesti Suomea edullisempi. Lisäksi usein esimerkiksi lääkärien palkat ovat alhaisempia ja toimenpiteeseen käytettävät välineet edullisempia hankkia kuin Suomessa.

Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta